Het leven van een alleenstaande moeder heeft invloed op miljoenen levens via steungroepen, leerzame lessen en gratis online advies

23 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Wanneer Jennifer Maggio afgestudeerd middelbare school, zwanger en alleen was ze. Haar vader had haar uit zijn leven te snijden. Haar vriend had haar gedumpt en naar de universiteit. Ze moest meerdere opdrachten te werken, ga dan naar 's nachts school, en lopen zichzelf haveloze gewoon by.Duringthis periode van onrust te krijgen, vond ze de kracht die ze nodig had door middel van gebed, liefde en geloof. Vandaag de dag is Jennifer gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen, en ze reist de wereld rond om haar getuigenis met alleenstaande ouders in een crisis te delen. In haar werk als een gepassioneerde familie pleitbezorger, foundeda ze non-profit organisatie die single-moeder support groepen wereldwijd loopt. Het leven van een Single Mom (TLSM) is een wereldwijd ministerie gewijd aan het dienen van alleenstaande moeders met alles wat ze nodig hebben om gelukkig en gezond gezin te stichten. De organisatie biedt empowerment middelen om te adviseren en te inspireren vrouwen die het gevoel dat ze het allemaal niet kunnen doen op hun eigen. Gesteund door mensen die de strijd van alleenstaand moederschap kennen, het leven van een Single Mom biedt een niet-oordelende ruimte voor reflectie en groei.

Ik was het scrollen door mijn newsfeed de andere dag, lachen om memes en het houden van honden foto's, wanneer een eenvoudige post van een middelbare school vriend viel mijn oog. Het was een OneMomsGuide citaat lezen , “Ik heb niet de bedoeling om een alleenstaande ouder zijn. Ik op zoek naar de beste ouder ik kan zijn... En dat is niet veranderd.”

load...

Idon't typicallyexpect een Facebook-bericht over ernstige gedachten of diepe emoties te brengen, maar geschokt tranen in mijn eyesto denken aan mijn oude mafkees koor maatje nu plechtig geconfronteerd met alleenstaand moederschap. Sinds onze vroege jaren '20, heb ik gezien haar twee lacherig meisjes growbigger elke dag in foto's van parken, scholen en play-data, en ik weet dat mijn vriend is een heerlijk zorgzame moeder, maar ik weet zeker dat het kan eng te verhogen zijn een jong gezin op uw eigen.

Het leven van een Single Mama geeft alleenstaande ouders begeleiding op het verhogen van gezonde, gelukkige gezinnen.

load...

Gelukkig is het leven van een Single Mom biedt uitgebreide middelen voor alleenstaande ouders, net als mijn vriend, die wil om goed te doen door hun kinderen. De officiële doelstelling van het ministerie is “om te zien dat alleenstaande moeders niet alleen lopen,” en het doet een ongelooflijke werk van verheffing van vrouwen in turbulente tijden. Het educatief materiaal en de gemeenschap programsprovided door deze wereldwijde initiatief hebben geïnspireerd miljoenen van de ouders om het beste wat ze kan zijn.

Op basis in Louisiana, het leven van een Single Mama is een non-profit organisatie die werkt samen met kerken in 19 landen om ervoor te zorgen dat alleenstaande moeders hebben de hulp die ze nodig hebben om gelukkig, gezond kinderen op te voeden. Van verwelkomen steungroepen instructieve blog posts, het ministerie draagt ​​een boodschap van liefde en hoop aan de ouders geconfronteerd met allerlei uitdagingen in hun leven.

“Hier is wat ik zeker weet,” Jennifer Maggio schreef in “A Brief aan een Alleenstaande moeder,” “Je kunt naar beneden te kloppen, maar u bent niet veroverd. U kunt moe zijn, maar je bent nog niet klaar. U vindt het te maken door. Je zal."

load...

Jennifer Maggio's Journey Van Jonge mama naar Family Advocate

Op de leeftijd van 19, Jennifer was pregnantfor de vierde keer en wonen op voedselbonnen in de regering huisvesting. Haar moeder was dood, en haar vader was een alcoholist die haar had verteld “hebben een mooi leven” toen shetold hem dat ze zwanger is van zijn kleinzoon was. Ze had gemolesteerd en misbruikt voor het grootste deel van haar jeugd, en ze voelde echt verloren en alleen als een tiener moeder. Na jaren ofdoubt en strijd, viel ze terug op haar geloof en vond hoop in de Heilige Geest.

