Het instituut voor beleidsstudies organiseert outreach en voorlichting over de meest opvallende kwesties van de dag

19 juni 2019

De korte versie: het Institute for Policy Studies is een progressieve denktank die een organisatiestructuur voor activisten en academici die op nationale en internationale initiatieven beleid voorziet. Deze baanbrekende advocacy groep begon het beïnvloeden van het overheidsbeleid en de ondersteuning van sociale bewegingen in 1963 - en het is niet wankelde van haar missie om de wereld meer vreedzame, rechtvaardige en duurzamer te maken. Vandaag de dag, IPS opvoedt zowel beleidsmakers als het publiek over belangrijke sociale kwesties, met inbegrip van economische rechtvaardigheid, klimaatverandering, mensenrechten en internationale zaken. Naast het regelen van het beleid deskundigen briefings on the Hill geven, IPS organiseert regelmatig educatieve evenementen in Washington, DC, waar de leden van de gemeenschap samen kunnen komen om meer over hot-button politieke onderwerpen te leren. U kunt de signeersessies, filmvertoningen, of discussie panels bij te wonen om te netwerken met mensen die je passies en interesses te delen over politieke zaken.

Activisme is meer dan een baan - het is een passie. Toen ik op de politieke campagnes op de universiteit werkte, heb ik zo veel mensen ontmoet die mijn idealen en mijn drive gedeeld om een ​​verschil te maken. Die snel aan elkaar gebonden met ons op. We bouwden een sterke persoonlijke relaties tijdens het werken op een veel voorkomende oorzaak, en veel van mijn politieke vrienden werd een relatie met collega-activisten.

load...

Een man die ik ken het leven in DC en sinds kort verloofd met iemand die voor dezelfde politiek actiecomité dat deed hij werkte. In plaats van het diner en een film, zij beschouwen een protestmars en een rally asa perfecte date activiteit. Een paar maanden geleden, mijn vriend voorgesteld door met een bordje “Zult u mijn running mate voor het leven?”

Als je mensen die met u eens over de problemen die je belangrijk vindt, kunt u een krachtige coalitie die de tand des tijds staat op te bouwen. Die relaties vormen de basis van een succesvolle sociale beweging. Dus, als je politiek ingestelde bent, kunt lobbygroep u helpen uw sociale netwerk en uw sociale invloed op hetzelfde moment te laten groeien.

load...

Het Institute for Policy Studies (IPS) is een brede progressieve denktank waar mensen samen ter ondersteuning van dynamische ideeën beleid kan komen.

Al meer dan 50 jaar, is IPS een veelzijdige organisatie platform voor activisten werken aan lokale, nationale en internationale projecten aan de moderne gemeenschappen meer rechtvaardige, democratisch, vreedzaam en duurzaam te maken verstrekt.

“Ik voel me erg gelukkig te kunnen werken met een heleboel slimme mensen”, zei IPS Events Coordinator Netfa Freeman, die heeft met de organisatie voor 18 jaar. “De mensen hier zijn echt proberen om de wereld te veranderen, en ze zijn zeer verstandig in wat ze doen.”

In de loop van haar community outreach projecten IPS partners met beleidsmakers en experts op te voeden en te mobiliseren progressieve individuen die willen een verschil maken. U kunt erachter te komen hoe om hier mee te doen en deel uitmaken van een hechte gemeenschap van de leiders, idealisten, en advocaten.

load...

Twee Politieke Staf Gemaakt een krachtige sociale beweging

Marcus Raskin en Richard Barnet geserveerd in het Kennedy administratie in de hoop om systematische veranderingen in de overheid en de samenleving tot stand te brengen. Maar ze besefte al snel dat in een democratie de macht om verandering te maken kwam niet van de leiders op de top - het kwam van de mensen op de grond. In 1963, na twee jaar van het werken als de overheid insiders, Marcus en Richard liet de administratie vond het Institute for Policy Studies, een denktank die de wil van het volk in werking zou kunnen stellen.

Het Institute for Policy Studies is een progressieve denktank die de democratie, sociale rechtvaardigheid, gelijkheid en vrede ondersteunt.

Marcus en Richard wilde een organisatie die een gerespecteerde progressieve stem kon geven over diverse onderwerpen, waaronder de oorlog in Vietnam en het milieu policy.These visionaire mannen geloofden Amerikanen nodig beleid experts die de actualiteit vanuit een academisch perspectief kon analyseren creëren.

Onderzoeksjournalist IF Stone noemde IPS “de denktank voor de rest van ons.” Het helpt gewone Amerikanen te begrijpen wat er gaande is in de wereld.

Dit baanbrekende instituut was één van de eerste politiek ingestelde groepen die geduwd voor progressieve idealen in alle aspecten van de samenleving. Zij vormen het decor voor vele andere soortgelijke organisaties, en veel toekomstige progressieve leiders begonnen als stagiaires bij IPS.

Door de decennia heen heeft IPS is in de voorhoede van de vele hete hangijzers, waaronder de Anti-Apartheid Movement in Zuid-Afrika in de jaren 1990. IPS' team was ook instrumentaal in het helpen om een ​​brede coalitie tegen de oorlog in Irak gesteund vrede en gerechtigheid, het verhogen van het bewustzijn over de problemen beïnvloeden van het besluit van de regering van George W. Bush om naar oorlog te beginnen in 2003. Deze coalitie.

