Het drukke platform maakt gebruik van de wijsheid van doorgelichte medische rechercheurs om alleenstaanden en koppels dichter bij een remedie te brengen

12 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: CrowdMed heeft de gezondheidszorg verstoord door crowdsourcing medische diagnoses en het aanbieden van de patiënten een manier om de tweede, derde en vierde meningen over mysterieuze kwalen krijgen. De website ondersteunt een groeiende gemeenschap van Medical Detectives die hun medische kennis en gezond verstand te gebruiken om gevallen geplaatst door CrowdMed leden beoordelen. Meer dan 80% van CrowdMed diagnoses gemeld nauwkeurig door patiënten. Als u een significante andere, of vriend lijdt aan een onbekende ziekte, kunt u CrowdMed gebruiken om de antwoorden die u nodig hebt om de juiste behandeling te zoeken vinden.

Jared Heyman opgericht CrowdMed in 2013 om de wijsheid gebruik van crowdsourcing om de gezondheidszorg te verstoren en een positief verschil maken in het leven van mensen.”We hebben allemaal een beperkte hoeveelheid kennis die we kunnen beschikken over een onderwerp,” zei hij. “Maar drukte niet hebben dat limiet. Crowds kan in wezen oneindig wijzer dan individuele deskundigen zijn.”

load...

Nu is de vooruitstrevende Danyell Jones is de oorzaak samengevoegd en wordt CEO van CrowdMed. Ze is op een missie om de crowdsourcing platform gebruiken om mensen een hoop tijd, pijn, en geld te besparen tijdens de diagnose proces.

CrowdMed CEO Danyell Jones heeft geholpen patiënten krijgen toegang tot betrouwbare medisch advies.

Danyell heeft gewerkt voor grote startups en biotech bedrijven, en ze heeft ervaring met het besturen van de inkomsten van een uitvoerend niveau. Ze heeft het roer genomen op CrowdMed de gemiddelde patiënt krijg toegang tot medische experts te helpen over de hele wereld.

load...

“CrowdMed heeft altijd beklemtoond zetten de patiënt verantwoordelijk voor hun eigen ervaring,” zei Danyell.

CrowdMed nodigt medische professionals en studenten om wat extra geld te verdienen door het nauwkeurig diagnosticeren mysterieuze kwalen. Patiënten kunnen hun symptomen en medische geschiedenis te delen, en dan kijken terwijl tientallen medische experts de zaak te bespreken en suggereren mogelijke oorzaken en behandelingen. Deze medische adviezen zijn geen officiële diagnose, maar patiënten kunnen het gebruiken als een frameworkduring overleg met een primaire zorgverlener.

Individuen, paren en gezinnen kunnen CrowdMed gebruiken om zich te wapenen met de kennis die ze nodig hebben om gezond te krijgen. CrowdMed biedt een eenvoudige platform waar gewone mensen kunnen erachter te komen wat hen ziek en beslissen wat hun volgende stappen moeten zijn.

“We zien een voortdurende verhoging voor persoonlijke controle over de gezondheid”, zei Danyell “Dit is wat we geloven dat mensen verlangen naar op dit moment, en we zijn voortdurend verbeteren van onze technologie om een ​​persoonlijke ervaring voor onze gebruikers te leveren.”

load...

Het bouwen van een sterke medische gemeenschap om zaken op te lossen

In de afgelopen jaren, heeft de technologie een steeds belangrijkere rol in de gezondheidszorg gespeeld en CrowdMed is een van de toonaangevende technologieën empowerment van patiënten en medische professionals om het proces te verbeteren van diagnose tot behandeling. Patiënten mysterieuze medische gevallen te dienen door het invullen van een vragenlijst en een diagnostisch rapport op basis van een internationaal en interdisciplinair team van medische experts ondersteund door CrowdMed ontvangen.

CrowdMed vertrouwt op zijn Medical Detectives om mogelijke diagnoses te bespreken en komen met het juiste antwoord. Deze professionals bouwen aan een solide reputatie opgebouwd door het leveren van de juiste en waardevolle informatie aan patiënten. Een Medisch Detective kon een med student, een neuroloog, of een gepensioneerde arts zijn. De site heeft geen experts nodig hebben om tientallen jaren ervaring of fancy graden. In plaats daarvan, de CrowdMed gemeenschap oordeelt haar deskundigen op basis van wat ze kennen en bij te dragen.

