Hoe mannen op te halen in de sportschool

21 mei 2019

De sportschool is een bijna perfect op zichzelf staande sociale gemeenschap. Het is gevuld met mensen die de zorg over hun lichamelijk welzijn, en het brengt u in de buurt met veel mensen van een soortgelijk geest - ten minste in een gebied van belang.

Het is geen openlijke vleesmarkt , zoals de nachtclubs hebben de neiging om te zijn, maar het heeft nog steeds de mogelijkheden voor u te voorzien van de man van je dromen, of op zijn minst een datum voor zaterdagavond! Iedere onderneming in de publieke arena geeft u de gelegenheid om mensen te ontmoeten, dus je moet altijd op de uitkijk.

load...

Maar de fitnessruimte biedt u een aantal speciale privileges en voordelen als het gaat om het oppakken van een man. Deze tips kunnen helpen:

1.sell it!

Het eerste evenement in elke missverkiezing is de concurrentie zwembroek. Eerst krijgen we een blik op de “goederen”, en dan zien we de dame naar voren in haar avondjurk. Je weet al het eerste ding dat de aandacht van een man zal aantrekken, dus profiteren van de fitnessruimte atmosfeer door pronken met wat je hebt.

Je hoeft niet naar een supermodel te zijn, maar accentueren uw beste troeven. Niet bedekken alles met een slordige sweatshirt en losse zweet broek. Er is iets met elk cijfer dat is aantrekkelijk voor mannen - en de huid van welke aard dan ook hoog op de lijst!

load...

De sportschool geeft je een perfecte excuus om rond te lopen in een sport-bh en spandex panty's. Krijg iets in de mode, dat maakt je er schattig. Als je echt wilt wat aandacht, neem het zweet uit voordat je aerobicsles in het openbaar, en stut door middel van het gewicht kamer als het voorbij is.

“Je beste vrienden in de gymnastiek zijn een constante

uitnodigende glimlach en vriendelijke groeten.”

2.Share.

De sportschool wordt erg druk was bij tijden, en het kan moeilijk zijn om een ​​loopband of elliptische machine te vinden. Wanneer je werkt en je ziet een man van belang op zoek naar een machine, wave hem over.

Zeg hem dat je zult worden gedaan in twee minuten (zelfs als je 20 minuten links), praat met hem als u klaar bent op en veeg het apparaat voor hem. Compliment iets over zijn lichaamsbouw en vraag hem of hij wil om mee te doen aan de juice bar als hij klaar is.

3.Ask hem om hulp.

Niemand kan een jonkvrouw in nood te weerstaan. Misschien heb je te helpen aanpassen van het gewicht op de been raise machine nodig hebt of je “weet niet hoe” veel gewicht te gebruiken.

load...

Je zou de open machine te kiezen naast je “target” en gebruik je meisjesachtige charme. U kunt ook kijken op het gewicht kamer, waar meisjes een zeldzamer grondstof zou kunnen zijn, en vraag een man om u ter plaatse, terwijl je probeert een bankdrukken.

Of vraag hem hoe u mooi getinte triceps als zijn te krijgen. Hij zal gevleid en behulpzaam ook. Blijf het gesprek gaande.

4.Help hem uit.

Is de schattige newbie problemen met het instellen van een machine of het vinden van zijn weg? Wees zijn gids en assistent. Help hem achterhalen wat de beste routine om zijn doel te bereiken, en wees zijn training maatje.

Er zijn eindeloze mogelijkheden om dicht bij een te krijgen man van belang op de sportschool, en de stemming en de nauwe kwartalen al breken het grootste deel van het ijs voor u.

U deelt dezelfde apparatuur en het gebruik van de zwembaden en sauna's op hetzelfde moment. Je bent niet echt totaal vreemden, omdat je een gemeenschappelijke fitnessruimte en een gemeenschappelijk doel van fitness te delen.

Dit zijn ingebouwde gespreksonderwerpen om de bal aan het rollen voor u. Je beste vrienden in de gymnastiek zijn een constante uitnodigende glimlach en vriendelijke groeten aan iedereen die je schouders te poetsen met, of u geïnteresseerd bent in hen of niet.

Een vriendelijk meisje in legging kan gemakkelijk de beste vriend van een man - of meer!