Het homotherapiecentrum gelooft dat klanten van lgbtq het beste worden bediend door experts met vergelijkbare levenservaringen

10 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: The Gay Therapy Center gelooft dat LGBTQ singles en koppels meer succes in hun liefdesleven kan hebben bij het werken met professionals die hen te begrijpen. Dat is de reden waarom de praktijk heeft meer dan 35 therapeuten en counselors die lid zijn van de LGBTQ gemeenschap en die weten hoe anderen voelen zich ondergewaardeerd kan in de samenleving. Deskundigen van de Gay Therapy Center benadrukken het belang van eigenliefde en zelfzorg bij het ontwikkelen van een gezonde romantische relaties, en het helpen van LGBTQ mannen en vrouwen houden zichzelf en elkaar.

Terwijl leden van de LGBTQ gemeenschap worden steeds meer acceptatie in de Verenigde Staten, kunnen ze nog steeds niet het gevoel dat hun leven volledig genormaliseerd zijn geweest.

“Heteroseksuele relaties veel meer sociale steun dan homoseksuele relaties krijg nog steeds”, zegt Adam Blum, oprichter van de Gay Therapy Center , een landelijk praktijk gericht op de behoeften van de LGBTQ gemeenschap. “Homoseksuele paren zijn nog niet aan gedacht zo sterk door de grotere cultuur.”

load...

Dat subtiel devaluatie kan zijn tol te eisen op die in de LGBTQ gemeenschap, en als ze hulp te zoeken, kan heteroseksuele therapeuten hun werkelijkheid niet begrijpen. Zelfs als ze de problemen van een cliënt gezichten kan herkennen, hebben recht therapeuten niet ervaren homofobie - subtiel of op andere wijze - in hun eigen leven.

Adam Blum richtte de Gay Therapy Center aan de leden van de LGBTQ gemeenschap met therapeuten die hebben gedeelde ervaringen te verbinden.

“Als heteroseksuelen problemen ervaren in hun relaties, zullen ze meer empathie te krijgen”, zei Adam. “Homoseksuele stellen hebben minder kans om steun te krijgen, en kunnen er minder verontwaardiging als ze ervaren verraad of voorgelogen.”

load...

Om deze problemen aan te pakken, Adam stichtte een eigen therapie praktijk die uitsluitend verzorgd aan LGBTQ mensen. Als lid van de gemeenschap zelf, Adam die verband houden met problemen waarmee zij geconfronteerd worden als individu of als onderdeel van een relatie.

Wanneer de praktijk Adam's snel opgevuld, erkende hij dat hij niet kon geschikt voor zo veel klanten als hij wilde. Dus begon hij de Gay Therapy Center, dat nu met kantoren in Washington DC, San Francisco, Los Angeles en New York City.

De praktijk biedt werk aan 35 therapeuten en begeleiders, die allen te identificeren als LGBTQ, en helpt klanten te leren hoe ze zichzelf eerst houden, zodat ze meer succes in relaties kan hebben.

“Ik wist van mijn eigen ervaring als een klant dat het belangrijk om te werken met een therapeut die is zoals je was”, zei Adam.

Het ontwikkelen van Self-Love in een samenleving waarin Soms Onverwelkomend

Adam's reis naar het creëren van een LGBTQ therapie praktijk begon in zijn jeugd.

load...

“Ik wilde altijd al een therapeut. Ik ben opgegroeid in een therapeutisch georiënteerd familie die het belang van zelf-groei gewaardeerd,”vertelde hij ons.

Adam zei dat de meeste mensen, zelfs als ze over het algemeen hadden aanvaarden families, vaak steun nodig hebben om te werken door middel van hun maatschappelijke marginalisering vraagstukken. Vandaag de dag, ook al is de Gay Therapy Center heeft vestigingen in LGBTQ-vriendelijke steden in de VS, Adam weet dat deze kwesties zijn nog meer een probleem in andere plaatsen. Dat is de reden waarom het centrum biedt online sessies, en op een dag Adam hoopt naar locaties waar de uitdagingen die deze populaties geconfronteerd worden nog groter te openen.

“We lijden aan het gevoel als buitenstaanders, anders zijn, en worden gediscrimineerd wanneer we de ontwikkeling van ons gevoel van eigenwaarde,” zei hij.

De Gay Therapy Center erkent en valideert dat LGBTQ mensen vaak moeten werken door middel van de uitdagingen die ze hebben meegemaakt, vooral homofobie. Door te werken door middel van deze problemen met therapeuten die soortgelijke problemen hebben gehad, kunnen klanten van het centrum beginnen te genezen.

De Gay Therapy Center heeft vestigingen in de grote steden van de VS en werkt ook met klanten online.