Medical Detectives krijgen een reputatie waardering aan te geven hoe nauwkeurig en nuttig verleden patiënten vonden hun advies. Hoe hoger de rating, hoe meer high-profile gevallen kunnen ze werken aan. DR10 is de hoogst mogelijke rating en herkent iemand van immense talent en expertise. Eén DR10 Medical Detective onder de gebruikersnaam Apteryx heeft meer dan $ 42.528 verdiend door de juiste diagnose van de gevallen op CrowdMed.

Medical Detectives kunnen hun reputatie op te bouwen door het oplossen van de gevallen op CrowdMed.

De CrowdMed team spant zich in om ervoor te zorgen dat de medische gemeenschap vertegenwoordigt enkele van de meest deskundige en gerespecteerde experts in de gezondheidszorg.

Zoals Danyell zei: “We weten dat de ervaring die wordt aangeboden is slechts zo goed als de Medical Detectives op ons platform, dus namen we een aantal maatregelen om de kenmerken, bruikbaarheid en de algemene ervaring van de werken om zaken op te lossen op ons platform te verbeteren. ”

Ongeveer 66% van de CrowdMed's Medical Detectives werken of studie geneeskunde, en 40% woont in de VS Veel van deze mensen genieten van het oplossen van puzzels en het verstrekken van gezondheidszorg advies, en ze waarderen de mogelijkheid om patiënten te helpen over de hele wereld. Plus, Medical Detectives geld verdienen beloningen voor elke juiste diagnose, dus het is een geweldige manier om een ​​winst te maken.

“Degenen die helpen met de zaken op CrowdMed beschrijven het als een lonende ervaring,” zei Danyell. “We wilden er zeker van om iedereen te laten weten dat zij ook kunnen deelnemen aan het platform om te helpen zaken op te lossen en potentieel beloningen te verdienen.”

CrowdMed beloont Medical Detectives voor het correct oplossen van de patiënt gevallen, maar het is volstrekt verboden deze deskundigen uit de verkoop van hun eigen diensten of producten aan patiënten. Iedereen die betrapt wordt met behulp van CrowdMed publiciteit te maken zal permanent worden ontdaan van hun reputatie en verwijderd uit het platform.

Een gezamenlijke inspanning kunnen verlagen de kosten voor gezondheidszorg

CrowdMed heeft een nieuw niveau van transparantie in de gezondheidszorg gebracht doordat medische experts samen te werken aan de gevallen in het volle zicht van hun patiënten. Patiënten kunnen medische experts bespreken van hun zaak zien en een goed idee van wat er gaande is in het proces. Ze kunnen zelfs mensen uitnodigen, met inbegrip van hun eigen medisch team, om mee te doen in het gesprek te krijgen.

Op CrowdMed kunnen meerdere zorgverleners nemen over de zaak van een patiënt en de aanpak van de diagnose vanuit verschillende perspectieven en specialties.Their persoonlijke gezondheid rapporten een samenvatting van de bevindingen en wijzen op een mogelijke oorzaken. Het is een betaalbaar alternatief voor het maken van dure bezoeken aan verschillende specialisten.

CrowdMed heeft geholpen bij de diagnose van 1.000 onopgeloste medische gevallen.

“Healthcare, in het algemeen, blijft een van de zwaarste kosten voor Amerikaanse gezinnen en de prijs van de diensten blijft stijgen,” zei Danyell. “Als we een klein deel in het helpen om de kosten voor gezondheidszorg laag te houden kunnen spelen, zouden we van mening zijn dat een overwinning.”

CrowdMed kan niet alleen lager de kosten van een goede gezondheidszorg, maar het kan ook op de hoogte gesprekken tussen patiënten en persoonlijke artsen te vergemakkelijken. Patiënten kunnen hun gezondheid rapporten te delen met hun artsen en breng een virtuele interdisciplinaire commissie om het diagnostisch proces. Dit maakt het makkelijker voor medische professionals om de juiste conclusie te trekken.

