Het noguchi-museum: tot op heden een unieke sfeer, kunst waarderen en een gesprek op gang brengen

25 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Een museum biedt een rijke schakering aan bezienswaardigheden om te verkennen, met name voor daters op zoek naar meer stimulerende interactie dan een typisch diner-film combo kan bieden. Op een missie om mensen te betrekken, The Noguchi Museum is een plek waar gesprek bloeit tussen kunstliefhebbers. Paren kunnen blijven hangen voor uren in de ruime beeldentuin, genietend theartwork en het buitenleven tegelijk. De kunstenaar Isamu Noguchi zei: “Ik had een openbaring in 1933 van de aarde buiten als een nieuwe manier van het concipiëren van beeldhouwkunst,” en vandaag zijn museum staat als een fysieke representatie van zijn visie. Om een doordachte dialoog met je date te roepen, een rondleiding door de 27.000-square-foot-display, het bijwonen van een tentoonstelling, of meld je aan voor een hands-on programwith speciaal iemand aan uw zijde.

In New York City, als de dag is cool en de uren draaien langzaam, een prachtige manier om een ​​middag is in een museum. Hoewel lage prijskaartje, het is hoog in kwaliteit. Veel locals neem een ​​datum, week in artwork en theirinterpretations van wat ze zien te delen.

Die zich lang in het midden van Queens, The Noguchi Museum openstheir deuren voor iedereen die stil of diep gesprek.

load...

Elk kunstwerk is doelbewust geplaatst in de indoor en outdoor instelling om een ​​doordachte ervaring voor de bezoekers te creëren. Over het geheel genomen, is de grimmige maar toch elegante ontwerp van de sculpturen opvallend om te zien. “Wij beschouwen het gehele museum een ​​kunstwerk”, aldus Shannon Murphy, het hoofd van Education at TheMuseum.

Vandaag de dag, paren vaak meanderen door de 27.000-square-foot ruimte, het bewonderen van de beeldentuin en de galerijen van unieke stukken - allemaal gemaakt byIsamu Noguchi.As koppels maken hun weg langs de paden, ze findavenues voor het delen van gedachten, ideeën en perspectieven met elkaar langs de weg.

De Noguchi Museumwas het eerste museum in de VS te worden vastgesteld door een levende kunstenaar tonen van zijn eigen werk.

load...

Sinds de opening in 1985, heeft de Noguchi Museum de zintuigen van de bezoekers wakker in eerste instantie op een seizoen basis voor een paar dagen per week, en nu vijf dagen per week (woensdag tot zondag). Het museum bezit met trots 's werelds grootste collectie van Noguchi sculpturen, modellen en ontwerpen, zodat het nemen van een datum hier en biedt een unieke en adembenemende ervaring.

Plus, in praktische zin, de kunstwerken kan daters een handje te helpen door het invullen van de stilte met kamer na kamer van gesprek starters. U kunt uw eigen pad te smeden door het museum, of u kunt deelnemen aan een rondleiding en laat een expert je mee in een diepe herkauwen van het kunstwerk.

“Art geeft u de mogelijkheid reflecterende met iemand nieuwe of een significante andere te zijn”, zegt Shannon. “Iedereen kan verbinding maken met de kunst op een bepaalde manier, en wewe werken hard om het museum voor iedereen toegankelijk te maken.”

Daters kunnen genieten van een persoonlijke ervaring in een intieme ruimte

De Noguchi Museum is een plaats van vreugde en verwondering, bedoeld om mensen de ruimte en gelegenheid om hun denken uit te breiden geven. Dit is een betaalbare datum locale, en als je van plan bent om te gaan opnieuw en opnieuw kunt u lid worden om geld te besparen op uw bezoeken. Alle membersenjoy gratis toegang en gratis gast passes.

load...

Rustig, weelderige, en ruim, de beeldentuin geeft koppels ruimte om te wandelen op hun gemak.

Het kunstwerk is uniek vertoond op een door voorbijgangers worden uitgelegd. Geen labels vertellen bezoekers wat te denken - in plaats daarvan Noguchi het opengelaten aan een onderzoek. Dat simpele druk zorgt voor een echt bijzondere ervaring voor de kijkers, empowerment hen om te internaliseren en te bepalen wat ze zien.

