Het centrum: honderden kunst- en culturele evenementen verenigen gelijkgestemde mensen in de lgbt-gemeenschap van nyc

18 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: The Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Center heeft gediend als een baken voor de New York City's LGBT-gemeenschap sinds 1983, het leveren van uitstekende sociale, culturele, en gezondheids- en wellness-gebaseerde programmering en op dit moment verwelkomen 300.000 bezoeken per jaar. Filmvertoningen, theatervoorstellingen, beeldende kunst shows en dergelijke Attracta gevarieerde set van de deelnemers, en sociale componenten zijn ingebouwd in alle gebeurtenissen, die grote kansen om gelijkgestemde mensen te ontmoeten in een gastvrije, veilige plek. Als u op zoek bent naar cultuur te ervaren, iets nieuws te leren, en maak kennis met verschillende soorten mensen te leren kennen, het centrum is de plek om het te doen.

New York City heeft een lange reputatie als het centrum van kunst en cultuur in de Verenigde Staten. In de 19e eeuw, Broadway was het centrum van podiumkunsten industrie van het land. In de jaren 1920, Afro-Amerikaanse gemeenschap van de stad bracht ons de Harlem Renaissance. Andy Warhol raakte de scène in de jaren 1950, het inluiden van de beeldende pop kunst beweging.

load...

Vandaag de dag, New York City blijft in het hart van de Amerikaanse cultuur. Levendige gemeenschap van de stad pompt het levensbloed dat brandstoffen de meer dan 1.200 culturele locaties. Thuisbasis van meer dan 700 galeries, 300 non-profit theater- en dansgezelschappen, en honderden musea, is er geen tekort aan activiteiten voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de kunsten.

Van de LGBT instellingen die kunst en culturele programma's door de hele stad, een staat als een model van de gemeenschap en het opbouwen van relaties. The Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Center is het samenbrengen van mensen om te genieten van kunst voor decennia. Sinds 1983 is het Centrum verwelkomde meer dan 300.000 bezoekers en is nog steeds een uitstekende sociale, culturele, wellness en gezondheidskundige programmering om de LGBT-gemeenschap.

load...

Het Centrum kunst en culturele programmering verbindt mensen die willen leren en samen plezier te hebben.

Met sociale componenten ingebouwd in al hun activiteiten, het Center biedt deelnemers mogelijkheden om verbinding te maken met mensen met gedeelde interesses, waaronder film, theater, beeldende kunst en literatuur.

“Ongeacht de gebeurtenis, of het nu een toneelstuk, een auteur praten, een muziek, een filmvertoning of een comedy show, zijn mensen op zoek naar een mogelijkheid om de dingen die ze graag doen,” zei Robb Leigh Davis, van het Centrum directeur van cultureel engagement.

En, voor degenen die in de LGBT-gemeenschap uit om ervaringen te delen met anderen die geïnteresseerd zijn in de kunsten, het Centrum biedt een ideale, veilige ruimte.

“Het voelt goed en comfortabel om in een ruimte waar je je veilig voelt en 100% te identificeren als jezelf en de mensen die in dezelfde mentaliteit als je te ontmoeten,” zei Robb. “Dat is wat mensen genieten over hun ervaringen in het centrum.”

load...

Het vieren van de Geesteswetenschappen: het Centrum Top 4 Venues to Connect

Het centrum biedt een scala aan activiteiten waarbij deelnemers kunnen leren, plezier hebben, en sluit. Enkele van de meest populaire evenementen zijn onder andere filmvertoningen, theatervoorstellingen, literaire lezingen en beeldende kunst shows, maar de deelnemers vaak lopen met veel meer dan alleen het genot van het evenement.

“U kunt ook leren over andere dingen terwijl je er bent”, zei Robb. “Er zijn mensen die in de stad woonde heb al van hun leven, maar ze ofwel nooit een reden om binnen te komen of ze zich voelden het gebouw was alleen voor de sociale diensten. Maar ze kunnen zijn begonnen met het bijwonen van het culturele programma, waardeerde, en, als gevolg daarvan, woonde een ander programma. Het resultaat is dat mensen leren over alle andere dingen die worden aangeboden in dit gebouw.”

Robb Leigh Davis, directeur van cultureel engagement, poseert met Nneka Onuorah (tweede van rechts), directeur van “The Same Difference,” en gasten, bij een van de vele films gepresenteerd op The Center.

