Hoe online met mannen te flirten

12 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Flirten online kan zeer, zeer moeilijk zijn. Het internet is nog steeds een getypte medium, en de aard van de flat, uitdrukkingsloos tekst maakt het moeilijk om deel te nemen in het licht, het knipogen, dubbelzinnigheid gevuld praktijk van het flirten. Goede flirten is gebaseerd op spelen met de betekenis achter woorden, en het overbrengen van precieze betekenis door vlak, lijkt uitdrukkingsloos tekst om online te maken flirten onmogelijk.

Natuurlijk, flirten online is niet echt onmogelijk. In feite, flirten online hoeft niet eens bijzonder moeilijk te zijn. Zolang je een paar punten in gedachten te houden, zul je geen problemen met het maken hebben duidelijk dat er werelden van betekenis achter elke online bericht u een man te sturen.

load...

Laten we praten grammatica.

Hoe maak je duidelijk dat je flirten met een man wanneer u spreekt met hem in persoon? De kans is groot, je de toon van uw stem en de cadans van uw zinnen te veranderen. Met andere woorden, wanneer je begint verbaal flirten met een man, zet je in een alternatieve manier van praten, één die duidelijk en aantoonbaar anders dan hoe je spreekt tijdens de “normale” gesprek.

Wanneer u online flirten, moet u een alternatieve manier van schrijven te gebruiken. Je moet anders dan jij tijdens je “normaal” te typen online communicatie . Als u typt uw flirten in een eenvoudige, duidelijke, direct en to-the-point manier , een man zal nemen wat je zegt net zo serieus en bot. Maar als je de cadans van uw zinnen te veranderen, en als je de toon van de woorden die u gebruikt veranderen, zal hij weten dat je flirten.

load...

Bijvoorbeeld, een van de beste manieren om flirtatiously typen is om ellipsen te gebruiken, die rijen van drie perioden die zinnen te verlaten opknoping, terwijl de openstelling van slepende spaties tussen je woorden - ruimtes waar alternatieve betekenissen en allerlei lekkere aannames kan vallen.

“Simpel gezegd, net als offline flirten gebeurt overal

en overal, online flirten kan optreden

overal waar u wilt deelnemen aan het.”

Om niet emoticon of emoticon?

Emoticons hebben een slechte rap onder mensen van een bepaalde ontwikkelde leeftijd en het niveau van veronderstelde “volwassenheid.” Dat is omdat veel van ons gebruikt emoticons toen we jonger waren, toen we voor het eerst begonnen kletst online, en we blijven die kleine smiley gezichten te associëren en knipogende gele stippen met een juveniele vorm van flirten.

Maar laten we eerlijk zijn - flirten is altijd op zijn minst een beetje jeugdige (! Dat is een deel van het plezier) en we gebruikten emoticons in onze gesprekken toen we tieners waren, want als het gaat om het maken van een intentie duidelijk, emoticons werken.

load...

Denk aan emoticons als een nieuwe vorm van interpunctie. Je wilt niet overboord te gaan net zomin als je een bericht online te sturen met een tiental uitroeptekens geplakt op het einde met uw emoticons. En net als de juiste interpunctie, kan een opzettelijk geplaatst emoticon radicaal veranderen de toon en intentie liggen achter elk bericht dat u verzendt.

Waar online flirten?

Nu dat je een idee van wat er nodig is om online flirten, heb je waarschijnlijk een enkele resterende vraag: Waar online moet je flirten? Zijn sommige online platforms ongepast om een ​​flirterig bericht te sturen aan de hand? Of is iedere website eerlijk spel om te spelen met je man?

Simpel gezegd, net als offline flirten gebeurt overal en altijd, online flirten kan overal voorkomen dat u wilt deelnemen aan het. Er zijn een paar uitzonderingen, maar zolang de berichten tussen u en uw man zijn prive, dan is er niets ongepast over het sturen van een flirterige boodschap aan zijn e-mail, terwijl hij aan het werk is dan het verzenden van hem een ​​flirterige SMS-bericht wanneer u maar wilt. Zolang je zijn imago professioneel te respecteren, alle online kanalen staan ​​open voor een beetje plezier.