“Art verbindt om zo veel thema's in het eigen leven,” Shannon legde bedachtzaam. “We willen dat de mensen om binnen te komen en hebben hun eigen ervaring en interpretatie.”

Het delen van deze unieke gezichtspunten kan een leuke date night ervaring. Elke paar doorlezen van deze duizelingwekkende collectie zal uiteraard uiteindelijk over de emoties of de ideeën van de kunst brengt voor hen. Op deze manier krijg je het museum zien twee keer - één keer in je ogen en een keer door de ogen van een ander.

Veel Guided ProgramsAllow Singles & Couples om ideeën te delen

Elke middag om 2 uur, de Noguchi Museum voert gratis gallery talks, open voor alle bezoekers (en ook beschikbaar in het Japans).Tijdens deze tours, een getrainde opvoeder leidt een groep in anopen-ended gesprek op het kunstwerk. Mensen uit alle achtergronden en beroepen komen naar deze contemplatieve reis door het museum te genieten.

Shannon beschreef de gesprekken als een ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten en deelnemen aan een gesprek in een low-key, tranquilenvironment.

“Het gesprek bouwt van formele analyse naar een diepere interpretatie,” zei ze. “We besteden tijd om naar de hele groep te leren kennen. Niemand zal naar verwachting in komen met een kunsthistorische opleiding - zijn we in staat om iedereen in het gesprek te brengen “.

Alle openbare lezingen zijn gratis met toegang tot het Noguchi Museum, geen reserveringen nodig.

De Noguchi Museum organiseert ook speciale evenementen om bezoekers te verleiden. Check out hun calendarof publieke programma's te weten te komen over de nieuwste reilen en zeilen. Van live-muziek in de tuin om educatieve lezingen van kunstenaars, er is altijd iets nieuws om hier te ontdekken.

“De druk is uitgeschakeld in guidedprograms,” zei ze. “De leerkracht kan de hele ervaring te leiden, en mensen kunnen leren over elkaar van hoe ze kijken naar de kunst.”

1. Communautaire Dagen: zomermiddagen waar het publiek Bezoeken gratis

In de zomer is het Noguchi Museum trekt in de menigte door het openen hun deuren gratis op bepaalde dagen. Van juni tot september, de eerste zondag van de maand is gratis voor het publiek. Het museum legt op de speciale programmering en activiteiten op deze dagen om rente te prikkelen ook.

Iedereen die wil ontsnappen aan de alledaagse en een rondleiding van de cerebrale waardering is van harte welkom om binnen te komen en deel te nemen in een dag van begeleide exploratie en inspiratie.

“We zijn een museum dat u ruimte geeft. Er is geen ruimte voor interpretatie - net ruimte reflecterend te zijn,”zei Shannon.‘Time vertraagt ​​als je loopt in de galerijen van de Noguchi Museum’.

2. Vrij Eerste Fridays: Avonden van Reflection Met Wijn & Art

Als je date is gratis op de eerste vrijdag van de maand, heb je geluk - toegang tot de Noguchi Museum is gratis! Het hele jaar door, deze deal verleidt bezoekers om te komen genieten van Noguchi kunstwerk. Het museum is ervan overtuigd kunst hoort thuis in het weefsel van onze cultuur en moet voor iedereen beschikbaar zijn, behoren in het weefsel van onze cultuur, dus ze zijn blij om te openen hun deuren elke maand.

Tijdens de lente en de zomer, ze hun uren uit te breiden, zelfs op Free First Fridays, het bijhouden van het museum geopend tot 20:00 met een speciale programmering en zelfs een contante bar voor uw plezier. U en uw datum kan zelf een drankje en daarna genieten van een nacht in het museum als u door voor deze speciale evenementen komen.

3. Centrum van de aandacht: urenlange sessies gericht op Eén Work of Art

Typisch gehouden in het weekend, het centrum van aandacht programma nodigt mensen uit om deel te nemen met een enkel kunstwerk in het museum. Elke maand, het museum staffpicks een stuk uit hun collectie en herbergt een uur durende sessie van studie en gesprek over dat kunstwerk.