CrowdMed is erop gericht individuele levens te veranderen en daag de gezondheidszorg beter door de gemiddelde patiënt te doen. Zijn leiderschap en technologie heeft een game-changer in de diagnose van onopgeloste medische gevallen geweest.

“Healthcare kan een langzaam bewegende industrie om verandering op te voeren, maar als je veerkracht te behouden en hebben de juiste combinatie van wetenschap, technologie, en nobel doel, grote impact mogelijk is,” zei Danyell. “We willen allemaal hetzelfde - meer betaalbare gezondheidszorg voor iedereen - en we kunnen er sneller te komen door middel van effectieve samenwerking.”

Online Resources Maak Doctor meningen Meer Voorzieningen

Door het gebruik van CrowdMed om persoonlijk medisch advies, kunnen de patiënten de kosten fors terug te dringen op doktersbezoeken en follow-up diagnostics.CrowdMed biedt drie maandelijks abonnement pakketten voor patiënten met moeilijk te lossen medische gevallen. De standaardplan kosten $ 149 per maand.

“Toen we voor het eerst begonnen CrowdMed, we wilden er zeker van zijn dat we het verstrekken van een waardevolle bron voor mensen die moeite hebben met een niet-gediagnosticeerde of een verkeerde diagnose gesteld medische conditie,” zei Danyell.

Individuele diagnostiek blijven centraal staan ​​missie CrowdMed's, maar het team heeft ook de ambitie om een ​​grotere impact te maken door te werken met grote systemen in de gezondheidszorg evenals werkgevers. Sommige CrowdMed kosten komen in aanmerking voor vergoeding door middel van flexibele spaarrekeningen (FSAS) en Health Savings Accounts (HSAs).

п »ї

In de loop der jaren heeft het CrowdMed team vernederd door de verhalen van patiënten die zeiden dat hun symptomen zijn verdwenen of de kwaliteit van hun leven is verbeterd als gevolg van het advies verspreid door medische experts CrowdMed's.

Dianna Cleaveland zei haar ziekte maakte haar opgeven fietsen, wandelen, zingen en gezelligheid. Ze ging naar meerdere specialisten en ontving meerdere tegenstrijdige diagnoses voor het vinden van CrowdMed. Haar medisch rapport maakte haar duidelijk dat ze een immuundeficiëntie. “Mensen die naar CrowdMed leggen zijn aan het einde van hun touw,” zei Dianna. “CrowdMed voorziet in een behoefte die geen dokter kunnen vullen.”

De CrowdMed team zijn trots op verhalen als Dianna en werken hard om ervoor te zorgen patiënten kunnen begrijpen en verbeteren van hun gezondheid. Meer dan 75% van CrowdMed patiënten hebben hun CrowdMed diagnose bevestigd door hun artsen.

Tech-Savvy Patiënten Trust CrowdMed om een ​​diagnose te stellen

Jared richtte CrowdMed op de veronderstelling dat een arts niet alle antwoorden hebben, maar een menigte van medische experts kan. Als CEO, Danyell blijft de grenzen van de traditionele medische zorg en het vinden van nieuwe manieren om diagnoses veel makkelijker om langs te komen makeaccurate.

Voor de laatste zes jaar heeft CrowdMed de wijsheid van crowdsourcing gebruikt om te machtigen singles, koppels en gezinnen om antwoorden te krijgen en actie te ondernemen om de behandeling van een mysterieuze ziekte.

Dankzij CrowdMed's betaalbare online consulten kunnen patiënten nu putten uit een schat aan informatie bij het spreken om hun eigen primaire verzorger. Danyell voorspelt dat dergelijke innovatieve technologieën de gezondheidszorg zal transformeren in de komende jaren.

“We zijn verheugd om de spil te patiëntgerichte zorg te zien,” zei ze. “De gevestigde medische gemeenschap lijkt meer open dan ooit aan het veranderen, aan te passen, en met behulp van enkele van de meest recente ontwikkelingen die er zijn om de grootste uitdagingen geneeskunde op te lossen zijn. Wij denken dat dit een jaar van zware adoptie zal zijn voor innovaties in de hele gezondheidszorg spectrum.”