Het goede nieuwsnetwerk: ontvang uw dagelijkse dosis positiviteit en deel prachtige verhalen met uw date

1 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Singles vaak omgaan met afwijzing en onzekerheid in hun persoonlijke leven, dus het kan moeilijk zijn voor hen om een positieve gemoedstoestand te houden. Cynisme is gemakkelijk, maar het is niet aantrekkelijk. Een tirade over de kleinzieligheid van de politiek of de oneerlijkheid van online dating is niet van plan om je date een goed gevoel. Als u wilt uw crusha reden om te glimlachen geven, dan heb je een ruime collectie van inspirerende, humoristisch, en all-around goede verhalen over vinden de Good News Network (GNN). Sinds 1997 heeft dit nieuws outlet getracht om de toon van uw gesprekken te veranderen en de wereld laten zien in een positief licht. De website en vernieuwde app uitdaging negatieve stereotypen met anekdotes en studies over goede mensen die goede dingen doen. Het lezen van GNN's verhalen over vrijgevigheid, hoop en humor kunnen u in een beter humeur, die u beter bedrijf kan maken op een datum.

In 2000, 7-jarige Tyrel Wolfe ingepakt een schoenendoos vol met schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen als onderdeel van Operatie Kind van Kerstmis. Hij voegde een foto van zichzelf en stuurde de doos af naar de Filippijnen, niet wetend dat dit actof goede doel zou zijn leven te veranderen. Het blijkt dat, de schoenendoos was zijn eerste kerstcadeau voor zijn toekomstige vrouw.

load...

Joana Marchan ging naar vakantie bijbel school in Quezon City op de Filippijnen. Zij ontving doos Tyrel en schreef een bedankbriefje om hem te vertellen hoeveel het voor haar betekende, maar ze kreeg nooit een reply.As ze ouder werd, vroeg ze zich af over dat soort Amerikaanse jongen en wat zijn leven was.

In 2009, zocht ze voor hem op Facebook en vond iemand in Idaho, die de juiste leeftijd leek. Ze stuurde een vriend verzoek, maar Tyrel negeerde het. In 2011, stuurde ze een andere vriend verzoek. Nu Tyrel was nieuwsgierig. Waarom werd een willekeurig meisje in de Filippijnen te vragen om zijn vriend te zijn? Hij messaged haar, en ze legde uit hoe ze hem kende.

The Good News Network gedeeld Tyrel Wolfe en Joana Marchan ongelooflijke internationale liefdesverhaal.

load...

Ze begon te praten onlineand gebonden over hun gedeelde geloof en de liefde van music.In mei 2013, Tyrel tooka 10-daagse reis naar haar huis in de Filippijnen. Toen ze elkaar ontmoetten in persoon, de attractie was onmiskenbaar.

Op tweede bezoek Tyrel in november, vroeg hij Joana's vader om haar hand in het huwelijk. Minder dan een jaar later, werd het onwaarschijnlijke koppel trouwde op de ranch Tyrel's ouders. Ieder jaar sinds de newlywedshave schonk een schoenendoos van giften aan de liefde die ze gevonden via Operation Kind van Kerstmis te verspreiden.

“Als we beginnen met het krijgen van kinderen, we willen hen te betrekken bij verpakkingsdozen, ook,” zei Tyrel. “Ik herinner me, als een kleine jongen, ik was zo opgewonden om het speelgoed en andere items ik in de doos zou vreugde te brengen aan een ander kind ergens anders in de wereld te leren kennen. Ik heb gewoon niet de vreugde het zou terug naar mij op een dag mee te leren kennen.”

De GNN website en app-compileert inspirerende en humoristische verhalen voor hun lezers.

load...

The Good News Network bevordert opmerkelijke andheartwarming verhalen over goede mensen, zoals Tyrel en Joana, lezers hoop en troost te brengen. Elke dag, de gratis site en app-berichten articlesabout helden, huisdieren, kinderen, en de positieve ontwikkelingen in de wereld. Voor daters, deze verhalen bieden een manier om optimistisch te blijven en delen een glimlach.

Als u onderdrukten, alleen, angstig, of cynisch in je leven te voelen zijn, het lezen van de vrolijke contenton de Good News Network is zeker om u te genezen van alle slechte vibes.

