Hoe benader je vrouwen in de sportschool

22 juni 2019

Pun intended - bijeenkomst vrouwen op de sportschool kan een kleverige situatie. De meeste vrouwen in de sportschool zijn warm en zweterig en hun dijen vasthouden aan de zetel van de hometrainer wanneer ze proberen om op te staan, wat niet een goede kijk voor het voldoen aan een man.

Toen we naar de sportschool, de meeste vrouwen gaan er voor één reden en slechts één reden en dat is om de eeuwige sag en schudden van bepaalde lichaamsdelen te stoppen. Dit betekent dat wanneer we lopen door die deur, we hebben tunnelvisie: “Maak kennis met de elliptische, ga naar de elliptische, ga naar de elliptische” een man te ontmoeten en het maken van een afspraak voor vrijdagavond is het laatste wat op de lijst.

load...

Dit wil niet zeggen dat de sportschool is niet een goede plek om een goede vrouwen te ontmoeten , want, geloof het of niet, Cupido doet frequent health clubs, begeleidende zoveel vrouwen als ze hun weg rond de training circuit. Tal van koppels ontmoet op de sportschool en zijn sindsdien uitgegroeid tot leven partners en training partners. Het is bijzonder gemakkelijk voor een atletische man om een atletische vrouw aanpak in de sportschool, omdat ze dezelfde taal spreken. Een vrouw die in grote vorm voelt zich niet geïntimideerd door mannen op de sportschool en ze is makkelijk te benaderen.

load...

Voor velen van ons, hoewel, ga naar de sportschool is ongelooflijk moeilijk en wandelen door de deur brengt ongelooflijke kracht. We voelen ons kwetsbaar op de sportschool, en het laatste wat we nodig hebben is een vent om mee te gaan en ons nog meer het gevoel zelfbewust. Natuurlijk, het ontmoeten van een geweldige vrouw op de sportschool is mogelijk.

“Vergeet niet, bij het naderen van een vrouw op de sportschool,

doen met vertrouwen, maar niet met arrogantie.”

Hier zijn een paar tips die u zullen helpen verhogen van uw kansen:

1.Don met haar praten, terwijl ze aan het uitwerken is.

Wacht tot ze klaar is met haar routine. Nooit, nooit, nooit op te gaan naar een vrouw terwijl ze een rood hoofd en grommend haar weg door het heffen van gewichten. Ze zal je haten.

2.Catch haar op de weg in.

De beste tijd om een vrouw op de sportschool om te praten is wanneer ze er voor het eerst krijgt. Loop naar haar toe, stel jezelf voor en vraag om haar nummer. Als ze geeft je de cijfers, te verlaten - zelfs als je niet hebben uitgewerkt. Je wilt niet dat ze ongemakkelijk na uw inleiding voelen.

load...

3.Catch haar op de weg naar buiten.

Hoewel dit niet ideaal is, gezien het feit dat ze niet op zoek zijn naar haar beste, dan kunt u altijd een praatje met een vrouw op de weg uit de sportschool. “Hoe was je training? Wat mij betreft, ik heb uit te werken allerlei redenen kon ik tot praten tot u komen, en ik besloot dat ik zou zeggen hallo, mijn naam is.......”

4.Join haar aerobics, fietsen of groepsles.

Dit geeft u een plaats, het doel en de kans om te praten met haar. “Tjonge, dat was een training. Hoe voel je je aan het doen in de klas? Ik krijg mijn kont whooped!”

5.Invite haar om mee te doen in wat oefening.

Vraag haar om je te squashen, tennis of basketbal partner. Als ze nee zegt, stel jezelf voor en vraag om haar nummer. Gewoon omdat ze niet in teamsporten betekent niet dat ze niet in jou.

Vergeet niet, bij het naderen van een vrouw op de sportschool, doe dat dan met vertrouwen, maar niet met arrogantie. Erken dat ze waarschijnlijk voelt zich onzeker over hoe ze formaten tot andere vrouwen en voelt een beetje meer blootgesteld dan normaal. Wees discreet en gebruik je binnen stem - wat betekent dat je moet zacht en vriendelijk te praten om zo haar niet intimideren. De kans is groot, ze zal je een kans geven. Zo niet, dan moet u naar een andere sportschool te vinden.