Hoe belangrijk is seks in een relatie?

9 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De kwestie van de gehaaste sex was best afgebeeld in een aflevering van “Sex and the City”, dat is van de gemiddelde vrouw heilige graal van de relatie shows. Carrie begint dating Aidan, een nieuwe man in haar leven. Na elke datum, hij loopt altijd haar naar haar deur, geeft haar een korte kus en gaat naar huis, en ze vindt het heel raar dat hij niet vragen om binnen te komen.

Carrie herhaaldelijk vraagt ​​zich af wat er met haar is dat Aidan lijkt zo niet geïnteresseerd in seks. Op de vierde dag, tot slot gooit ze uit de vraag: “Waarom wil je niet om seks te hebben met mij ?!” Zijn antwoord was prachtig. “We hebben alleen al op vier data. Ik weet niet eens weet dat je nog niet.”

load...

Dit illustreert de mentaliteit die we gewend zijn: Seks is iets dat vroeg op zou moeten gebeuren, en als je het niet hebben, iets is uitgeschakeld. Bovendien, als je in een lange termijn relatie en seks is niet het hoofdgerecht op de romantiek menu, is er iets mis.

Deze kwestie roept de vraag op, hoe belangrijk is seks in een relatie? Is het hebben of niet genoeg seks echt invloed op je relatie? Als je niet een paar keer per week te doen als konijnen, is er iets mis?

“Er zijn vier dynamieken die deel uitmaken van een relatie

- mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek.”

load...


Een geschiedenisles in de Amerikaanse seksuele cultuur.

Seks was ooit een privé-aangelegenheid in dit land, zelden genoemd en zeker nooit afgebeeld op televisie, in films of tijdschriften. Vandaag de dag, het is gepleisterd all over the place - advertenties, advertenties in tijdschriften, billboards, filmposters. “Sex verkoopt,” zeggen ze. Dit kan waar zijn, maar heb je ooit gestopt om te denken dat misschien hebben we al verkocht een slecht wetsvoorstel van goederen?

Op zijn oorspronkelijke niveau werd sex ontworpen voor de voortplanting van de menselijke soort, maar we weten allemaal dat het heeft een veel diepere betekenis. Seks is een uitdrukking van liefde, een private en intieme ervaring gedeeld door twee mensen die de zorg voor en respecteren elkaar. Het is de representatie van uiteindelijke nabijheid en de expressie van absolute kwetsbaarheid.

Seks is een gezegende gebeurtenis, een die wordt geleverd met een grote verantwoordelijkheid en onomkeerbare gevolgen. Helaas heeft onze samenleving seks cheapened tot het punt dat het iets, alledaagse en gewone ongedwongen is geworden.

load...

Stel je eigen regels.

De schoonheid van seks tussen twee mensen in een relatie is dat ze aan de regels te stellen. Velen hebben sex de hele tijd, all over the place. Anderen hebben het af en toe, en sommige hebben geen seks gehad in jaren. Het is verschillend voor elke paar, en er zijn geen goede of foute antwoorden.

Degenen die seks hebben vaak niet per se min of meer met elkaar verbonden dan degenen die dat niet doen. Het is zo belangrijk om een ​​relatie als twee mensen besluiten het zal zijn.

Terwijl de mensen de neiging om meer bezig met seks wanneer ze worden er niet, weinigen ooit vraag als ze te veel hebt met het te zijn. Het hebben van sex de hele tijd kan net zo veel problemen als niet genoeg veroorzaken.

Seks kan de zaken nog ingewikkelder.

Geweldige sex kunnen blinde mensen om problemen in een relatie, die echt zaken kunnen compliceren schitteren. Wanneer de seks is goed, zou je bereid bent om misbruik te negeren, valsspelen of andere onaanvaardbare gedrag.

Mannen en vrouwen vaak plaats een ongelooflijke nadruk op seks en verwaarlozing andere gebieden van groot belang. Zo kan een man en een vrouw mind-blowing seks te hebben in de slaapkamer, maar kan niet op een gesprek aan de ontbijttafel. Ze kunnen fantastisch in het delen van lichamelijke intimiteit, maar oneerlijk zijn in hun interpersoonlijke omgang met elkaar.

Er zijn vier dynamieken die deel uitmaken van een relatie - mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Ja, seks is een vitaal onderdeel van een romantische relatie, maar het moet niet de focus zijn. Communicatie, compatibiliteit, een spirituele verbinding en emotionele harmonie zijn belangrijke factoren voor een gezonde, succesvolle relatie. Het voeden van deze aspecten van een relatie is net zo belangrijk voor de vitaliteit van de seksuele component.