Hoe liefde in leven te houden: doc love heeft meer dan 50 jaar ervaring in het geven van relatieadvies aan mannen

12 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Doc Liefde , een relatie coach met meer dan vijf jaar ervaring, advisesmen over wat te doen (en wat niet te doen) om een vrouw in de liefde te houden voor de komende jaren. Hij kwam met “ The System ” en “ The Mastery Series ” naar teachmen hoe te leven het gezegde “Gelukkig vrouw, gelukkig leven.” Zijn opleiding middelen gobeyond gewoon het krijgen van een datum en het aanpakken van de meer lange termijn zorg van die voldoen aan uw partner in uw relatie. In zijn radio show, podcast, boek, en blog, beveelt hij goede manieren, respectvolle houding en constante genegenheid als de sleutels tot het hart van een vrouw.

In 2011, een Texas enkel de naam Blake had vertrouwen, ziet er goed uit, en een Golden Retriever, maar wat hij niet was iemand om zijn leven mee te delen. Om een vliegende start zijn liefdesleven, kocht hij een boek genaamd “The System”, geschreven door een van zijn favoriete bloggers en radio hosts, Doc Love.

load...

“Na jaren van mislukte relaties, hartzeer, verspilde tijd, geld, en emotie, zette ik mijn ego opzij en realiseerde me dat ik nodig had echte hulp,” Blakesaid. “Uw boek en radioprogramma's veranderde mijn leven.”

Blake, die nu gelukkig getrouwd, schreef de relatie coach Doc Liefde om hem te bedanken voor zijn dating advies.

De Systemtaught hem zelfbeheersing, dus toen hij een prachtige meisje op de jonge volwassene groep in zijn kerk, wist hij te benaderen her.He vroeg haar om haar nummer, wachtte zeven dagen, en vroeg haar uit. In plaats van te bombarderen haar met teksten tussen de data, gaf hij haar de ruimte en een aantal mysterie toegevoegd aan de relatie.

load...

Het nemen van zijn tijd en het tonen van terughoudendheid, heeft hij niet zeggen dat de “L-woord” tot hij haar ten huwelijk, het verdienen van haar respect en toewijding.

“Met dank aan 'The System,' vond ik de liefde van mijn leven”, zei hij. “Misschien heb ik in staat geweest om haar te vinden, maar ik heb nooit in staat om haar te houden zonder jou zou zijn geweest.”

Relatie coach Doc Liefde ontvangt tientallen van deze “je hebt mijn leven veranderd” brieven per maand. Toen we spraken met hem, bracht hij upthese pagina's van succesverhalen met trots. “Dit is wat ik doe voor jongens,” zei hij. “Ik train ze om goed te benaderen en behandelen relaties in de liefde awoman te houden met hen.”

Sinds 1965 Doc Liefde Studeerde Waarom vrouwen Laat Relaties

Op de bruiloft van mijn broer, mijn vader stond op om uitdelen sommige salie advice.He zorgvuldig vatte zijn eigen 35 jaar van het huwelijk ervaring met een waargenomen clichГ © zin: “Gelukkig vrouw, gelukkig leven” Sommige grinnikt ontstond in de kamer, maar mijn vader niet wankelen. “Dat is de sleutel, zoon. Je zult het zien."

load...

Aan de oppervlakte, woorden van mijn vader klonk als een verouderd begrip. Echter, het blijkt dat er onderzoek ter ondersteuning van het idee dat het geluk van de vrouw is meer belangrijk is voor de man geluk dan andersom.

Doc Liefde, relatie coach en radio show host, mannen leert hoe je een vrouw tevreden te houden.

“De vrouw zet de toon in het huis,” zei Doc Love, een relatie-expert die al werken met mannen sinds 1965 en heeft dit fenomeen uit de eerste hand gezien. “Als de moeder gelukkig is, de kinderen gelukkig zijn, de hond is gelukkig, en de man is blij.”

Vijfendertig jaar geleden, begon hij specificallylooking intowhy gescheiden vrouwen men.He wilde weten of er was een grote fout deze jongens maakten. Na het interviewen van meer dan 10.000 vrouwen over hun wensen en behoeften, zag hij een patroon in opkomst.

“De meeste mannen zijn clueless,” vertelde hij ons. “Ze weten niet wat te zeggen of wat niet te zeggen.”

In januari 2000 begon hij met het schrijven van een blogthat postsevery woensdag om mensen eraan te herinneren hun vrouwen niet voor lief nemen. Doc Liefde is gewijd in zijn missie - in meer dan 16 jaar van bloggen, heeft hij nooit een woensdag gemist.

Van het krijgen van haar nummer te vermijden Echtscheiding: The System в “ў Vertelt Mannen the Way Toplease een Soul Mate

Doc Liefde heeft last van een dating cultuur die leidt tot vrouwen initiëren van 70% van de echtscheidingen in de VS Hij zette zich de ambitieuze taak van het omzetten van deze nummers rond door het opleiden van mensen over hoe toegewijd relaties door de jaren heen behouden.