“Sommige mensen willen gewoon weten dat de wereld is een goede plek om te wonen”, zegt Geri Weis-Corbley, de oprichter van de Good News Network. “We kunnen echt weer het denken van mensen in de buurt.”

Begonnen in 1997 tot de toon van de News & Inspire Lezers wijzigen

Voordat Geri richtte de Good News Network en verdedigde goed nieuws, werkte zij 10 jaar bij de televisie het nieuws in Washington DC Ze zag uit de eerste hand hoe negatief het nieuws cyclus zou kunnen zijn en hoe de dekking van de slechte verhalen perceptie van het publiek zou kunnen vervormen voor het erger.

Geri Weis-Corbley, oprichter van de Good News Network, heeft een achtergrond in hard-hitting nieuws.

Ze verliet het nieuws bedrijf aan een gezin te stichten, en in 1997, draaide ze haar aandacht aan het verspreiden van positiviteit online. Vandaag de dag, zij en haar chipper team van schrijvers op zoek gaan naar goed nieuws met honderdduizenden lezers te delen over de hele wereld.

Het is niet allemaal kittens gered fromtrees, Geri benadrukt. Haar website heeft betrekking op wetenschappelijke studies, wereldwijde nieuws, en human interest-verhalen die de beste showcase bij mensen over de hele wereld. “Wat maakt mijn site uniek maakt is Ik kom uit een harde nieuws achtergrond, en elke week zijn er een heleboel harde nieuwsberichten over wetenschap , gezondheid, het bedrijfsleven en het milieu “, vertelde ze ons. “Bijvoorbeeld, Griekenland kwamen net terug van een diepe depressie en geprojecteerd een overschot op de begroting van dit jaar.”

Met haar website, wil ze de negatieve stereotypen te doorbreken die mensen hebben over de hele wereld door het aanbieden van positieve verhalen over echte gemeenschappen en oprecht vriendelijke mensen.

In de afgelopen twee decennia, Geri heeft attracteda trouw publiek van mensen op zoek naar de zilveren voering en in de noodzaak van een nieuwsbron hen te vertellen dat het gaat allemaal goed. The Good News Network app (beschikbaar voor Android en iOS ) heeft meer dan 10.000 installaties, en de site heeft in de buurt van 600.000 volgers op Facebook. Om haar boodschap van het positivisme te versterken, Geri steekt wekelijks Facebook live shows om hun favoriete verhalen vermeld op GGN bespreken.

“Er zijn nog andere websites die goed nieuws verzamelen uit de hele wereld, maar weinigen zijn zo actueel, goed onderhouden, en newsy als het hare. Ze is om te bewijzen dat goed nieuws verkoopt.” - Dan Zak van The Washington Post

Soms kun je niet helpen, maar voelen verzanden door de gemiddelde onverschilligheid op het nieuws, op straat en op dating websites. Voor degenen die naar beneden momenten, kunt u visitthe Good News Network for supportby manier feel-good verhalen. Iedereen kan aan deze uitgebreide collectie toevoegen door het indienen van hun eigen goed nieuws op de site. U kunt het woord over gebaren van liefde, als een jongen het kopen van 900 rozen voor elk meisje in zijn middelbare school of een man fietsen meer dan 4.000 mijl te zijn met de vrouw van wie hij hield , door ze te delen op Facebook, Twitter, of uw favoriete sociale plek.

Volgens Geri's mission statement : “Deze website is gemaakt om te rapporteren over de uitstaande burger actie, innovatieve oplossingen voor problemen in de wereld, en negatieve stereotypen versplinteren in het publiek met betrekking tot ras, overheden, politiek, religie, bedrijven, Hollywood, openbare scholen en binnensteden.”

Light & Touching gesprek starters Fleuren elke datum

Eerste datums zijn niet de plaats om slecht nieuws te geven, klagen over je werk, of verbranden je date uit. Het doel is om plezier te hebben, dus houd het gesprek licht. Uiteindelijk, mensen willen worden rond mensen die ze een goed gevoel. U kunt dat doen voor je date door te verwijzen naar theentertaining verhalen op de Good News Network.

