Hoe lang duurt het om wedstrijden op Eharmony te krijgen? Snelle Antwoorden

1 februari 2019

Onze site is een gratis online bron die waardevolle inhoud en vergelijking diensten aanbiedt aan gebruikers. Om deze bron van 100% vrij te houden, een vergoeding ontvangen wij van veel van de vermeld op de site biedt. Samen met de belangrijkste geëvalueerde factoren, kan deze vergoeding van invloed zijn hoe en waar de producten worden weergegeven op de site (met inbegrip van, bijvoorbeeld, de volgorde waarin ze verschijnen). Onze site omvat niet het hele universum van het beschikbare aanbod. Editorial meningen op de site zijn strikt onze eigen en zijn niet aanwezig, onderschreven of door de adverteerders zijn goedgekeurd.

Adverteerders Disclosure

Hoe lang duurt het voordat wedstrijden op eHarmony?

Op dezelfde dag u zich registreert, zul je beginnen met het krijgen meldingen in uw eHarmony inbox (evenals uw persoonlijke e-mail als je wilt) over andere leden van de site vindt u compatibel met bent. Tijdens de matching-proces, eHarmony houdt rekening met uw leeftijd, woonplaats, levensstijl, onderwijs en religieuze voorkeuren evenals uw antwoorden op de 29 Afmetingen van Compatibility Questionnaire.

load...

De site zal sturen wedstrijden Every Day

Nadat u een lid van eHarmony worden, zal de site mogelijke data en partners adviseren op een dagelijkse basis. Dan kunt u een aantal van hun profiel en foto's te bekijken, of u kunt doorgeven. Voor veel singles, de schoonheid van eHarmony is dat de site doet al het werk voor hen - ze hoeven niet te zoeken door middel van een user base van miljoenen mensen op hun eigen. EHarmony heeft plezier ijsbrekers om u door de eerste messaging proces, dat kan intimiderend zijn voor sommige mensen.

Als je niet krijgt Elke wedstrijden, Probeer het verhogen van uw Afstand of uw voorkeuren te wijzigen

Als je geen wedstrijden bent ontvangt van eHarmony elke dag, kan het een paar dingen zijn. De site zou kunnen gaan door enkele technische problemen, dat is zeldzaam, of uw zoekopdracht parameters zou te beperkt zijn. Probeer dingen te doen zoals het verhogen van de mijl bereik en het wegnemen van een aantal must-haves op uw lijst. Het is de moeite waard te proberen om verschillende soorten mensen te ontmoeten in plaats van steken met uw type. Je moet echt weet nooit wie je gaat vallen voor.

EHarmony biedt match compatibiliteit percentages voor al haar leden, maar als je niet krijgen meldingen over nieuwe wedstrijden, probeer het verbreden van een aantal van uw parameters.

load...

Ontvangt geen wedstrijden mag niet zo heel vaak op eHarmony. Chief Scientist Dr. Steve Carter heeft zelfs toegegeven dat als de leden halen extreme uiteinden van het spectrum tijdens de vragenlijst, kunnen hun antwoorden worden genegeerd omdat ze niet willen dat de leden om te eindigen in “een universum van één.”

“We zagen dat door het geven mensen de mogelijkheid om te zeggen: 'Wat wedstrijd wilt u worden gepresenteerd met? Welke religie? Welke denominatie? Hoeveel kan ze roken of drinken?' mensen dachten, 'Oh, ik heb een keuze hier te maken' als ze geen keuze zou hebben gemaakt “, zei hij. “Dan wordt die keuze absolute, en die keuze wordt uitgevoerd op de database en iedereen die niet past die keuze nooit wordt voorgelegd aan hen.”

Met tientallen miljoenen leden, eHarmony Heeft een bijna oneindig aantal Dating Prospects for You

Niet alleen is eHarmony een van de langstlopende dating sites die er zijn, maar het is ook een van de grootste en meest succesvolle. Het zal u een lange time-out van dating opties op eHarmony te draaien nemen. Na het volgen van deze tips, als je nog niet genoeg wedstrijden, of als u wedstrijden helemaal niet krijgen, uit te reiken naar de customer support team. Ze zouden meer dan blij zijn om erachter te komen wat er gaande is.

load...