Een Center of Attention sessie geeft bezoekers genoeg tijd om elke hoek van een enkel kunstwerk vangen.

Een gespreksleider breekt de ruwe elementen van het werk van Noguchi en helpt bezoekers te trekken uit verschillende interpretaties van het. Kijkers kunnen echt waarderen en herkauwen op de artworkby richten hun aandacht op het voor een langere periode. Voor daters, kan deze diepgaand gesprek zowel informatief en stimulerend zijn.

Elke maand, het museum verschuift de focus naar een nieuw kunstwerk zodat bezoekers kunnen blijven terugkomen om iets nieuws te ontdekken.

4. Hands-On Program: Volwassenen hun eigen kunstwerk Geïnspireerd door Noguchi

Onlangs heeft het museum begon het uitbreiden van hun programma's voor volwassenen. Hun Hands-On bij Noguchi programma's nu laten bezoekers ontgrendelen hun eigen artistieke talenten, geïnspireerd op het werk van Noguchi.

Voor vier uur op geselecteerde weekend is het museum biedt een open studio voor je iets van je eigen beeldhouwen in een kunstenaar onder leiding workshop. De materialen veranderen elke keer, variërend fromphotography aan steenhouwen, om de creativiteit van de deelnemers unleashthe. U kunt een gift voor iemand speciaal maken of neem een ​​date mee te genieten van het krijgen elleboog-diep in klei samen (hey, het werkte voor Patrick Swayze).

Exhibitions bieden zelfs meer aantrekkelijke manieren om te bekijken het museum

Iedere keer even, de Noguchi Museum beslist om de bezoekers een echte traktatie: een tentoonstelling van werken van verschillende kunstenaars. Ze werken samen met hedendaagse kunstenaars en andere instellingen om in worksby andere kunstenaars te brengen.

Deze installaties en speciale tentoonstellingen toe te voegen context en betekenis aan de stijl en de invloed Noguchi. Tekening inzicht vergelijking, kunnen mensen echt waarderen wat maakte de kunstenaar anders en uitzonderlijk in zijn eigen tijd, en waarom zijn werk levert nog steeds inspiratie voor kunstenaars en ontwerpers van vandaag.

De Noguchi Museum schudt hun scherm een ​​paar keer per jaar met een tot nadenken stemmende tentoonstellingen.

“We brengen kunstenaars die een persoonlijke of thematische aansluiting op het werk van Noguchi,” Shannon zei over de tentoonstellingen, “geeft bezoekers de mogelijkheid om kunst Noguchi in nieuwe en interessante manieren te overwegen.”

Everyexhibition biedt een boeiende evenement voor artsy paren die genieten van nieuwe ervaringen en nieuwe perspectieven. U kunt te weten komen over komende of lopende tentoonstellingen door te gaan naar de website van het museum of door het samenvoegen van het museum mailinglijst. Met deze middelen, het is makkelijk toplan vooruit foryour volgende datum in het museum.

At The Noguchi Museum, Conversation & Beauty bloeien

Art opent ons tot nieuwe ideeën en een rijker inzicht in de wereld om us.It brengt ons samen, het overbruggen van de kloof tussen twee mensen, door middel van een gedeelde ervaring te bespreken en te overdenken. De Noguchi Museum nodigt discussie en verbinding, waardoor het een fantastische setting voor een date maakt.

Al tientallen jaren, innovatieve werken Noguchi havecaptured de verbeelding van duizenden kijkers. Ina eenvoudige, elementaire setting, creëerde hij een suggestieve weergave die iedereen kan waarderen. Als je Queens wandeling langs en in de behoefte aan iets om een ​​gesprek te stimuleren voor een middag, maken een bezoek aan The Noguchi Museum.

U hoeft niet een kunst mate worden vervoerd door een verzameling van kunstwerken - alles wat je nodig hebt is de ruimte om na te denken en perhapssomeone aanwezig zijn in het moment met jou.

“Er is een grote schoonheid in een museum ervaring voor koppels”, zegt Shannon. “Dit is een plek waar je kunt gewoon zijn. U kunt laten de kunst invloed op je zonder te praten of het gebruiken als een springplank naar een gesprek over je leven.”