Hoe je op je hoede kunt zijn

5 juli 2019

Kwetsbaarheid kan een uitdagende en soms eng begrip te denken over zijn. Springen in en het nemen van een risico vereist zijn gedurfde en jezelf zijn.

Het verhuren van uw hoede is van vitaal belang in dating en relaties.

Dit is een onderwerp dat dicht raakt bij huis.

Ik was in een periode van vijf jaar relatie die zeer werd beperkt en zorgde ervoor dat ik zeer terughoudend geworden. Daarna ging ik naar een negen maanden durende relatie die niets anders dan de vrijheid was.

load...

Het meisje in de tweede relatie stond me toe om te hangen met vrienden en doen wat ik wilde. Maar ik had nog steeds mijn hoede als een artefact van mijn vorige relatie.

Door deze tweede meisje, heb ik geleerd wat het betekende om mijn hoede in de steek gelaten.

Ik heb ook geleerd hoe ik mijn hoede in het algemeen te laten als het gaat om te voldoen aan vrouwen in verschillende situaties.

Het is een belangrijke sleutel tot het hebben potentieel op lange termijn met een vrouw en met haar respect dat je na verloop van tijd in plaats van te worden haatdragend van u als dingen niet uit te werken.

Hier zijn een aantal praktische tips op het helpen je je hoede in de steek gelaten:

load...

1. Weet waar u zich op in je leven.

Het eerste punt dat ik wil praten is eerlijkheid met jezelf. Voordat u een vrouw praten, wil je in staat zijn om eerlijk te zijn met jezelf.

Dat betekent dat je moet weten welk stadium u bent op en wat dat stadium in staat zijn om tegemoet te komen zal zijn.

Bijvoorbeeld, als je in een fase van je leven waar je gewoon wilt feesten en ontmoet nieuwe vrouwen , dan moet je helemaal eerlijk met jezelf en zeg tegen jezelf: je mag niet de wens om een vaste relatie met iemand te hebben.

Hoe dat doorgegeven aan het communiceren met de persoon is dat je zal moeten om ze te presenteren met uw situatie en haar laten beslissen of ze in orde is met een verblijf met u of als ze nodig heeft om vooruit te gaan en het vinden van een man die op zoek is naar hetzelfde.

Wat er gebeurt is veel mannen en vrouwen zullen het feit dat ze nog niet klaar zijn te verbergen. Zij zullen een persoon die ze klaar zijn voor inzet te vertellen, maar ze willen hun plezier op de kant te hebben.

load...

Wat er gebeurt is het creëert grote communicatie barrières en zorgt ervoor dat je dingen te verbergen. Dat resulteert in het hebben van een bewaker de hele tijd te houden.

Het is de oorzaak van veel mislukte relaties die niet had moeten beginnen in de eerste plaats.

“Als je volbrengen deze

dingen, zal u veel succes te hebben.”

2. Begrijp dat u het nemen van een risico.

Het tweede punt dat ik wil maken, is het idee van het vertrouwen in het proces. Je moet begrijpen dat een vrouw kan worden verloren of gewonnen.

Je moet niet vasthouden aan de kracht van de relatie voor de wens van jezelf niet te kwetsen. Relaties zijn iets van een risico om gekwetst te worden, maar dat is hun aard.

Bijvoorbeeld, ik gebruikt om niet al te veel complimenten te geven, spelen moeilijk te krijgen en te houden andere meisjes als back-up voor het geval dat mijn vriendin besloten om me te verlaten. Ik deed dit allemaal uit angst.

Het creëerde enorme barrières in de tweede relatie die ik noemde.

Het is veel beter om te springen in en net begrijpen dat relaties kunnen pompen of verzuipen, maar in ieder geval je eerlijk zijn over wie je was waren. Dan kun je echt zeggen dat je al dan niet zijn bedoeld om te worden met elkaar.

Net als in poker, als je gaat naar uw fiches op de tafel te zetten, doe het. Als je niet speelt, dan kun je niet winnen of verliezen. Je moet gewoon eindigen in een vaag grijs gebied met niets.

Je moet de kans op het winnen of verliezen van het spel te nemen. Je zult niet weten totdat je je hand te spelen.

Zie de persoon voor wie ze zijn, niet wat je ze interpreteren als.

3. Zelf-expressie is essentieel voor het vrijgeven van de bewakers je op.

Vele malen met een bewaker up is het resultaat van het hebben van je gedachten in het verleden of de toekomst.

Een persoonlijk voorbeeld van mij vele malen heb ik met een vrouw geweest en heb mijn gedrag veranderd als gevolg van het hebben van mijn geest gericht op het verleden slechte ervaringen.

Of ik heb mijn gedrag rond een vrouw veranderd als gevolg van me aan het denken over hoe de toekomst eruit zal draaien en zorgen te maken te veel.

Gecentreerd en in het heden kunt u reageren op wat er gebeurt op het moment en verwijdert uw wachters van het verleden en het heden of willekeurige mogelijkheden die je geest kan rommel en negatieve invloed hebben op uw gedrag.

Je moet reageren op de persoon tegenover u, zonder de lenzen van de veronderstelling dat kunnen vertroebelen wie ze werkelijk zijn.

U wilt iemand het voordeel van de twijfel te geven in plaats van ze framing als mensen u contact hebben gehad in het verleden. Anders zal het uiterst moeilijk om ze te zien zoals ze werkelijk zijn zijn.

Als een samenvatting, moet je eerlijk met jezelf over wat je wilt, kunt u de persoon zonder ze te zien door de lens van ervaringen uit het verleden, het vertrouwen in het nemen van een risico en begrijpen dat is een deel van het zijn in een relatie.

Als u deze drie dingen kunt doen, dan zul je veel meer hebben succes in dating en relaties.

Foto bron: dimitri.co.uk.