Hoe lang moet je wachten voordat je seks hebt?

28 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

We leven in een snelle wereld waar alles steeds sneller in beweging is, met mensen meer en meer ongeduldig groeien. De wereld lijkt te zeggen, “Schiet op en verplaats het of krijg je overreden!” Dit is vooral het geval als het gaat om seks en intimiteit. We worden overspoeld met berichten dat seks suggereren wordt verondersteld snel en gemakkelijk zijn en intimiteit moet snel en met weinig inspanning te komen.

Er zijn geen vaste regels als het gaat om hoe lang je moet wachten om seks te hebben. Elke relatie, om de paar en elke situatie is anders. Sommige mensen hebben seks op de eerste date , anderen af te houden voor maanden, en sommigen zelfs te wachten om te trouwen voordat ze fysiek intiem. Er is geen protocol of de juiste etiquette te volgen als het gaat om te beslissen of het tijd is om seks te hebben. Als er was, zou het zeker dingen makkelijker te maken!

load...

Hoe weet je echt weet wanneer het tijd is om je te nemen relatie naar het volgende niveau ? Aangezien er geen zwart of wit antwoorden, en de beslissing is uiteindelijk degene die je zal moeten maken op uw eigen, jezelf de volgende vragen zal u helpen te bepalen of je klaar bent om seks te hebben met je partner voor de eerste keer zijn.

1. Bent u het hebben van seks om de juiste redenen?

Je moet alleen seks hebben als je helemaal klaar, niet omdat je onder druk gezet voelen. Vrouwen maken vaak de verschrikkelijke fout van het geloven geslacht zal hen helpen een man te houden of op te slaan een relatie. In werkelijkheid kan sex echt zaken compliceren. Let altijd op seks was bedoeld om een uiting van liefdevolle, zorgzame gevoelens tussen een man en een vrouw zijn. Dit betekent liefdevolle, zorgzame gevoelens moet sex voorafgaan. Het maakt niet uit hoe fantastisch, kan seks niet maken iemand die houdt u of houdt u en uw strijdende partner samen.

load...

2. Zal je respect jezelf in de ochtend?

Altijd, altijd, altijd vragen jezelf deze vraag voordat u besluit om seks met iemand te hebben. Als je dronken seks na een nacht feesten, zult u waarschijnlijk spijt van krijgen in de ochtend. Als seks met iemand gaat tegen je eigen waarden, zal je waarschijnlijk wensen u had het niet gedaan als het voorbij is. Sex moet nooit je slecht gevoel over jezelf of je in een situatie waar uw eigen moraal en principes zijn in gevaar.

“Als je denkt dat hij zal respect verliezen

voor u, moet u wachten.”

3. Heeft u veilig en comfortabel met deze persoon te voelen?

Krijgen naakt met iemand en waardoor ze te krijgen dat dicht kan eng zijn, omdat je om jezelf in een compromitterende positie. Je moet een zekere mate van vertrouwen van de andere persoon gaat je respect en behandelen je met zorg in de slaapkamer te hebben.

Zullen ze stoppen als u van gedachten halverwege veranderen door middel van? Heb je het gevoel ervan overtuigd dat ze zullen geen denigrerende opmerkingen over die moedervlek je zo onzeker over te maken? Het hebben van seks met iemand opent de deur naar een geheel nieuwe wereld van intimiteit en risico. Je moet bereid zijn te accepteren wat er kan gebeuren als je door het te zijn.

load...

4. Wat weet u over de seksuele voorgeschiedenis van deze persoon?

Je moet nooit, nooit, nooit seks met iemand te hebben als u een indicatie hebben ze roekeloos met hun seksleven. Het wordt sterk aanbevolen dat u en uw partner krijgen gecontroleerd door een arts voordat u blindelings struikelen in een situatie die schadelijk zijn voor uw gezondheid zou kunnen zijn.

5. Wilt u deze persoon kennismaken met je ouders?

Als het antwoord nee is, is het waarschijnlijk een goede indicator dat u geen seks om de juiste redenen. Wederzijds respect moet aanwezig zijn tussen beide partijen zijn voordat u akkoord gaat om seks te hebben. Beslissen of zij waard zijn vergadering mama en papa zal helpen te bepalen of je dat soort van respect voor hen.

6. Bent u bereid om een ​​kind op te voeden met deze persoon zijn?

Deze vraag echt zet dingen in perspectief. Als u niet in staat om te zien langs de seks en ogen opvoeding van een kind met deze persoon, wilt u misschien heroverwegen. Dit is niet te zeggen dat je moet 100 procent klaar om een baby te hebben met je partner. Het betekent gewoon dat je erkennen dat het zou kunnen gebeuren en, als het deed, zou je jezelf niet haten voor het kiezen van iemand die zo weinig van karakter aan de ouders van uw kind te zijn.

7. Wat denk je dat er zal gebeuren als je eenmaal seks hebben?

Als je denkt dat hij respect verliezen voor u, of als u weet dat hij zal je zien als de zoveelste seksuele verovering, moet je wachten. Seks moet je relatie te verbeteren en brengen u dichter bij elkaar. Moet wederzijds voordeel en plezierig zijn. Als u zich zorgen om zijn of ze je bellen in de ochtend, neem een moment om een stap terug en opnieuw te beoordelen de situatie.