Bijvoorbeeld, had een homo mannelijke klant voorheen gewerkt met een oudere female therapeut. Hij deelde waarom het vinden van een therapeut die begreep hem geholpen:

“Na een poging om Grindr uit te leggen aan een oudere vrouwelijke therapeut, wist ik dat ik nodig had om een homo therapeut die mijn ervaringen kon begrijpen krijgen. De Gay Therapy Center hielp sluit me aan iemand die een perfecte pasvorm was en heeft me geholpen voor een jaar,” zei hij in een online getuigenis.

In het bijzonder, veel van de raadsheren des Gay Therapy Center richten op zelfreflectie, die op hun beurt, klanten aanmoedigt om te onderzoeken waarom ze zelfhaat of in het gedrang zou kunnen zijn. Het idee is om zelfbeeld te identificeren, zodat klanten hun innerlijke critici kunnen temmen.

“Hoe meer energie je in zelf-liefde, zorg en respect te zetten, hoe beter je relaties,” zei Adam.

Meest voorkomende problemen in Sessions zijn Relatie Struggles

Therapeuten en begeleiders van de Gay Therapy Center werken met zowel individuen en koppels. Echter, de meest voorkomende problemen die zijn gevonden tussen beide groepen zijn gevoelens van isolatie en eenzaamheid die leiden tot een relatie uitdagingen.

Veel klanten helpen bij het vinden van gezelschap of het leren hoe je date moet ook. Andere problemen zijn onder individuen in controversiële relaties die ze niet weten hoe te eindigen. Veel koppels die therapie willen willen sterkere verbindingen te ontwikkelen met elkaar.

“Ongeveer de helft van ons werk is paren counseling, en ze willen meestal onze steun voor een betere communicatie”, zei Adam.

De focus op het ontwikkelen of verbeteren van relaties is gebruikelijk omdat veel leden van de LGBTQ gemeenschap niet wordt geleerd hoe te functioneren binnen relaties of goed te communiceren met hun partners, zei Adam. Mensen in de lesbische en homoseksuele relaties hebben vaak enkele voorbeelden van gezonde personen van hetzelfde geslacht partnerschappen vroeg in het leven.

LGBTQ therapeuten kunnen beter worden uitgerust dan heteroseksuele therapeuten om deze kwesties te confronteren. Adam noemt het feit dat de helft van de homoseksuele man paren zijn niet monogaam. Hoewel dit is een veel voorkomende relatie configuratie, hebben homo's niet altijd de vaardigheden om deze open relaties te navigeren.

“Open relaties zijn moeilijk en ingewikkeld en vereisen uitzonderlijke communicatieve vaardigheden,” vertelde hij ons.

Hoewel sommige klanten geloven dat hun problemen het gevolg zijn van problemen in verband met anderen, Adam zei dat ze vaak de behoefte om eerst hun eigen emotionele behoeften. Velen denken dat ze hoeven alleen maar anders anders gedragen of datum, om de juiste romantische relatie te vinden.

“Het is echt meer over u dan over een partner,” Adam vertelt zijn klanten. “Als je niet van jezelf houdt, of zijn zeer kritisch over jezelf, zal het veel moeilijker zijn om aan te sluiten in de liefde.”

Daarom zijn advies voor iedereen die worstelt om liefde te vinden is om hun eigen problemen eerst aan te pakken.

De Gay Therapy Center sluit aan op LGBTQ klanten wereldwijd

De Gay Therapy Center werd opgericht om de leden van de LGBTQ gemeenschap begeleiding van therapeuten te voorzien van gedeelde ervaringen. Maar die identiteit is slechts een van de vele kenmerken die deel uitmaken van een persoon, en cliënten van het centrum kan therapeuten met wie ze te sluiten op veel verschillende niveaus vinden.

“De markering van een goede therapie uitkomst is een nauwe band met de therapeut”, zei Adam.

Sommige klanten willen een therapeut ze kunnen zien in persoon, zodat ze op zoek naar een lokale therapeut in een van de kantoren van de Gay Therapy Center. Echter, het centrum biedt ook een robuuste online counseling praktijk dat tegemoetkomt aan klanten wereldwijd, waaronder in Maleisië, Saoedi-Arabië en Australië.

Zowel lokale als internationale klanten kan een therapeut die gespecialiseerd is in een gebied waarin ze willen richten vinden. Bijvoorbeeld, kunnen mensen die worstelen met angst een therapeut met ervaring in de behandeling van hun aandoening te vinden.

“We zullen u overeenkomen met de therapeut die het meest nuttig voor u”, aldus Adam.

In de loop der jaren heeft Adam werd voldaan door de Gay Therapy Center steeds toenemend aantal van zowel cliënten en therapeuten. Hij begrijpt dat het werk dat hij en zijn collega's doen is het van belang bij het verbeteren van het zelfbeeld en eigenwaarde van hun LGBTQ klanten.

“Het is genezing om met iemand in een therapeutische omgeving die is aan uw kant en heeft geen negatieve ervaringen of connotaties over homo's,” zei hij.