Hoe een langeafstandsrelatie werkt (6 tips van een expert)

25 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Ik heb met een aantal paren waarvan één persoon had te verhuizen naar een baan die zij niet konden vinden ter plaatse te nemen werkte. In andere gevallen, koppels online ontmoet en waren niet in staat om te gaan samenwonen. Marcia en Harvey kwam bij mij in een situatie vergelijkbaar met het eerste voorbeeld.

Wanneer Harvey's bedrijf werd overgenomen, verloor hij zijn baan. Toen werd hij bood een lucratieve baan van zijn dromen in Seattle. Na weken van discussie, besloten ze dat hij moet nemen. Marcia zei: “De verandering is echt moeilijk voor ons beiden geweest. We hebben echt missen elkaar, ook al weten we dat het beste is voor Harvey en ons geld situatie.”

load...

Het bijhouden van een relatie levendig en gezond als je in hetzelfde huis wonen is uitdagend genoeg. Maar als paren worden gescheiden door geografische afstand, het brengt extra druk op de relatie.

Ongeacht of een partner had te verhuizen naar een andere staat of je online ontmoet en verliefd werd, hier zijn zes strategieën om u te helpen werken door enkele van de knikken van de behandeling van een lange afstand relatie.

1. Zoek een nieuwe manier om te kijken naar de situatie

Het is normaal verontrust te voelen over deze scheiding. Een manier om je negatieve outlook transformatie is om de situatie te kaderen.

load...

Natuurlijk, je gaat gefrustreerd met de scheiding te zijn, maar probeer je positiviteit te houden.

Dat wil zeggen, proberen om de lange afstand relatie in een positief licht te bekijken. Hoe kunnen apart wonen voor een eindige hoeveelheid tijd heilzaam?

Marcia vrijwillig deze: “Het maakte onze reünies sexier.” Ze zei ook dat ze was op zoek naar het verfraaien van de Seattle appartement.

De twee van hen gesproken over het hebben van meer tijd om hun eigen ding te doen en niet het nemen van elkaar voor verleend. Harvey zei dat zijn nieuwe functie heeft enorm voor zijn carrière. Probeer te komen met ten minste drie voordelen.

2. Gebruik geen geheimen van elkaar

De twee belangrijkste verdediging tegen jaloezie, achterdocht en paranoia zijn transparantie en integratie. Deel verhalen met je partner over de mensen in je leven. Heeft gebeurtenissen of interacties simpelweg omdat ze een steek van jaloezie zou kunnen inspireren niet nalaten.

load...

Je zult zowel ervaring eenzaamheid en jaloezie van tijd tot tijd, maar houden van dingen van elkaar, ongeacht hoe klein, zal het nog erger te maken.

Ieder van jullie zal eenzaamheid ervaren van tijd tot tijd - dat is natuurlijk. Maar je kunt jezelf te houden van het handelen op het - en houd je partner zorgen te maken dat je zal - door de bekendmaking van je gevoelens en geven veel details over uw leven.

3. Kaart brengen van de Parameters Together

Mede gezet en de parameters en verwachtingen van deze interlokale opstelling. Voor ieder van jullie, wat zijn uw zorgen? Hoe vaak bezoekt u? Hoe zit het met de kinderen? Zijn er binnenlandse kwesties (huishoudelijk onderhoud, auto, financiën, enz.), Die een nieuw plan van aanpak nodig?

Samen, erachter te komen wat de verwachtingen zijn voor de regeling over lange afstand. Bijvoorbeeld, heb je elk weekend bij elkaar op bezoek?

Ik moedigde Marcia en Harvey om hun grootste relatie zorgen met elkaar bespreken, problemen, zoals intimiteit, jaloezie, en vertrouwen. Het is belangrijk om alles eruit te komen in de open meteen aan het begin zodat u zowel kunt beginnen met dit nieuwe avontuur op dezelfde voet.

4. Naar de toekomst kijken, en Maak een plan

Vraag je partner: Waar vind je ons zien in een jaar? Hoe zit het met vijf jaar? Praat over wat ieder van jullie kan doen, in het kader van een apart wonen, die ervoor zorgt dat deze toekomstvisie uitkomen. Het hebben van gemeenschappelijke doelstellingen is een van de sleutels tot een gelukkige relatie, en het doen van deze activiteit subtiel herinnert ieder van u dat u werkt als een team.