“Ik was in de kerk een zondag, en ik was over en weer te bidden: 'Heer, verander hisheart,” herinnert ze zich , uit te leggen dat ze bidden voor thefather van haar twee kinderen. “En op dat moment, ik voel me als de Heilige Geest sprak tot mij en zei: 'Stop met bidden voor mij om zijn hart te veranderen, en beginnen te bidden voor mij om jou te veranderen.'”

“Riep ik meer dan ik sliep. Ik vreesde meer dan ik gebeden. Ik dacht niet dat iedereen begrepen.”- Jennifer Maggio, oprichter van het leven van een Single Mom Ministries

Deelnemen aan de kerk veranderd het traject ofJennifer het leven, en ze hebben hard gewerkt om haar kinderen het soort geluk te geven en veiligheid ze niet had opgroeien. Ze aangepakt een ambitieuze carrière bij een bank en verdiende 11Circle of Excellence prijzen op een prominente Fortune 500 company.Emboldened en bekrachtigd, de enkele motherthen ervoor gekozen om haar lucratieve carrière te verlaten in de corporate Americato een morele pleitbezorger voor families als die van haar te worden.

Jennifer voelt gepassioneerd over het doen van alles wat ze kan om helpsingle-ouder gezinnen gedijen. Ze wil tobuild een gemeenschap wheresingle moeders kunnen van elkaar leren en de kracht vinden in zichzelf om het beste te maken van wat ze hebben. Zij richtte het ministerie het leven van een Single Mom om hoop, ondersteuning en begeleiding aan vrouwen overal te verspreiden.

Jennifer kreeg haar samen handelen in het belang van haar kinderen is nu een gelukkig getrouwd carrièrevrouw.

Vandaag de dag, Jennifer is een award-winnende schrijver en motiverende spreker whoshares haar geschiedenis van dakloosheid en misbruiken om anderen te inspireren boven hun omstandigheden uit te stijgen. Herdevoted advocacy werk is het besef opgehaald voor alleenstaande ouder kwesties en bepaalde families over de hele worldthe knowledgeto te leren en samen te groeien.

“Mijn hoop is dat, door mijn eigen ervaringen, anderen kunnen kracht ontvangen”, zegt Jennifer. “De kracht van God is zo veel groter dan je verleden.”

Award-WinningParenting Resources & Programming

Sommige alleenstaande moeders kunnen geïsoleerde of verslagen door omstandigheden buiten hun controle voelen, maar Jennifer vertelt hen het is nooit te laat om het verhaal van hun leven te veranderen. The Life of Single Mom Ministriesgives alleenstaande moeders de steun van vrouwen die er zijn geweest en dat gedaan zodat ze kunnen zien dat er een uitweg uit wanhoop, angst en ontbering.

Het leven van de middelen van een Single Mom's hebben bewezen van onschatbare waarde voor gezinnen in de VS en abroad.In buurthuizen en kerken, de TLSM steungroepen zorgen voor emotionele en financiële supportto vrouwen die proberen om moeder, vader, en kostwinner voor hun kinderen.

Het leven van een Single Momprograms leren belangrijke vaardigheden in de opvoeding, financiën, en de gezondheid van moeders te rusten voor success.You kan vrijwilliger om te helpen met de organisatie of lid worden van de Single Mom University te beginnen aan een positieve reis gericht op familie, genezing en liefde.

Als u wilt om dieper ingaan op uw eigen over een bepaald onderwerp, het leven van een Single Mom podcasts bieden aanmoediging en stap-voor-stap begeleiding in de uitdagingen van het verhogen van een familie als een alleenstaande ouder. Deze korte opnames bespreken hoe om te gaan met onzekerheden, carrière kwesties, relaties, scholing en andere ondersteunende lessen bedoeld voor alleenstaande moeders die willen een liefdevolle voorbeeld voor hun gemeenschappen.

Door middel van een verscheidenheid van portals, Jennifer biedt down-to-earth ouderschap advies voor alleenstaande moeders uit haar eigen ervaringen en onthullingen. “Dating met een kind is veel ingewikkelder dan uit zonder”, schreef ze in een blogpost over gezonde dating beslissingen. "Ga voorzichtig verder. De verwoesting van een echtscheiding of een mislukte relatie kan jaren duren om te genezen.”

