Hoe een damesman te daten

18 februari 2019

Hmmm... Dus de man van je dromen is geïnteresseerd in je, maar hij is ook dating een paar andere vrouwen. Hoe moet je dit aan? Kun je zijn hart te winnen en hem helemaal voor jezelf in een monogame relatie? Of moet je gewoon de hele situatie te vermijden?

Geen twee scenario's en geen twee jongens zijn gelijk, dus het is moeilijk om deze vraag te beantwoorden op een generieke wijze. Maar er zijn bepaalde richtlijnen en rode vlaggen u zou moeten overwegen.

Sex als een commodity.

Laten we beginnen met een goede vuistregel: Seksueel actieve relaties moet worden beperkt tot gepleegd of exclusieve situaties. Ik ben niet van plan om de moraal preken voor u, en ik begrijp dat dit is de 21ste eeuw. Als je gewoon op zoek bent naar een goede tijd met no strings , dan doen wat je wilt doen. Maar, als je op een trein naar een zinvol, duurzaam partnerschap en hij is op een trolley auto met een sex stop bij elke hoek van de straat, het is een recept voor een ramp.

load...

Laat me je vertellen waarom. In verschillende mate, mannen als een paar bijzondere dingen over een vrouw. Ze houden van uw schoonheid, humor en intellect. Ze houden de warmte van je hart en de ondersteuning van uw vriendelijkheid en tedere aanraking. En ze willen seks. Een goede relatie is afhankelijk van een gezonde balans van al deze dingen.

Goede relaties werken omdat je allebei graag die speciale dingen over de andere die alleen hij of alleen zij kan bieden. Spelers als dingen over vrouwen dat ze allemaal gemeen hebben. Voor hen is seks een commodity. Het maakt niet uit waar je een schepel maïs, een vat olie of een staaf van goud te krijgen. Ze zijn allemaal vrijwel hetzelfde, ongeacht de mand zij kunnen in komen. Ze zijn grondstoffen. Hun waarde is gelijk over de gehele wereldmarkt.

load...

Hoe meer vrouwen een man is geweest met, hoe moeilijker het kan zijn voor hem om te onderscheiden of de zorg over de speciale verschillen een bepaalde vrouw te bieden heeft. Net als een beer die een bijen nest ziet, wil hij alleen de honing. De verovering wordt het doel op zich, en de dunne relatie is slechts het middel voor het houden u op een koord , zodat hij je terug kan rukken voor een nieuwe ronde van de passie bij de stemming hem slaat. Als je hetzelfde spel niet speelt, voorzichtig te werk.

“Als je doel is om hem te maken van jou, dan moet je

worden zo veel meer dan een handige grondstof.”

Draaien zijn lust naar liefde.

Misschien is je man is niet echt een speler. Misschien is hij gewoon niet vond de vrouw van zijn dromen die zijn hart kan vangen en hem willen vestigen in een echte relatie. Misschien is hij niet eens weet wat echte liefde is. Als hij is de moeite waard de kans krijgen, dan volg je hart.

Vergeet niet dat u het fysieke aspect van een relatie, die is uw macht over een man te controleren. Uw vermogen om hem te laten u op een persoonlijk en emotioneel niveau nodig hebben is de ultieme macht die hem zal binden aan u voor de lange termijn.

load...

Dus, hoe doe je dit alchemie bereiken? Hoe kun je onderhandelen zijn fysieke behoefte en verlangen naar je in een toegewijde liefde verbinding ? Blij dat je het vraagt!

Als je wilt onderscheiden van de andere meisjes dat hij dating, moet je degene die is niet alleen in zijn bed, maar ook in zijn leven. Allereerst, laat je niet elke dag terecht in de slaapkamer. Je bent een fantastische vrouw, en hij zal toch wil je weer te zien. Mannen houden van een uitdaging. Bovendien, als er een ding is dat drijft een man gek, het is het ervaren van de prachtige vuurwerk van een home run en vervolgens de mogelijkheid om over te stappen op de plaat de volgende keer dat hij wil een schommel te nemen wordt geweigerd. De kans is groot dat hij zal doen wat nodig is om daar weer te komen.

Om hem te lang is voor uw fysieke charmes te maken zonder het starten van een argument, niet elke dag een avond die aan bepaalde verwachtingen einde van de nacht is aangesloten te maken. Heeft u overdag een date met hem. Ga naar de kermis of een pretpark. Ga naar de rodeo in de volgende provincie. Ga naar de nieuwe tentoonstelling in het wetenschapsmuseum.

Probeer dingen samen die slechts een deel van het dagelijkse leven zijn doen - geen druk, geen verwachtingen, geen strings. Niet alleen de goederen te leveren hem in een prachtig, geparfumeerde pakket. Ontmoeten voor koffie en biljart na het werk. Heb wat werkelijke plezier samen met je kleren aan. Samen lachen en hem te dwingen naar de prachtige meisje te zien in je. Tekst hem een ​​mooie foto van de twee van u samen met plezier.

Je moet ook proberen om een ​​aantal gewone dingen samen doen. Heeft u een wasserette datum - niet waar je al het werk doen, tenzij hij het grillen van de steaks. Huur een film, krijgt een pizza en nodigen ze enkele andere vrienden uit, zodat het niet seksueel te worden. Was uw auto, loop je honden, joggen, feestje met je vrienden of zijn vrienden - samen!

Waarom doen deze dingen? Want nu ben je het meisje die haar weg heeft gewerkt in zijn echte leven. Je bent het meisje dat hij denkt van de eerste wanneer hij wil wat goed nieuws te delen of behoefte aan een schouder om op te leunen voor comfort. Je hebt een deel van het beeld dat in zijn geest lijkt te worden toen hij denkt over zijn leven. Je bent in zijn hoofd, dat is slechts een paar centimeters van zijn hart.

Als jullie allebei net uit voor een goede tijd, er zijn echt geen regels. Maar als je doel is om hem te maken van jou, dan moet je zo veel meer dan een handige commodity.