Het Good Men-project: de discussie leiden over hoe mannen omgaan met dating, seks en vaderschap in de 21e eeuw

23 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: The Good Men Project is een blog op een missie, het omverwerpen van stereotypen en het krijgen van de waarheid van wat het werkelijk betekent om een mens in de huidige samenleving. Het aanpakken van onderwerpen met betrekking tot dating, huwelijk en vaderschap, The Good Men Project en zijn duizenden schrijvers maken een zaak voor de uiteenlopende en wisselende perspectieven op mannelijkheid. Het doel van dit compendium van artikelen is om een dialoog die de traditionele ideeën uitdaagt over masculinity.This team van mannen en vrouwen onderzoekt de genuanceerde rollen die mannen kunnen hebben beginnen - evenals de keuzes die zij kunnen leveren aan hun relaties en het leven te verbeteren.

Ferret Steinmetz heeft een dochter van dating leeftijd, maar hij niet krijgen van zijn jachtgeweer klaar, hij is niet het maken van bedreigingen voor de jongens ze wil, en hij is niet haar te vertellen wat te doen met haar eigen lichaam.

In plaats daarvan schreef hij een gepassioneerde artikel met de titel “ Beste Dochter: Ik hoop dat je Awesome seks.” Het tegengaan van gemeenschappelijke cultuur stereotypen, deze vader zegt dat hij wil dat zijn dochter naar de beste dingen in het leven, en dat betekent een gezonde dosis goede seks.

load...

Zijn perspectief, op het eerste gezicht, kan vreemd lijken, maar als je leest door zijn redenering is het volkomen logisch.

Ferret Steinmetz schreef een oprechte goedkeuring van zijn dochter seksleven voor The Good Men Project.

De taak van een vader is niet om tribune, intimideer, en een natuurlijk onderdeel van de jonge volwassenheid te ontmoedigen. Dit soort vooruitstrevende is gemeengoed op The Good Men Project , een blog gewijd aan de bestrijding van schadelijke stereotypen over mannelijkheid en mannelijkheid.

load...

Draai naar deze schat aan mijmeringen als je je afvraagt als een man nog moet betalen voor een eerste date ? Of dat een gelukkige vrouw echt betekent een gelukkig leven ?

De site pakt moeilijke maatschappelijke vraagstukken met nuance en empathie in plaats van een afwijzend archetype.

“Jongens zijn tegenwoordig noch de hersenloze, geslacht geobsedeerd buffoons noch de stoïcijnse automaten onze cultuur maakt ze zo vaak te zijn,” de site verkondigt. Dit is een plek voor een nieuw soort mens om te onderzoeken wat het betekent om goed te zijn: hoe hij kan groeien als een personto zijn eerlijker, gezonder en gelukkiger.

Lisa Hickey, CEO van Good Men Media Inc, vertelt ons over hun missie om het gesprek te rijden over wat het betekent om een ​​goed mens in deze dag en leeftijd. Van relaties tot vaderschap, zij omgaan met elk aspect van de rol van een man.

load...

Met de slogan “Het gesprek dat niemand anders is het hebben,” The Good Men Project pioniers een steeds veranderende maatschappelijke landschap. Na een recente website redesign voor een meer moderne, schoner, mobiele-vriendelijke website, dit team is meer dan ooit klaar om de weg naar de toekomst te leiden.

The Good Men Project: Hoe een bloemlezing Werd een Movement

In 2009, moe van de rat race, Tom Matlack verliet zijn carrière als een venture capitalist om een ​​gesprek over wat het betekent om een ​​mens in de wereld van vandaag te starten. Hij voelde dat hij zijn vinger had aan de pols van een belangrijk onderwerp dat niemand bespreken, dus ging hij naar verhalen van mensen over hun ervaringen omgaan met maatschappelijke druk en stereotypen te verzamelen.

Tom Matlack raakte geïnteresseerd in het bespreken van mannelijkheid in 2009.

Hij begon door te vragen mannen om bepalende momenten beschrijven in hun leven. Terwijl hij zijn bloemlezing samen te stellen, zag hij een patroon naar voren: mannen wilde praten over dit idee van wat het betekent om een ​​goede man en hoe een moderne man moet handelen.

Toen Tom zijn bloemlezing klaar is, stuurde hij het uit tot ongeveer 50 uitgevers, enzij zeiden allemaal hetzelfde: Het is een geweldig idee, maar er is geen publiek voor zijn, omdat mannen niet boeken te lezen, en ze zeker niet bloemlezingen over gelezen mannelijkheid. Echter, hij geloofde in zijn project zo erg dat hij in eigen beheer uitgegeven.

Op dat moment, Lisa bij hem om een ​​social media campagne samen te stellen. Als ze het boek op de markt gebracht en bouwde een platform voor het, ze zag dat het een groter onderwerp dat een groter bedrijf zou kunnen zijn. Deze mannen verhalen uitgegroeid tot een film, een reeks van gebeurtenissen, en tot slot een website.

“Dit idee van vonken een nationaal gesprek over wat het betekent om een ​​goed mens in de 21ste eeuw zijn”, zegt Lisa, “voor mij, dat was gewoon zo diep - niemand dat deed. Niemand was zelfs erover te praten.”