Bespreek zaken als waar u uw relatie te gaan in vijf jaar en stel doelen die je samen kunnen bereiken.

Wonen in afzonderlijke woningen betekent niet dat je hoeft te gescheiden leven te leiden en hebben een eigen futures, noch dat de afstand permanent zal zijn. Harvey gaf toe dat hij moeite had met deze. “Wanneer ik probeer te projecteren in de toekomst, ik voel me verlamd.” Ik stelde voor dat hij op het punt waar hij wil de relatie te zijn in vijf jaar, niet per se de details van hun woonsituatie te praten, en hij vond dit nuttig.

5. Vaststellen Daily Contact

Het opzetten van gewone telefoon, Facetime of Skype data. Het is verbazingwekkend hoe de technologie mensen bij elkaar heeft gebracht. Communiceer elke dag, meer dan eens, indien mogelijk. Het is van cruciaal belang, wanneer twee mensen niet in staat om lichamelijke intimiteit te hebben, om een emotionele band te onderhouden.

Probeer ten minste eenmaal per dag te communiceren, zelfs als het om dingen te delen als wat je had voor de lunch. Het zal een verschil maken!

Zelfs als uw partner is niet echt een prater, zoeken naar manieren om in contact te blijven. Als ze heeft een hekel aan die op de telefoon, dan e-mail, tekst, of chatbericht elkaar. Deel je kleine overwinningen en frustraties of gewoon iets grappigs dat gebeurde tijdens de dag. Vraag naar elkaars dag, en zorg ervoor om elkaar te steunen door de goede en slechte dagen. Maak kennis met hoe een dag in het leven van uw partner eruit ziet.

6. Get Together in Persoon

Praten, video chatten en e-mailen zijn allemaal geweldig. Maar om een ​​romantische relatie te behouden, moet u de tijd om te zien elkaar van aangezicht tot aangezicht te maken. Samen, gaan over uw werk, familie en andere verplichtingen, en dan plannen momenten waarop je zult bezoeken. Het is ook belangrijk voor elke partner aan de andere partner te bezoeken; elke persoon moet meer zijn dan een verbale beschrijving van het huis van de andere partner, stad, en favoriete achtervolgt hebben.

Technologie biedt ons grote voordelen, maar er gaat niets boven persoonlijk contact. Het opzetten van een reis en meetup routine die werkt voor u!

Ook wanneer je elkaar zien, vinden creatieve - en frequente - manieren om de romantiek gaande in je relatie te houden. Omdat Marcia is een leraar, was het gemakkelijk voor de twee van hen te reizen naar Seattle te plannen. “Maar hij heeft om hier te komen, ook wel eens”, zei ze, “omdat de kinderen hem missen.”

Het is mogelijk om te gedijen in een relatie op afstand!

Marcia en Harvey zijn met Skype sessies met mij voor een half jaar. Harvey verbindt uit Seattle en Marcia uit Chicago. Hoewel jaloezie en eenzaamheid waren, op het eerste, de twee grootste uitdagingen voor hen, ze hebben geleerd om tekst en video-chat met elkaar bijna dagelijks en omvatten de andere in de reguliere details van het leven.

Ze bespreken vaak dat dit een tijdelijke situatie, en Harvey werkt aan zijn huidige bedrijf over te halen om hem te verhuizen naar Chicago. Marcia is het zien van haar vrienden en volwassen kinderen vaker ook, wat haar bezig houdt. Ze is zelfs lid geworden van een health club voor de eerste keer ooit, en speelt tennis in competitie een vrouwen.

We weten allemaal dat het kan een uitdaging om ervoor te plaatselijke relaties werken, dus met mijlen tussen u en uw partner kunt extra spanningen creëren. Mijn advies is de kleine dingen niet te vergeten. Als je ziet een grappig citaat, komisch, of verhaal, stuur het naar uw partner. Ga door met elkaar te lachen te maken, zelfs als je niet van aangezicht tot aangezicht. Herinner jezelf waarom je in de eerste plaats waren tot elkaar aangetrokken. En, natuurlijk, zo nu en dan schrijf uw partner liefdesbrieven die u via de mail kan sturen. Ze zijn de perfecte manier om te laten de andere persoon weet dat je over hen denkt.

Foto bronnen: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com