Met sociale componenten in alle evenementen van het Centrum gebouwd, kunnen de deelnemers bij elkaar komen en delen hun waardering voor de kunsten. Hier zijn de top vier locaties waar mensen kunnen aansluiten:

1. Film Screenings

Filmvertoningen zijn waarschijnlijk het Centrum meest populaire evenementen. Het centrum werkt samen met NewFest , een organisatie die het hele jaar door filmvertoningen en evenementen die jaarlijks LGBT Film Festival in New York onder andere presenteert. Deze samenwerking is succesvol gebleken, als The Center presenteert een nieuwe film elke maand. Het Centrum fungeert ook als co-screening locatie voor het jaarlijkse filmfestival NewFest's.

2. Theatervoorstellingen

Robb achtergrond maakt hem tot een ideale pasvorm als directeur van cultureel engagement van het Centrum. Een theater gestudeerd aan de Universiteit van Syracuse, Robb heeft ervaring met het schrijven, regisseren, en het uitvoeren van in tal van theaterproducties. In combinatie met achter-de-schermen creatieve werk trad hij voor de televisie en werken voor het ministerie van Onderwijs om de kunst om kinderen in de gemeenschappen te brengen waar ze ontbraken - het is geen wonder dat de Center wierf hem om hun kunst en cultuur divisie hoofd.

Het Centrum regelmatig samen met New York City instellingen, zoals de New York City Public Theater, om het publiek top-notch producties te brengen. Deze prestaties zijn de perfecte plekken om nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken in de podiumkunsten gemeenschap.

3. Literaire lezingen

Het Centrum houdt literaire lezingen en gesprekken met auteurs op een bijna wekelijkse basis. Deze bieden prachtige educatieve mogelijkheden voor de deelnemers en werken om boeiende discussies tijdens sociaal uur na de gebeurtenissen te bevorderen.

4. Visual Arts Shows

Het Centrum heeft een galerie van kunstwerken aan hun muren die tweemaandelijkse draait. Het onderwerp is altijd meeslepend en vaak wordt een aantal van de grotere sociale rechtvaardigheid kwesties dat de VS wordt geconfronteerd. Het lopen van de galerie tijdens openingen is een geweldige manier om anderen te ontmoeten en te praten over de onderwerpen die het belangrijkst voor ons.

Strike Up Conversations & Build Lasting Bonds bij Social Hours

De kunst- en culturele evenementen in het centrum zijn uitzonderlijk en geproduceerd door enkele van de beste kunstenaars en artiesten in de stad. Wat maakt hen nog beter, al is, is hun sociale aspect.

“Of we nu met de NewFest films, een theaterproductie, of de kunstgalerie openingen, alles wat we doen heeft een sociaal aspect aan,” zei Robb. “Het socialiseren is een integraal onderdeel van onze evenementen. Ontmoeting en het verbinden met nieuwe mensen is een belangrijk onderdeel van alles wat we te presenteren. Ik maak er een punt dat na elk geval dat er een sociaal uur.”

Er zijn sociale componenten om alle gebeurtenissen van het Centrum, waardoor ze grote plaatsen om mensen te ontmoeten.

Deelnemers zijn in staat om verbinding te maken en te praten over de gebeurtenissen die zij bijwonen. Ze zijn ontworpen om de communicatie, wat onvermijdelijk leidt tot nieuwe vriendschappen en andere verbindingen aan te moedigen. In feite is de gebeurtenissen te creëren een soort domino-effect in het verbinden van mensen.

“Ik ben begonnen met mensen die door middel van deze gebeurtenissen hebben ontmoet in de afgelopen paar maanden tegenkomen, en ze hebben een vriendschap en maakte tot stand gebrachte”, aldus Robb. “Ze kijken uit naar het zien van die persoon bij de volgende gebeurtenis en ze te introduceren ze naar een nieuwe persoon. En ja, ik ben op zoek naar deze notie van community building in alles wat we presenteren op te bouwen.”

Terwijl alle gebeurtenissen zijn geweldige plekken om te verbinden, Robb merkt op dat de NewFest filmreeks opmerkelijk succesvol in het bevorderen van gesprek en betrokkenheid bij sociale uur is geweest. De films in de serie hebben een sterke sociale rechtvaardigheid thema's en trekken mensen uit zeer verschillende gemeenschappen. En met 100 tot 150 mensen het bijwonen van een aantal van deze screenings, de deelnemers zijn er zeker van om een ​​gemeenschappelijke basis te vinden en staking van interessante gesprekken met anderen.

