Hoe een man binnen 30 dagen te krijgen

17 juli 2019

Elke vrouw is een mystieke tovenares met de macht om te boeien en te winnen van de harten van vele mannen. Dus het is echt geen big deal voor u om te verwachten dat je een goede man van je eigen een maand vanaf nu kan hebben. Als een vrouw, weet u dat u het meest kon slepen elke jongen thuis in 10 minuten met een eenvoudige oneerbaar voorstel. Diezelfde hypnotische kracht kan worden verdund om zijn aandacht te krijgen, vast te leggen zijn verbeelding en hem te popelen om je te leren kennen over een periode van 30 dagen.

Dus, baby, kunt u alleen thuis zitten en wentelen in zelfmedelijden, zeker van zijn dat er iets mis is met je, of je kunt over te stappen op de plaat en start swingen. Probeer deze trefzekere methode en je zal een man het land in 30 dagen.

Week 1 - Word opgemerkt.

Iedereen begint te versmelten met het behang na een tijdje. Dat is waarom je ziet beroemdheden proberen zichzelf opnieuw uit te vinden van tijd tot tijd. In films zie je de vlakte Jane getransformeerd van een nerd tot een hot commodity in de ruimte van een drie minuten durende muziek montage. Wees niet bang sexy en girly te zijn. Dat wil je niet af in any way. Eigenlijk maakt niets een vrouw kijken meer vertrouwen , krachtig en aantrekkelijk dan de mogelijkheid om een korte rode jurk in hakken en lipstick rocken.

load...

Als u wacht op een man om u merkt dat uw hersenen en persoonlijkheid, zal je een lange tijd wachten. Mannen waarderen die dingen, maar op hun radar te krijgen, moet je eerst een beroep doen op hun fundamentele instincten. Hij zal niet vallen voor je innerlijke charme als hij nooit de tijd neemt om je te leren kennen.

Doe iets nieuws en anders elke dag tijdens deze eerste week. Doe iets goed doordacht maar drastisch. Verander je haarkleur, snijd het kort, zet het op, zet het neer, voeg highlights, zet een roze streep onderaan één kant. Draag een beetje make-up. Het kan subtiel zijn, maar ook lipgloss kan zeer in het oog springende voor een man te zijn. Sieraden kan een klein sprankje toevoegen ook.

load...

Krijg een aantal nieuwe kleren. Ze hoeven niet duur te zijn. Ze hoeven alleen maar om anders te zijn. Draag kleding in plaats van broeken. Niets vangt een man de aandacht meer dan de huid. Verstop je niet je beste activa, maar accentueren hen.

Ga naar de sportschool of stof van je oude spinning fiets of loopvlak molen. Je zult meer energie en meer worden afgestemd op de wereld om je heen. Als je te zwaar bent, verliest een paar pond. Heeft u een energie schudden voor de lunch elke dag. U kunt worden verrast om te ontdekken dat zelfs 2 of 3 pond een enorm verschil in je gezicht kan maken, zelfs als je 20 of 30 pond overgewicht, en de mensen zullen beginnen om uw schoonheid merken.

Al deze dingen kunnen lijken alsof ze zijn oppervlakkig en zinloos, maar ze zullen iets voor je innerlijke zelf ook, die ervoor zorgt dat uw innerlijke gloed worden beter zichtbaar voor de wereld en voor de mensen doen. Een gezonde voeding en wat lichte oefeningen, samen met een nieuwe look die je het gevoel mooi en vol vertrouwen, zal je een gelukkiger mens te maken. En het is uw glimlach en geluk, vooral dat mensen je zal aantrekken. Glimlach de hele tijd, gelukkig en zoals elke man die je te zien.

load...

“Er zijn duizend jongens binnen 10 minuten van uw

deur nu dat fantaseren de hele dag over

met een vrouw die net als jij in hun leven komen.”

Week 2 - Ga er eens uit.

Nu dat u uw nieuwe look heeft aangescherpt en uitgegroeid tot een gelukkiger meisje, het is tijd om het uit te nemen voor een testrit. Praat met veel jongens en zien wie stopt of komt terug voor meer. Zeg mooi en bemoedigende dingen om hen in een ongedwongen manier alsof het geen big deal: “Je bent mooi. Je bent grappig. Je bent lief. Je bent schattig."

