Het schrijfplatform en de boekwinkel van Leanpub ondersteunt romantiekromanisten van het eerste ontwerp tot het gepubliceerde e-boek

23 maart 2019

De korte versie: In de traditionele uitgeverijen, zijn schrijvers vaak belemmerd door afwijzing, vertraging, en beslissingen voor bewerking buiten hun controle. Self-publishing, aan de andere kant, stelt schrijvers laatste woord havethe op hun manuscripten en Leanpub loopt voorop met technologie om de hele creativeprocess ondersteunen. Voor romantiek romanschrijvers en andere aspirant-auteurs, de websiteprovides een eenvoudige platform te schrijven en zelf te publiceren ebooks voor een royalty van 90% (minus $ 0.50) op elke verkoop. De platformpublishes en verkoopt zowel ruwe ontwerpen en gepolijst ebooks, zodat schrijvers van fictie en non-fictie kan anticipatie bouwen voor hun werken en krijgen een volgende online. Voor een eenmalige last van $ 99 per boek, writerscan opmaak beslissingen te nemen, stellen hun eigen prijzen, en gaan met de lezers gemakkelijker op Leanpub.

Ik schrijf vrij veel, omdat ik besefte strings van letters verhalen zouden kunnen vormen, maar het kostte me jaren om daadwerkelijk het einde van mijn eerste ruwe schets. Een online discussieforum voor schrijvers eigenlijk gaf me de duw ik needed.One trage zomerdag, ik struikelde upona groep van tiener schrijvers die elkaars werk-in-progress bekritiseerd, en ik gretig toegetreden tot hun gelederen.

load...

Het plaatsen van onze novelsone hoofdstuk would-be in een tijd, gaven we elkaar feedback en aanmoediging in de hele summer.Because ik wist dat ze er waren waitingto erachter te komen wat er in mijn verhaal gebeurde, voelde ik inspiredto schrijven totdat ik bereikte het einde ik zo slecht wilde mijn pas ontdekte vrienden sharewith.

Voor een ontluikende schrijver, iemand kennen die er zijn zorgen over wat je schrijft is een krachtige motivator.By self-publishing een in-progress werk over Leanpub , kunt u een trouwe aanhang, vergelijkbaar met wat ik heb genoten van te bouwen, voordat uw boek zelfs compleet. Een gemeenschap van lezers en schrijvers rally's rond het hele uitgeefproces van het eerste ontwerp tot het eindproduct. Als je een roman of een dating advies boek opgesloten in je hoofd hebt, zet het op virtuele papier op Leanpub te zien hoe het resoneert met een betrokken publiek.

load...

Het schrijven en publiceren op het Leanpub platform is veel meer een gemeenschappelijke ervaring voor auteurs.

“In plaats van het doen van al uw schrijven particulier en alleen de interactie met uw uitgever”, zegt Len Epp, mede-oprichter van Leanpub, “wij denken dat je moet gewoon je werk die er zijn, plezier hebben, en beginnen met het opbouwen van een publiek terwijl je onderweg bent het schrijven.”

OnLeanpub, schrijvers publiceren vaak hun ebooks in spurts, zoals een seriële roman, en te leren van de lezer reacties langs de weg. Readercommentary daadwerkelijk kan helpen maken Astory stronger.If veel lezers lijken echt als een minder belangrijk karakter, bijvoorbeeld, kunt u de rol van dat personage om je publiek te behagen uit te breiden. Of misschien iemand in het opmerkingenveld zal je een verhaal vertellen over hun ervaringen in een relatie die je advies zal informeren naar andere daters.

load...

Of u nu een romance lezer op zoek naar een nieuw verhaal te volgen of een dating coach op zoek naar uw advies over de hele wereld verspreid naar singles bent, Leanpub biedt een schrijver-vriendelijke boekhandel forself-gepubliceerde auteurs om hun merk uit te breiden. Tot nu toe hebben Leanpub auteurs meer dan $ 4 miljoen verdiend hun boeken te verkopen via deze online winkel, en je kon een van hen met slechts een klik!

“Het is spannend om dat het publiceren knop in te drukken voor de eerste keer,” zei Len, “wetende dat je het allemaal gedaan jezelf. Het is een echte sensatie.”