Roseann Sdoia ontmoette haar toekomstige echtgenoot toen hij haar duringthe Boston Marathon bomaanslagen gered.

De website en app bieden volop conversatie starters - van wereldnieuws tot goede ideeën - tokeep jij en je date goed gevoel. Zei Geri: “Je kunt voorbereid met positieve dingen over, om te praten komen” “of maak je date binnenpretje met ideeën van de pagina goede lacht.”

U kunt fleuren een datum door de invoering van feel-good verhalen over een toegewijde vriendin die haar nier gaf haar partner of de Boston-marathon overlevende die de brandweerman die haar gered getrouwd.

The Good News Network heeft veel leuke weetjes om een datum te vermaken. Zoals, wist je dat de officiële Gerber baby, geschetst in 1927, draaide 90 in 2016 ? U kunt de artikelen bladeren op onderwerp of ga naar specifieke onderdelen voor heldhaftige, hilarische en ontroerende verhalen perfect voor het delen met een speciaal iemand vinden.

De website van deze dag in de geschiedenis sectie biedt plezier feiten over het verleden van goede dingen die gebeurde op today'sdate. Uit de verjaardagen van beroemdheden om memorabele sport overwinningen, deze hartverwarmende herinneringen geven de lezer een reden om te glimlachen.

Nadat hij in een aantal zeer deprimerend gesprekken met schijnbaar iedereen over de hoge prijs van gas, de toestand van de economie, en de komende presidentsverkiezingen, ik denk niet dat ik heb zelfs glimlachte in een paar dagen - tot ik uw site gevonden ,” schreef Stacey Long in agood News Network testimonial.

Accentueren de Positief: Leden Vind een reden om te blijven Upbeat

U kunt ondersteuning voor de Good News Network en geef jezelf een dagelijkse herinnering om positief te blijven door lid te worden. U kunt ervoor kiezen om een maandelijkse of jaarlijkse donatie van ergens tussen de $ 2 tot $ 500 te maken. Als dank u voor uw bijdrage ontvangt u een gratis lid geschenken includingebooks en audioprogramma's.

GGN onlangs hun app geüpdatet om sneller en beter dan ooit uit te voeren.

Deze downloadbare goodies te moedigen leven gelukkiger door middel van geleide visualisatie en mentoring. U kunt online betalen via PayPal of stuur betaling per cheque of postwissel aan de follow-adres: The Good News Network LLC, PO Box 4303 in Santa Barbara, California, 93140. Enkel uw e-mailadres samen met uw donatie zodat het team mee kan sturen je gratis lid geschenken.

Als u wilt om de dag van iemand die je zorg over lichter te maken, kunt u gift hen met het lidmaatschap van de Good News Network. Op die manier, elke keer als ze lachen tijdens het lezen over een 7-jarig meisje solliciteren naar een baan bij Google , bijvoorbeeld, zullen ze aan je denken.

The Good News Network Brengt Cheer naar Singles & Couples

Of het nu een ongelooflijke liefdesverhaal tussen landen of een alledaagse handeling van kindnessin een kleine stad, de Good News Network benadrukt de goedheid in de world.Their verheffende verhalen, schattige foto's en positief nieuws vult de lezer een gevoel van geluk en welzijn. Deze artikelen bieden lezers withmany date-waardig conversatie starters, zodat u kunt Begina relatie op een positieve noot.

“Ik heb genoten van het lezen van de positieve verhalen... Ik ben gesterkt door de goedheid en grootmoedigheid die ik zie bij mensen.” - Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, generaal Colin Powell

The Good News Network's artikelen kunnen u helpen moreoptimistic over het leven voelen en het ijs te breken op een datum in een onderhoudende manier - omdat je niet kunt helpen, maar lachen als je over hoort twee grootmoeder bloem meisjes lopen door het gangpad voor de bruiloft van hun kleinkinderen.

“GNN is zelfs beter dan een dagelijkse vitamine - het is een dosis goed nieuws,” zei Geri “Ik vind het een leuk idee voor daters, ook.. Die goed nieuws brengt verhalen aan de tafel is een geweldige manier om iemand te lachen en een goed gevoel te maken, en dat gaat een lastingimpression vertrekken.”