Ga naar de supermarkt ziet er goed uit, en laat de looks krijgt u de opbouw van uw vertrouwen. Lopen met een doel, als je ergens belangrijk naartoe gaat. Be verbaal. Vraag de voorraad jongen waar de perziken in blik zijn, zelfs als u niet van plan om een te kopen. Vraag de oude vrouw voor je in de kassa lijn hoe ze houdt van dat merk van pasta saus ze te kopen. Wees vrolijk met de kassier. Ga naar de coffeeshop of happy hour in de kroeg. Wees waar er andere mensen. Stop met het mengen in, en beginnen op te vallen.

Zet uw zinnen op vijf of zes jongens, en zorg ervoor dat ze zien de gelukkige en actieve meisje je bent geworden. Je hoeft niet aan een openlijke bewegingen of uitspraken te doen om hen te laten weten dat u geïnteresseerd bent, maar een paar complimenten zijn altijd goed. U bent het aas dat hen zal trekken voor jou. Vind subtiele manieren om hen aan te moedigen. Ook open voor de andere jongens die je zult merken, ook. Door nu, heb je ongetwijfeld gewekt de belangstelling van veel mensen.

Week 3 - Neem het initiatief.

Iedereen kan de eekhoorns te voeden, maar slechts een paar kan krijgen hun te eten uit hun hand. Dat privilege is gereserveerd voor degenen die speciale aandacht te besteden aan hen en de moeite nemen om hen te betrekken op een gepersonaliseerde één-op-één basis.

Als hij stopt om te kijken naar je en reageert als je hem begroet door naam als hij loopt door, hij houdt van jou. Glimlach en vraag hem of hij op zijn weg naar de lunch. Natuurlijk is hij, dus vraag hem of hij verstand als je er lopen met hem. Natuurlijk, doet hij het niet erg. Misschien kun je zelfs gaan zitten en samen te eten, als het niet zou maken hem ongemakkelijk voelen.

Kijk voor een aantal haak in het gesprek of de omstandigheden van het moment om iets wat je samen kunnen doen nu voor te stellen.

Praten is een ding, maar het zijn tactiele is nog krachtiger. De meeste vrouwen weten niet echt hoe aanlokkelijk ook een korte aanraking van haar hand kan zijn om een ​​man. Laten we zeggen dat je loopt in de hal op school en je bent het naderen van de prijzenkast. U kunt opgewonden verbreed uw waggling hand naar hem uit en trek hem over om te kijken naar de nieuwe trofee uw dance team won zopas of de foto van uw oudere broer, toen hij op het voetbalveld team was.

Hij zal niet snel vergeten dat kort moment van fysiek contact of hoe geweldig je aanraking was. Dat alleen kan alles wat nodig is om het onmogelijk voor hem om u af te schudden zijn hoofd te maken.

Neem een kans en vraag een man of twee jongens of een paar jongens om mee te doen voor koffie of frisdrank, of het nu of later. Het moet niet lijken helemaal als een datum, maar als een kans voor een vriendelijk gesprek. Wat heb je te verliezen?

Week 4 - Heb een partij.

Start het uitnodigen van mensen een week of zo van tevoren, en proberen om veel te krijgen echte verplichtingen. Maak het niet te groot te maken. Een paar jongens en enkele meisjes zijn alles wat je nodig hebt. Je bent een belangrijk onderdeel van de sociale gemeenschap, zodat het krijgen van een paar mensen om te komen moet eenvoudig genoeg zijn.

Spreid uw aandacht rond, en richten zich niet op een man, tenzij u beiden al weet waar dit leidt. Hebben veel dansmuziek, zoals een trage nummers die u sparen voor de juiste momenten. Hebben sommige private outdoor mogelijkheden voor het krijgen van een beetje een-op-een tijd met een man. Als er een beetje knuffelen en een klein kussen, zal het niet lang voordat je aan het daten bent iemand zijn.

Als de verkeerde man vraagt ​​je uit, maak je geen zorgen over te maken. Accepteer de datum. Nu ben je een vrouw die jongens willen tot nu toe, en dit zal andere jongens op de bal te krijgen om u te vragen voordat u zich verbinden aan iemand anders. Als je eenmaal zijn geactiveerd als een “dater,” de waarde van uw voorraad in de dating markt zal omhoogschieten.

Er is geen reden waarom een ​​vrouw alleen thuis als ze wil een man in haar leven zou moeten zitten. Er zijn duizend jongens binnen 10 minuten van uw deur nu dat de hele dag fantaseren lang over het hebben van een vrouw die net als jij in hun leven komen. Wanneer u dit plan te beginnen, maar zorg ervoor dat je springt in met beide voeten en iets nieuws en anders te doen elke dag te veranderen of verbeteren van uw leven. Houd een dagboek bij om jezelf eerlijk te houden. Als u volgen door, zul je slagen.