Hoe een vrouw je te laten waarderen

12 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Soms is een man who'sbeen met een vrouw voor een tijdje wil een beetje respect van hisspouse of significante andere te hebben.

Op sommige momenten, mensen voelen zich niet gewaardeerd en zelfs ongewenst. Sommigen van ons kunnen zelfs het gevoel dat het einde van de Rodney Dangerfield toen hij schreeuwde over het krijgen van “geen respect!”

Andere mannen die alleen maar vrouwen ontmoeten en te leren kennen ze een soortgelijk iets willen, en ze willen weten waarom het lijkt alsof de vrouw hem niet waarderen of zijn tijd. Deze jongens, ook honger naar de appreciatie van de vrouwen die ze willen tot nu toe.

load...

Dus hoe kunnen we dit oplossen? Hoe kunnen we onze vrouwen hun liefde en genegenheid te tonen in de richting van ons en herinneren ons ze echt schelen over ons? Nou, het is vrij simpel eigenlijk.

Er zijn vier dingen die we meteen doen om een ​​vrouw te waarderen ons meer.

1. Wees niet op haar wenken bediend

Misschien wel de grootste turn-off voor vrouwen is een man die wordt berustende bij de daling van een dubbeltje.

Deze man zet alles opzij wanneer de vrouw vraagt ​​voor hem, denken dat de vrouw zal behagen. In werkelijkheid (en een van de grote paradoxen in het leven), dit totaal duwt de vrouw weg en maakt haar denken minder van de man.

load...

Wat u moet doen, is blijven goed en sterke grenzen met jezelf. Je hoeft niet koppig of koppig te zijn, maar je moet stevig en vertrouwen in jezelf te zijn als het gaat om afbreuk te doen of het beantwoorden van onhandelbare verzoeken.

Zij zal je oneindig veel meer respect voor deze manier!

2. Wees aardig... Maar op de juiste manier!

Vrouwen houden van leuke jongens. Het is een feit! Vrouwen houden van mannen die grote waarden en grote persoonlijkheden en die hen behandelen met respect en waardigheid.

De waarheid is dat het vrij eenvoudig om aardig te zijn. Je hoeft alleen een fatsoenlijk mens te zijn!

Sommige jongens raken in de hele pickup kunstenaar aanpak, over-denken dingen en in de praktijk een aantal mooie verschrikkelijk ideeën over de manier waarop vrouwen moeten worden behandeld. Laat me breken het nieuws aan deze jongens: het werkt niet!

load...

Wat wel werkt is aanhankelijk en zorg ten opzichte van vrouwen. Vrouwen houden als je hun handen te houden, als je ze zachtjes aanraken en houd ze in je armen. Ze houden wordt gekust met passie. Ze houden als je kijkt in hun ogen en vertellen dat ze zijn prachtig. Ze houden van dit alles! Dus doe het!

Vergeet niet mooi en niet behoeftig zijn. Als u bent vergeten over het hebben van sterke grenzen, gelieve herlas bijvoorbeeld nummer één!

3. Zorg volledig echte

Het vinden van mensen die 100 procent trouw aan zichzelf in de wereld van vandaag is uiterst moeilijk. Maar al te vaak mensen zetten fronten en tegenhouden dingen, zoals acteren congruent met wie ze werkelijk zijn.

Ze denken dat door te doen alsof perfect te zijn de hele tijd, de persoon die ze op zoek zijn naar datum zal ze willen meer en denken dat ze zijn perfect. Dit backfires uiteindelijk, als niemand is perfect, en de gevel uiteindelijk verbrokkelt.

Wat overblijft is een jongen en een meisje die echt elkaar niet kennen en die uit te vinden veel later dat ze waarschijnlijk niet zo lang hebben geduurd.

In plaats daarvan moet je aanpak zijn om jezelf te zijn de hele tijd. Hiermee bedoel ik zijn je ware en beste zelf. Wees niet bang te zijn verlangens je mag niet denken dat ze wil onthullen. Wees niet bang om dingen die ze misschien niet willen horen zeggen. Wees niet bang om haar al uw onvolkomenheden en kwetsbaarheden te laten zien.

Een andere grote paradox in het leven is mensen meer respect en genegenheid voor degenen die het meest eerlijk en open met hen, zelfs als ze zich laten lijken kwetsbaar en zwak door dit te doen.

4. Maak haar aan het lachen

Humor is een van de meest aantrekkelijke kwaliteiten die een mens kan bezitten. In staat zijn om een ​​vrouw het lachen te maken is zo krachtig in het hebben van haar waardeert haar tijd met je mee.

Alle vrouwen, en alle mensen voor die kwestie, willen plezier hebben in het leven. We hebben allemaal prioriteit dingen in ons drukke leven en willen alleen om ruimte voor de dingen en mensen die we genieten.

Wanneer een vrouw denkt over jou, je wilt dat ze te denken van tijd doorbrengen met je als een leuke tijd. U wilt er zeker van dat ze waardeert uw kostbare tijd en die ze maakt ruimte in haar drukke schema om te delen haar tijd met u.

De beste manier om dit te doen is leuk, flirterig en goofy te zijn wanneer u twee samen. De beste manieren om haar aan het lachen te maken hebben met haar speelse plagen over verschillende dingen, sarcastisch soms te zijn, om schromelijk overdrijven bij het vertellen van verhalen en het plezier van jezelf en andere mensen.

Het deel over jezelf is belangrijk omdat je haar wilt laten zien dat u niet bang voor het maken van jezelf kijken slecht en dat je niet gewoon een eikel die plezier van andere mensen maakt.

Deze dingen maken allemaal voor comedy goud. Je hoeft niet naar Chris Rock of Chris Farley ofwel. Gewoon met een eenvoudige, leuke en speelse aanpak zal meer dan genoeg zijn.

Als ze van je vindt, moet ze denken alleen leuk, vrolijke en spannende gedachten. Vrouwen waarderen mannen die deze gevoelens op te wekken in hen. Immers, wie niet?

Wees de man die haalt het beste in deze vrouwen. Als je dat doet, zul je beloond worden met grote waardering!

Foto bronnen: askmen.com, quickmeme.com, tumblr.com, anarchyinthesandbox.com