Of ze schrijft briefings voor leiders van het Congres of samenvoegen van belangenorganisaties in het kader van een gemeenschappelijke oorzaak, IPS informeert mensen over de problemen bij de hand en geeft goede aanbevelingen beleid dat de overheid acties vorm te geven.

Volgens Netfa, “IPS heeft er altijd naar gestreefd om een ​​bron en een partner met de progressieve beweging, in het bijzonder voor academici, beleidsmakers en activisten zijn.”

De Evenementen Kalender Geeft kansen voor betrokkenheid

IPS' Evenementen Kalender zit vol met educatieve en impactvolle evenementen gehouden gedurende het hele DC gebied. Mensen uit alle lagen van de bevolking samenkomen om meer over een onderwerp te leren en erachter te komen wat ze kunnen doen om een verschil te maken. De deelnemers variëren in leeftijd en etniciteit omdat sommige kwesties resoneren meer met verschillende soorten mensen. Een educatieve panel over de economische uitdagingen in een Afrikaans land, bijvoorbeeld, zal in de eerste plaats interesseren mensen die afkomstig zijn uit dat land zelf, of die iemand vanaf daar te leren kennen.

IPS houdt frequent signeersessies, discussie panels, filmvoorstellingen, en algemene educatieve forums om mensen op bepaalde sociale kwesties, zoals de klimaatverandering en sociale rechtvaardigheid te schakelen. Een probleem hoeft niet te worden op het nieuws te zijn op de agenda van IPS'. De IPS coördineert regelmatig evenementen om aandacht te vragen of mensen laten kennismaken met een expert in de stad.

Grootste jaarlijkse evenement van de organisatie is de Letelier-Moffitt Human Rights Awards, die in 1976 IPS opgericht naar aanleiding van de moord op de voormalige Chileense ambassadeur en mensenrechten activist Orlando Letelier en een IPS Development Associate Ronni Karpen Moffitt.

“Orlando onvermoeibaar gewerkt om de dictatuur bloot te leggen en het herstel van de democratie in Chili,” Netfa ons verteld. “We richtte de Rechten van de Mens Awards in hun namen aan mensen en organisaties die aan het doen zijn een aantal niet-herkende en cutting-edge werk in de sociale rechtvaardigheid arena te eren.”

Meer dan 400 mensen, waaronder vele beroemdheden en beleidsmakers, wonen de Letelier-Moffitt Human Rights Awards voor goede mensen het juiste te doen vieren. IPS geeft een award voor huishoudelijk werk en één voor internationale werkzaamheden. Een meerderheid van de internationale ontvangers hebben hulpverleners in Latijns-Amerika. Deze prestigieuze prijs biedt een zinvolle show van steun aan begunstigden die niet altijd kunnen maken krantenkoppen, maar verdient erkenning.

IPS communautaire gebeurtenissen versterking van de sociale beweging door de invoering van mensen om nieuwe ideeën in een dynamische omgeving. Deze gebeurtenissen helpen individuen uit te breiden hun begrip van de problemen en komen met mensen die willen dezelfde progressieve idealen te bevorderen. Door het creëren van een netwerk van leden van de gemeenschap verenigd door gedeelde overtuigingen, heeft IPS zich gevestigd als een toonaangevende organisatie invloed in de internationale openbare orde.

“We zien onze evenementen als een manier om een ​​persoonlijke verbinding tussen het publiek en onze experts het doen van dit werk te creëren,” zei Netfa. “Toen we een evenement waar mensen kunnen komen en vragen te stellen te maken, het is een veel meer persoonlijke ervaring. We proberen te maken een levendige ervaring, dus het is niet alleen saai pratende hoofden.”

IPS brengt Passionate Progressieve Together

Wanneer u een campagne te sluiten, maakt u deel uit van iets dat groter is dan jezelf. Je hebt de kans om uw ideeën in daden om te zetten en volslagen vreemden te zetten in een aantal van je beste vrienden. Door zich een betrokken lid van de maatschappij, je jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en diverse mensen die je misschien niet zou hebben voldaan. Of u over een bepaald onderwerp gepassioneerd of in het algemeen te ondersteunen progressieve ideeën, kunt u deelnemen aan een krachtige activist gemeenschap door het bijwonen van een IPS-evenement.

De organisatie signeersessies, filmvertoningen en andere lokale evenementen bieden mensen een kans om meer te leren over opvallende sociale kwesties en mensen die dezelfde interesses delen voldoen. Wie weet? Je zou je toekomstige running mate tegenkomen terwijl je er bent. Eén ding is zeker: Bij IPS, heb je veel mogelijkheden om naar gepassioneerde en ambitieuze mensen die graag grote droom te weten.

“We bouwen een persoon tot persoon relatie met mensen”, zei Netfa. “We proberen altijd om evenementen te organiseren en projecten te bevorderen meer effectief in het transformeren van de maatschappij waarin we leven te worden.”