“Ik ben een uitvinder van wat heet 'The System',” zei hij, “die de mensen wat te goed te doen leert. Als een man doet alles goed, zal ze hem rond te houden.”

Of het nu het oppakken van signalen, die te zien zijn ervan overtuigd zonder opscheppen, of het ontdekken van haar ware agenda, Doc Loveemphasizesthe correct gedrag voor het beveiligen van een langdurige relatie. “The System” is beschikbaar als een hardcover boek, ebook, en audioboek, plus lezers krijgen een interview CD and Speech CD gratis meegeleverd.

“The System” schetst desirabletraits evenals rode vlaggen om op de uitkijk voor op enig tijdstip.

Hoewel “het systeem” kost slechts $ 99, de Doc garandeert lezers zullen denken dat het de moeite waard ahundred keer dat bedrag - of ze kunnen het terug te sturen voor een volledige terugbetaling. Hij zei hisbook een minder een 1% rendement tarief.

Doc Liefde biedt meerdere learningresourcesfor men.His Mastery-serie biedt follow-up advies artikelen aan de man kennis over relaties te testen.

“In een korte tijd, ik heb zo veel geleerd”, zei Phil, een trouwe aanhanger van de leer van Doc Love's, “en ik weet dat het hebben van Doc als mijn leermeester en vriend zal alleen maar betekenen ook een verdere groei voor mijn toekomst de komende jaren.”

Doc Liefde graag horen over de transformaties van de mensen die gebruik maken van het systeem. Hij ziet zijn rol als corrector van dating en huwelijk fouten. “Veel mensen weten niet hoe om relaties te benaderen en behandelen ze goed,” vertelde hij ons. “Je moet voortdurend geef je vrouw affectie en romantiek, maar een klein beetje elke dag, om haar te laten weten dat je haar echt te waarderen.”

Zijn Radio Show moedigt Studyingthe Mind of je date

Doc Love's Dating Vrouwen Radio Show antwoord echte mannen vragen over dating en relaties. Bellers seektips op alles van hoe te bieden om te betalen voor een datum om hoe je een significante andere te behagen. Met behulp van de radio show om een back-up van zijn materialen, Doc Liefde vertelt zijn toehoorders recht omhoog wat ze goed of fout doet.

Hij gaf een voorbeeld van een simpel gebaar, dat een lange weg te gaan. Terwijl uw partner is de afwas, ga naar haar toe en kus haar en zei: “Schat, je bent de mooiste vaatwasser in de wereld.” (En misschien zou je kunnen geven tot het einde van de gerechten, terwijl je toch bezig bent !) de tijd nemen om te laten zien waar je om geeft is echt gaat om een ​​verschil in je relatie te maken.

“Als ze valt uit liefde, het is nooit de vrouw schuld,” Doc Lovetold ons. “Romantische liefde is voorwaardelijk, dus je hebt om haar gelukkig te houden.”

Hij pakt een breed scala van ernstige onderwerpen zijn show.One van zijn meest popularradio segmenten veroordeelde huiselijk geweld na een beller gevraagd over het slaan van een vrouw omdat zij hem bedrogen. U kunt een fragment van Doc Love's reactie hieronder te vangen:

Doc Liefde kent het belang van het kiezen van Ms. Right en vervolgens de behandeling van haar recht. Zijn G-rated radio show duwt mensen om hun beste zelf te worden zodat ze verdienen van de liefde van een vrouw.

“Je kunt haar niet houden op de aanblik alleen al,” zei hij. “Je moet persoonlijkheid te hebben.”

Zijn advies helpt mannen met alle aspecten van hun lives.Scott, leeftijd 59, schreef Doc Liefde om hem te bedanken voor het geven van hem de motivatie om te stoppen met drinken, verliezen 40 pond, en de liefde van zijn leven te trekken. “Uw advies is op punt,” schreef hij. “Nu heb ik gelukkig getrouwd voor drie jaar, en mijn vrouw en ik luisteren naar uw radio show samen. Bedankt!"

Met Respect & Klasse: Doc Liefde Guides Mannen Toward Liefde dat duurt

Al meer dan 50 jaar, heeft Doc Liefde duidelijk gecommuniceerd wat de mensen kunnen doen om een ​​relatie te verduren voor een leven vol geluk. “Als je gaat trouwen, dat is nog maar het begin”, zei hij met een lachje.

Gedurende zijn lange carrière, heeft Doc Liefde vele ontroerende verhalen van luisteraars en lezers zoals Blake die zich inzetten voor het zijn de beste man ze kunnen worden gehoord. De mannen die schrijven in vaak zeggen dat ze volgden de Doc'sadvice - of op zijn blog, podcast, radio show, of een boek - en hebben gezonde relaties als gevolg van het onderhouden.

Doc Liefde hoopt nog veel meer levensveranderende verhalen inspireren als hij blijft het verspreiden van zijn boodschap van liefde, respect en toewijding aan mensen overal.

“Geef haar manieren, showklasse, houdt het gesprek opbeurend en positief,” zei hij, “en op de lange termijn, je gaat terug te krijgen respect, genegenheid, en romantiek.”