In tegenstelling tot wat sommigen hebben aangenomen, de mensen waren erg enthousiast om dit gesprek deel te nemen en vormen een gemeenschap van lezers en schrijvers. Op deze manier, de Good Men Project begon om vooruitgang te boeken op het veranderen van gemeenschappelijke percepties van mannelijkheid.

Wie schrijft de Blog: Meer dan 6000 Diverse medewerkers

The Good Men Project houdt geen beperkte staf van schrijvers, maar geniet van bijdragen van duizenden schrijvers over de hele wereld, waaronder Australië, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

“We hebben deze dynamische groep mensen,” Lisa uit. “Gedurende de zes jaar geleden dat we de website begonnen, hebben we meer dan 6.000 verschillende medewerkers moesten de Good Men Project.”

Terwijl een meerderheid van het publiek van de site is Engels-sprekende, maar Lisa vertelt ons dat mensen uit alle landen van de wereld de site te bezoeken in een bepaalde maand.

Op dit moment, ongeveer 1.000 actieve schrijvers en 38 redacteuren werken samen om churn uit vijf tot een dag op de site sevenstories. Google Spreadsheets zijn een must voor deze uitgebreide team. The Good Men Project is trots op de internationale makeupof zijn medewerkers.

“Een deel van wat wij proberen te doen is de presentatie van de multi-dimensionaliteit van de mannen,” zegt ze, “zodat je niet denkt dat de mensen passen in deze echt eenvoudig dozen, want je de diversiteit van de mensheid kan zien, en de uitdrukking van mannelijkheid is echt zo breed en gevarieerd.”

Het team is over hun missie gepassioneerd. Ongeveer 70% van de mensen die op The Good Men Project werken zijn zelf mensen die persoonlijk kunnen spreken over de problemen ze omgaan met op een dagelijkse basis.

“Het is een prachtig ding,” Lisacomments. “We kunnen echt uitbreiding van het idee van wat mannelijkheid is alles over.”

Wie leest de Blog: zowel mannen als vrouwen de zorg over Gender Roles

The Good Men Project ziet 5.000.000 bezoeken per maand, en de feedback is overwegend positief. Lisa zegt dat het doel is om mensen de ogen te openen voor hoe mensen veranderen om een ​​betere vriendjes, echtgenoten en vaders te worden. De typische leeftijd van de lezers is tussen de 21 en 42, maar de schrijvers tegemoet te komen aan alle verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden.

Terwijl er mensen die persoonlijke groei ervaren door het horen van deze diverse en verlichte perspectieven op mannelijkheid zijn, nog anderen zou veel liever vasthouden aan de status quo.

“In dating en relaties, zijn er een heleboel mensen die alleen maar willen de regels voor de manier waarop ze altijd geweest zijn”, zegt Lisa, “maar wij denken dat is goed omdat het ons laat zien waar de gebieden zijn dat we eigenlijk konden doen de meest goed in het veranderen van de manier waarop mannelijkheid wordt gezien.”

The Good Men Project heeft een gemeenschap van voornamelijk mannen, butplenty vrouwen betrokken raken ook.

Met artikel onderwerp “The Lost Value of Commitment” en “de strijd tussen mannen en vrouwen om te communiceren,” deze website heeft betrekking op veel belangrijke kwesties voor iedereen die probeert om datum in een moderne wereld. Een bijzonder thema in dit gebied is hoe mensen die gevangen zitten door stereotype moeite hebben met het delen van emoties en kwetsbaar zijn - wat betekent dat ze moeite hebben om gezonde, intieme relaties te hebben.

Deze posten zijn bevestigingen, met oprechte getuigenissen biedt begeleiding aan zowel mannen als vrouwen. Of je nu single of in een relatie bent, kunt u lezen door duizenden handige artikelen om erachter te komen de beste manier om seks, liefde en anythingin benaderen tussen.

“Het is allemaal gewoon echt spannend om te zien dat we een nieuwe weg, waar we kunnen ontdoen van de verouderde stereotypen bent smeden”, zegt Lisa, “en een nieuw model te bouwen samen, zowel mannen als vrouwen.”

Kijkend naar de toekomst, The Good Men Project breidt hun bereik

The Good Men Project is op zoek te groeien tot niet alleen geschreven inhoud, maar podcasts en video's om hun discussie aantrekkelijker voor de gemeenschap te maken. Lisa legt uit dat ze op dit moment een wekelijkse conference call om meer rechtstreeks luisteraars bevatten hosten. De hoop is om dit populaire segment uit te breiden naar in-person evenementen of bijeenkomsten waar mensen hun persoonlijke inzichten kunnen delen.

Of het nu een enkele man zich zorgen over wordt behandeld als een seksmaniak of een vader die niet wil dat zijn dochter uit de buurt van een gezonde seksuele relatie schrikken - de stemmen op deze blog te pleiten voor het unieke en evenwichtige levensstijl vrij van beperkende rolpatronen.

Gewoon omdat sommige ideeën zijn traditionele, betekent dat ze niet waar is (of gezonde) te maken. The Good Men Project duwt rug tegen misguidedassumptions andadds een unieke en positieve boodschap aan een internationaal publiek van mannen en vrouwen.

“We proberen uit te breiden dan alleen de inhoud zetten we elke dag en echt te groeien tot een gemeenschap van mensen die elkaar kennen, elkaar helpen, met elkaar praten”, zegt Lisa, “zodat we dit gesprek verder te gaan samen."