De Site is bemoedigend Motto: Publiceren Early, publiceren Vaak

Gelanceerd in april 2010, Leanpub offeredsimple instrumenten in te luiden nieuwe voicesinto de wereld van de self-publishing. Ze willen onbekende auteurs om vroeg te publiceren en te publiceren vaak te bouwen theirreadership. Romance schrijvers moeten gewoon hun verhaal te typen, selecteert u “Voorbeeld” om te zien hoe het zal uitzien, en vervolgens publiceren van het manuscript op de site. Automatische opmaak functies zullen de werkzaamheden een final touch te geven door het toevoegen van bloeit als een inhoudsopgave.

De speediness van self-publishing helpt auteurs relevant te blijven. Zelfs als de dating landschap verandert, je canensure dat uw gepubliceerde werk remainstimely en bijgewerkt voor lezers.

Leanpub maakt het gemakkelijk voor de schrijvers om voortdurend wijzigingen aanbrengen via theirpreferred medium.

Om het e-boek bewerken, kunt u schrijven in uw eigen browser, Microsoft Word, of platte tekst, en synchroniseer zelfs automatisch uw updatesusing Dropbox, GitHub of BitBucket. Uw manuscript, al dan niet compleet, zal beschikbaar zijn in verschillende versies op Leanpub zijn, de opvang van lezers op de Kindle, iPads en desktops.

Onlangs heeft de Leanpub platform begonnen met het aanbieden van diensten voor een vast bedrag per boek. In plaats van een abonnementskosten, auteurs alleen hoeft te betalen $ 99 om zelf te publiceren een ebook. Er is een 45-dagen retour periode dus je hebt niets riskeren door het geven van het platform uit te proberen. Nadat je hebt verdiend ten minste $ 1.000 in royalties, de prijs daalt tot $ 49 naar een andere book.Once je hebt verdiend $ 10.000 (of meer) in de royalty's te publiceren, het creëren van een nieuwe ebook is gratis.

“Als een auteur, betalen om een Leanpub boek te maken is een investering,” schreef mede-oprichter Peter Armstrong , “want we zullen besteden dat geld om uw ervaring met Leanpub verbeteren.

Met de publicatie in-progress werken, romantiek romanschrijvers receivevaluable feedback van hun eerste lezers.

“We hebben dit romantische idee dat boeken zijn geschreven in isolement, maar dat is niet de beste manier om te gaan,” zei Len. “Leanpub werd gebouwd om aan te moedigen een community gevoel aan het uitgeven van boeken.”

Door Leanpub, kunnen romantiek schrijvers een rapportwith lezers vestigen en bouwen opwinding voor hun verhalen. Auteurs van alle leeftijden en achtergronden hebben gebruik gemaakt van deze uitgeverij avenue.The De website van robuuste romantiek fictie bibliotheek heeft een groeiende assortiment van gepassioneerde plotlines geschreven door peoplethe hele wereld.

“Leanpub is een game changer voor onafhankelijke auteurs,” schrijft W. Jason Gilmore , auteur van “Easy Laravel 5,” in een testimonial, “het verwijderen van de problemen die gepaard gaan met de opmaak, de productie van boeken en elektronische verkoop, het vrijmaken van de tijd om te doen wat we het beste doen: schrijven “.

Onafhankelijke Consultants gedijen op de Do-It-Yourself Platform

Auteurs van alle soorten boeken, van technische werken tot romantische romans, kan winst op Leanpub door self-publishing hun manuscripten. Dankzij de unieke variabele prijsmodel van het platform, schrijvers volledige controle over de prijzen van hun e-boeken. De auteur stelt een minimum evenals een voorgesteld aankoopprijs, het toevoegen van speciale coupons of bundels van ebooks, indien gewenst.

De site is alles over het geven klanten een keuze. Bij het kopen van een ebook op de etalage, de lezer kiest wat te betalen. Een slider functie toont hoeveel de auteur verdient, wat Leanpub ontvangt, en de prijs opties (vanaf minimumprijs van het boek en hoger), zodat individuele lezers kunnen de uitbetalingen aan te passen zoals hij of zij dat nodig acht.

Volgens Len, vele peopleactually kiezen om meer dan de minimale prijs te betalen om de waardering voor het werk van de auteur te tonen. Bijvoorbeeld, een van de bestsellers van de site is geschreven door een professor aan de Johns Hopkins. Hij wilde zijn studenten een gratis manier om zijn boek te lezen te bieden, zodat hij de minimale prijs als “Free”, en nog steeds eindigden genoteerd op de bestseller lijst van inkomsten.