Toen Jennifer spreekt, krijg je het gevoel dat ze echt en diep weet waar ze het over heeft - omdat ze het is geleefd. Ze heeft gezien waar die fouten te leiden en nu anderen aanmoedigt om haar te volgen in het leven van een meer bewuste, gepleegd, en vervuld leven als alleenstaande moeder.

“Mijn hoop voor u vandaag,” zei ze in het leven van Conference een Single Mom's in 2016 , “is dat je leert wat het is om te lopen van kracht tot kracht.”

94% van de alleenstaande moeders bekrachtigd voelen door TLSM Steungroepen

Een zwangere moeder was bang dat ze zou niet welkom zijn in de kerk. De ongehuwde 21-jarige dacht dat ze worden beoordeeld door de gemeente. Toen een vriend nodigde haar uit om een plaatselijke groep alleenstaande moeder's gesponsord door TLSM echter, besloot ze om een kans en probeer het eens. “Ik heb nu een kerk thuis en weet dat ik dit kan doen met Gods hulp,” schreef ze. “Dank u, TLSM!”

Andere alleenstaande moeders zei de steungroepen gaf hen nieuwe hoop en hielp ze te vinden betekenis in hun leven. “Ik heb mijn alleenstaande moeders uitgesplitste kwam”, aldus een vrouw. Ze was suïcidaal toen ze bij een praatgroep kwam en vond compassionate zorgverleners klaar om haar te helpen. “Het voedde mijn geest, herstelde mijn ziel, en gaf me een reden om te leven... Mijn alleenstaande moeders groep opende mijn ogen en blijft voor mij de opbouw van vandaag.”

Volgens de interne statistieken van de organisatie, 94% van de alleenstaande moeders zeiden dat ze voelden zich meer bevoegd na het bijwonen van een single-moeders steungroep , en 93% zei een TLSM gebeurtenis hun leven veranderd en gezinnen ten goede.

“Jennifer Maggio heeft een mooie en authentieke verhaal. Haar werk gevolgen niet alleen alleenstaande moeders, maar vrouwen in elke fase van het leven “. - Kerri Weems, Co-Pastor van Celebration Kerk in Jacksonville, FL

Deelname aan TLSM groepen leidt vaak tot steeds meer actief in de plaatselijke kerk ook. Alleenstaande moeders in de groep van het ministerie arefour keer meer kans om verbinding te maken met hun kerk. Kerken die deze steunprogramma's te hosten hebben gezien een stijging van 58% van het aantal alleenstaande ouders in de gemeente - en dat is goed nieuws voor alle betrokkenen. Het leven van een Single Mama is een leiding waardoor vrouwen om een ​​leven van het geloof en vervulling.

“Dank u voor zulk een inspirerend voorbeeld van gehoorzaamheid en trouw”, schreef Mercy in een getuigenis. “Dank u voor het maken van een verschil voor alleenstaande moeders.”

“Dat tijdelijke omstandigheid u niet definieert,” verklaarde ze op het podium in een keynote speech. “Te veel van ons leven in een tijdelijke omstandigheid, en het wordt de definitie van wie we zijn. Dat ding wat ons overkomt wordt de definitie van wie we zijn.”

Het bevorderen van de Health & Wellness van eenoudergezinnen

Toen ik na mijn vriend zag, mijn hart ging naar haar. Ik wilde iets doen om mijn steun te bieden - meer dan een simpele druk op een soortgelijke knop - maar het is moeilijk om te weten hoe om iemand te helpen hun persoonlijke uitdagingen aan te pakken. Dat is waarom het zo belangrijk is om een ​​online resource laten bouwen en uit te voeren bycommunity leiders die weten wat alleenstaand moederschap is alles over en hebben de ervaring om een ​​gedegen advies en aanmoediging geven.

Het leven van een Single Mama is een inspiratie en een noodzaak om zo veel vrouwen en gezinnen die kampen met moeilijke tijden. Deze online middelen en ondersteuning groepen mensen helpen om hun twijfels, zonden en angsten te overwinnen, zodat ze kunnen groeien in liefde en wijsheid voor de komende jaren.

“Ik ben het meisje die nooit had moeten hebben het allemaal uit te werken,” zei ze huilend in een interview. “Maakte elke fout die je zou kunnen denken, maar God heeft zo'n restauratie gedaan in mijn leven. Hij heeft me laten zien wat ware vreugde is.”