Relatie en community building kruist generaties bij evenementen van het Centrum. Onlangs heeft het Centrum werd gekenmerkt door een gesprek met gevierde auteur Edmund White. White, 80, trok een publiek hoofdzakelijk bestaat uit ouderen. Er waren jonge mensen aanwezig, ook, echter, en wat er gebeurde was erg spannend.

“Je zag dit soort intergenerationele verbinding te ontwikkelen die niet altijd wortel te schieten”, zei Robb. “Maar ik was blij om daadwerkelijk te zien dat zoiets gebeurt en om te zien mensen van verschillende generaties met elkaar delen en een poging om de gemeenschap en bruggen die vaak niet bestaan ​​tussen de generaties op te bouwen.”

Het verstrekken van Safe Spaces te leren, Have Fun & Grow Together

In 1983, het Centrum openden hun deuren voor de LGBT-gemeenschap om programma's gericht op de gezondheid, wellness, en de gemeenschap verbinding. Niet lang na hun eerste cultureel programma, de tweede dinsdag, werd gelanceerd door bestuurslid Diana Leo om een ​​aantal van prominenten New York City in de kunst te brengen om hun gemeenschap te spreken. Sindsdien is het Centrum gegroeid en biedt een scala aan culturele programmering die de gemeenschap geeft de mogelijkheid om samen te komen in een veilige ruimte om te genieten van evenementen en gezelschap.

Het Centrum maakt gebruik van een zeer divers personeelsbestand van meer dan 100 mensen die op het gebied van sociale diensten, culturele zaken, communicatie, financiën, fondsenwerving, en meer te gaan werken. De mensen die het Centrum in dienst zijn een afspiegeling is van degenen die zij dienen, die een zeer gastvrije ervaring voor de gemeenschap creëert.

Het Centrum culturele evenementen zorgen voor de LGBT-gemeenschap een veilige ruimte samenkomen.

“Mensen zijn opgegroeid met The Center”, zei Robb. “Er zijn mensen die in de jeugdopleiding, die met het Centrum zijn geweest vrijwel vanaf het begin beginnen. Ze vinden een gezin, een huis, en een zeer sterke gemeenschap binnen het gebouw.”

Omdat het Centrum missie draait om empowerment en het opbouwen van een sterke LGBT-gemeenschap, het is een ideale ruimte voor mensen om samenkomen en verbanden leggen.

“Gay ruimtes niet bestaan ​​in de manier waarop ze ooit deden, en ik denk dat mensen op zoek zijn naar een mogelijkheid om verbinding te maken met gelijkgestemde mensen op een locatie die is niet per se een bar,” zei Robb. “Dit is niets tegen de bar scene dan ook; het gewoon geeft mensen een alternatief. Of ze komen om een ​​auteur te lezen of een muzikale uitvoering, het is gewoon een kans om in een veilige ruimte met mensen die dezelfde interesses delen.”

Op de Horizon: wil het centrum uit te breiden met nieuwe partnerschappen

In de toekomst is het centrum op zoek naar hun werk in de gemeenschap uit te breiden. Ze hopen door te gaan met samenwerking met Mobile Shakespeare Unit en NewFest het Openbaar Theater groeien en creëren een seizoensgebonden programmaschema.

Het Centrum is ook van plan om partnerschappen met scholen en andere sociale rechtvaardigheid en theater organisaties uit te breiden en heeft als doel om de relaties met LGBT-groepen zich niet in Manhattan cultiveren.

“We zijn overal, dus als er een holebi-centrum in Queens, kan het zinvol voor ons om te gaan,” zei Robb. “Ik zou graag voor ons om te gaan 'A Night met The Center in Jackson Heights,' of 'A Night met het centrum in de Bronx,' en niet op slot in het idee dat alles moet gebeuren hier. We kunnen voldoen aan de gemeenschap waar ze zijn.”

Het Centrum programma's belichamen de redenen waarom New York City in het hart van kunst en cultuur in de Verenigde Staten blijven. Ongeacht hun pad naar voren, is het zeker dat het centrum zal blijven relaties en gemeenschap op te bouwen in de stad en daarbuiten.