Hoe een man geïnteresseerd te houden (LGBT-advies)

20 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Niets leidt tot meer opwinding (en angst) dan ontmoeting met een man die je stimuleert mentaal, emotioneel, geestelijk en seksueel - vooral wanneer het zo kan zijn moeilijk in dit moderne dating landschap aan iemand fatsoenlijk te ontmoeten en compatibel. Je maag doet salto als je rond hem, je lichaam trilt met voorbedachte rade om hem weer te zien, en je geest is bezig met fantasieën van wat van deze bloeiende relatie zou kunnen worden.

U wilt dat dit zo slecht, dat je gedachten worden gecentreerd rond hoe u uw nieuwe love interest houden net zo geboeid met u als u met hem uit te werken.

Dit artikel richt zich op deze ongrijpbare psychologie en onderzoekt manieren om de attractie te gaan lang genoeg voor een bevredigende relatie te krijgen van de grond te houden. Leren hoe te bouwen op deze eerste allure zal helpen teller de ghosting tendensen die in onze dating tijd gemeengoed zijn geworden.

load...

Over tekst | After Sex | Lange afstand

Manieren om Houd hem Geïnteresseerd via tekst

Aangezien sms'en waarschijnlijk een groot deel van uw communicatie met deze nieuwe man zal zijn, wil je voorzichtig zijn. Het geschreven woord kan gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd worden met al je opwinding om contact te leggen. Hier zijn enkele tips voor een gezonde navigatie van uw tekst communicatie die hem zal houden geklonken:

1. Tekst Hem met mate en doelgericht

Een grote dating val is dat in al hun opwinding, zullen veel mannen constant sms hun nieuwe dating prospect dag in dag uit. Hoewel dit een eerste piek in beantwoord enthrallment in de meeste gevallen kunt maken, na verloop van tijd kan dit het tegenovergestelde effect van hem weg te duwen uit een gevoel van verstikking veroorzaken.

load...

Sms-je nieuwe man kan veel leuke aan het begin, maar het kan snel vervelend en wanhopig ogende geworden. Dus loopvlak licht.

Wat oorspronkelijk gezien als leuk kan beginnen wanhopig, aanmatigend, en behoeftigen te lijken. Het draait allemaal om de balans van de verbinding en afgescheidenheid evenals grenzen. Wanneer u te communiceren, laat er relevantie, en gebruik je woorden om de betekenis en bedoeling in plaats van eindeloos spuwen van aanbidding te brengen. De woorden zal worden ontvangen met meer impact en intensiteit, zo niet een overdosis.

2. Strooi Personal informatieverschaffing Over Time

Net als bij de eerste tip, wilt u ervoor zorgen dat je geleidelijk aan zichzelf bekend te maken. Laat alles over je levensverhaal niet allemaal tegelijk bekend te maken. Texting maakt het al te gemakkelijk om te laden en te zeggen dingen die we wellicht meer worden bewaakt met als face to face.

load...

Vergeet niet, mysterie en intriges zijn afrodisiaca in romantiek. Pace jouw toelichtingen om hem te willen en verlangen om meer te leren. Dit pacing mechanisme kunt u ook meer tijd om deze man te weten om ervoor te zorgen dat hij waardig van uw laat hem ingewijd zijn om de meest intieme delen van je ziel en leven verhaal.

3. Text als een vorm van Flirtatious Validation

Een voordeel van texting in tussen de tijden van de twee van u kunnen niet bij elkaar te krijgen, is dat het u toestaat om uw attractie en fantasieën verdere brandstof over elkaar... Indien het wordt gedaan op de juiste manier. Flirten door middel van tekst kan een strategische manier om de versterking van uw affectie voor elkaar.

Het verzenden van flirterige teksten kan een manier om de aantrekkingskracht te verbeteren tussen jullie twee.

In haar boek “ The Art of Mingling Fun en bewezen technieken voor het beheersen van elke ruimte ,” Jeanne Martinet wordt besproken hoe de snelste manier om iemand om een goede indruk te vormen van u is om ze te valideren in authentieke manieren. Ze heeft gelijk. Als iemand iets aardig voor ons die echt resoneert met onze unieke zelf zegt, maakt het ons een goed gevoel over onszelf, die vervolgens zorgt voor een positieve associatie tussen deze woorden en de persoon die het leveren van dat bericht.

De sleutel is om deze man met de stof te valideren, en sms'en kan een geweldige manier om hem te laten weten dat je hem echt te zien in al zijn bijzonderheid zijn. Kleine doses van deze kan een lange weg naar het vastleggen van zijn hart te gaan, maar het moet gedaan worden in de geest van authenticiteit en geen manipulatie of gamey pogingen om hem te haken.

Manieren om hem geïnteresseerd te houden Na met hem naar bed

Hoewel niet per se een populaire opvatting, hoe langer je af te houden op grond van geslacht, hoe beter. Niet alleen zal het leiden tot meer anticipatie, opbouw, en seksuele spanning, maar het geeft je ook een kans om ervoor te zorgen dat de man is echt in dank voor u (en niet louter voor een aansluiting.) Maar wat doe je als je hebt al de daad? Hier zijn enkele ideeën voor u.

4. Houd het Creatief en Interessante

Dit is een vrij voor de hand liggende tip, maar seks is een van die gebieden in een relatie waar je speels en leuk kan zijn en laat al je remmingen gaan voor een optimaal genot. Zoals eerder vermeld, mysterie en intriges zijn belangrijke afrodisiaca en brandstof hulp seksueel verlangen.