“Ik heb niet langer mijn wielen spinnen met layouts en formaten - Leanpub krijgt uit de weg wanneer het tijd is om te schrijven, en dan automatiseert alles wanneer het tijd is om te publiceren.” - Daniel Root, auteur van “Trello Dojo” en Leanpub abonnee

De Leanpub storefront geeft auteurs een generouscut voor hun harde werk - voor elke ebook verkocht, de schrijver earns90% van de royalty's minus $ 0,50 per verkoop. Dat betekent dat een $ 10 ebook zet $ 8.50 in de zak van de schrijver. U kunt instellen welke prijs je denkt is eerlijk. Sommige ebooks verkopen voor zo hoog als $ 200. Op dit moment, Leanpub betaalt meer dan $ 100.000 aan royalties aan auteurs elke maand, en ze hopen om dat aantal groeien naarmate er meer schrijvers toetreden tot het platform.

Wanneer u publiceert met Leanpub's channel, behoudt u het recht om u boekt, zodat u altijd de mogelijkheid om elders te publiceren als uw boekwinsten tractie en u wilt uw merk uit te breiden.

“We hoeven je niet te beperken, wanneer u uw boeken schrijft,” zei Len. “We hebben altijd de ontwikkeling van de klant zeer serieus genomen, wat betekent dat we goed luisteren naar wat de klant wil en bieden mogelijkheden om hen te helpen.”

Een Startup gebaseerd op vertrouwen, Collaboration & Experimentation

Co-oprichters Peter Armstrong, Scott Patten, Len Epp, en Braden Simpson viewLeanpub als schrijver-vriendelijke publishing tool die het gemakkelijk maakt om een ​​relatie met de lezers te cultiveren. Ze werken hard tomake Leanpub een eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor onafhankelijke auteurs op het web.

“We zijn erg startupy,” zei Len. “We zijn vrij klein, en we prijs onze ontwikkelaars zeer hoog. Iedereen heeft de mogelijkheid om te werken aan een beetje van alles.”

Leanpub's team kunnen schrijvers uit eerste ontwerp te nemen om de eerste verkoop in een mum van tijd.

Gepassioneerd door het bedrijf missie, deze jongens zijn het coderen, programmering, en het schrijven van liefhebbers, die tijd te maken, tussen het uitvoeren van de site, om ebooks van hun eigen land te publiceren. Van Peter's programmering gids voor kinderen tot satirische roman Len's , het is duidelijk dat de medeoprichters geloven in hun product - omdat ze het zelf gebruiken!

Een lean startup met grote doelen, de teamconstantly verbetert de mogelijkheden van de site om te helpen verlagen van de risico's, kosten en moeite voor zelf-gepubliceerde auteurs. Voor romantiek schrijvers, de positieve kanten zijn enorm (je kunt meer over de voordelen hier lezen ).

Leanpub nodigt onbekende schrijvers uit hun isolement te komen en deelnemen aan een online community van schrijvers content delen met elkaar.

Formaat uw boek, Set Your Price & Grow Your Audience op Leanpub

Als ik was gebleven een broeierige tiener stockpilingstories achter een gesloten deur, ik zou nooit ben gegroeid als schrijver. Hoorzitting feedbackfrom mijn eerste lezers gevalideerd en verbeterd mijn schrijven in zinvolle manieren.

Boeken zijn niet bedoeld om te blijven verborgen in een voor-my-eyes-only document - ze zijn bedoeld om te delen. Leanpub's platform maakt het makkelijker dan ooit uw woorden toimpart aan de wereld en het promoten van uw merk als een dating expert of romantiek romanschrijver. Op de site, schrijvers van fictie en non-fictie zijn van harte welkom om te schrijven, publiceren en ebooks verkopen zonder beperking.

Leanpub trekt de gordijnen opzij en onthult het writingprocess zodat lezers kunnen springen aan boord van alle eerdere, nog voor de eerste draftis afgewerkt. Lezers komen naar de winkel om te investeren in nieuwe auteurs en ondersteuning van hun werk-in-progress, het creëren van een unieke sfeer van enthousiasme en kameraadschap.

“We moedigen mensen te publiceren op Leanpub als ze content te creëren, omdat het publiceren serie is een geweldige manier om spanning op te bouwen bij uw schrijven,” zei Len. “Wanneer iemand het bouwen van een personal brand, dit proces van betrokkenheid is echt krachtig.”