Hoe langer je twee samen zijn, hoe meer je kan hebben om dingen te mengen in de slaapkamer de passie levend te houden.

Dit komt meestal op natuurlijke wijze aan het begin van een relatie, maar het wordt nog instrumenteel in lange termijn paringen. Zorg ervoor dat uw man op zijn tenen door uw erotiek en seksuele repertoire. Meng dingen, te delen en te handelen uit uw fantasieën, nieuwe vaardigheden te leren en trucs, en in het voorjaar dingen op hem toen hij het minst verwacht. Hij zal smeken om meer.

5. Houd de Ember Burning In Between Scenes

Een belangrijke, vaak over het hoofd gezien onderdeel van een gezonde erotische leven is om te voorkomen dat de compartimentering je seksleven in zijn eigen afzonderlijke hoek van uw relatie. Voorkom wachten sexy te zijn alleen wanneer het tijd is intiem te zijn.

Seksueel tevreden paren weten dat het geheim van een meeslepende seksuele relatie is door het houden van een vlam gaan consequent gedurende hun samenwerking, met name tijdens de niet-seksuele tijden. Op deze manier zul je het bijhouden van een zekere mate van opwinding en erotische vonk gaan, dus als het niet tijd is gekomen intiem te zijn, ben je al op afgestemd en hoeft niet uit te gaan van de grond af met uw opwinding.

Het versturen van sexy foto's naar elkaar, het schrijven van verrassing liefde notities en flirten zijn slechts een paar voorbeelden. Wees creatief, en hij zal kronkelen met anticipatie voor uw volgende slaapkamer avontuur.

Manieren om Hem geintreseerd houden als je Long Distance

Het is martelende wanneer u en uw geliefde fysiek gescheiden zijn en je hoeft niet de luxe van de traditionele dating rituelen te helpen evolueren uw relatie als gevolg van de afstand en het gebrek aan lichaam nabijheid. Hier zijn twee van mijn top tips waar creativiteit en maximale aandacht in het spel komt om te voorkomen dat uw verbinding in leven:

6. Talk About de positieve punten in je relatie

Verspil geen kostbare tijd samen geweeklaag over de pijn en de onrechtvaardigheid van het zijn van elkaar te gebruiken. Dit kan al uw contacten met een negatieve uitstraling geven aan en maken het potentieel voor emotionele afstand nemen van elkaar dat er veel meer mogelijk is.

Wanneer u twee sms'en, praten over de telefoon, en Skype, probeer niet richten op hoe moeilijk het is om van elkaar verwijderd zijn.

Geven elkaar veel positieve affirmaties , en te delen wat je waardeert. Houd de romantiek in leven, en beseffen dat je de controle over het klimaat van uw relatie.

7. Foster lange afstand Interactiviteit

Ook al heb je mijlen van elkaar kunnen zijn, dingen doen tijdens uw wederzijdse downtime dat is interactief, zoals het spelen van online games bij elkaar, met telefoon sex, in te gaan op een online chat room samen, vrijwilligerswerk voor soortgelijke oorzaken in uw toekomstige woningen, het schrijven van elkaar sexy verhalen of fantasieën die kunnen worden afgespeeld wanneer u de volgende keer ontmoeten, enz. (laat je niet schrijven vervangen verbale communicatie, dat wel.)

U kunt zelfs kunst en kunstnijverheid projecten die als een herdenking van je relatie kan dienen. Maak een collage van foto's van memorabele momenten u en uw partner gedeeld en plaats deze in een intensief gebruikte ruimte van uw huis waar u het ziet hem vaak in de buurt te houden. De mogelijkheden voor het overbruggen van aansluiting zijn eindeloos.

Jezelf zijn en kan eerlijk maken het verschil

De meeste artikelen geschreven over hoe je je man te houden smeken om meer vaak vertrouwen op gimmicks en trucs die hun toevlucht nemen tot kunstmatige het spelen van spelletjes die je beroven van het zijn in het huidige moment met je partner. Deze trucs kunnen worden opgevat als manipulatief en bedacht in plaats van zich laten zijn in het hier en nu en te blijven van het hoofd zorgwekkend.

Weten wie je bent, het houden van jezelf, en die openhartig over uw wensen en behoeften maakt het vinden en behouden van Mr Right zo veel makkelijker.

Dus wat is het geheim ingrediënt voor het houden van iemand die geïnteresseerd is in jou? Wees unapologetically jezelf. No-taboes, ongeremd jou. Door transparant te zijn, zijn er geen barrières. Je kunt je leven authentiek te leven en laat je aangeboren persoonlijkheid doorschijnen op een manier die zal aantrekken en magnetiseren die bestemd waren om te worden getrokken naar u uit een compatibiliteit en de wet van aantrekking standpunt.

Wanneer je leeft je ware zelf, zal uw Mr Right je liefde onvoorwaardelijk voor wie je bent en waar je voor staat, en niets van dit alles eindigt als bedrieglijk. Hij zal geïnteresseerd zijn, omdat hij de essentie van wie je werkelijk bent waarden. Deze zeer fundamentele stuk (gekoppeld aan relationele vaardigheden kun je leren via counseling, coaching, zelfhulpboeken, en persoonlijke ontwikkeling retraites) is wat helpt ras verbinding en intimiteit op de lange afstanden. Voordat u Mr Right te vinden, moet je je eigen Mr Right te zijn door de meest dateable je dat je kan zijn. Ken uw waarden, persoonlijkheid en talenten, en benutten ze om zowel uw persoonlijke en relatie potentieel te bereiken. Je heb dit!