Hoe u online potentieel op lange termijn kunt vinden

5 juli 2019

De meeste mensen hebben geen idee over wat vrouwen echt willen in een man. Het is dan ook geen wonder dat hun gedeeltelijk ingevulde online dating profielen meestal niet geven een vrouw een duidelijk idee van wat ze echt wil weten. En hoe langer hebben ze uit de buurt van de dating scene, hoe erger het kan zijn.

Dus, hoe kan een hogere dame ter plaatse de mannen die op zoek zijn naar de aard van de lange termijn vaste relatie dat ze wil?

Deze jongens zijn opgegroeid nu (nou ja, min of meer).

Het goede nieuws is dat de meeste senior jongens hebben geen last van “bindingsangst syndroom”, die zo vaak voor bij jonge mannen.

load...

De meeste van deze mannen werden beslecht in lange huwelijk en gezin woont dat niet alleen hen getemd, maar toonde ze allemaal van de stabiliteit, de betekenis en de tevredenheid die wordt geleverd met een vaste relatie.

Zelfs als ze hadden een wankele huwelijk, ze weten nog steeds de waarde en de vreugde van huis en haard. Sommigen willen om vrij te galopperen en te genieten van de voordelen van een nieuw onafhankelijkheid voor een tijdje, maar voor het grootste deel, ze willen een solide dock om hun boot te koppelen aan.

Ze willen dat de liefde en de stabiliteit van een goede vrouw die weet hoe je een huis een thuis te maken.

Check hun relatie te hervatten.

De beste indicator van wat een man wil en kan overweg is hoe hij eerder heeft geleefd. Je eerste gesprekken moet centreren rond zijn relaties uit het verleden, hoe lang ze geduurd, hoeveel het er waren en hoe lang hij is op zijn eigen.

load...

Het “waarom” kan wachten, maar je moet de rundown eerste.

Vier van zes jaar huwelijk is een gele vlag, maar in ieder geval dat hij wil een vrouw in zijn leven. Een huwelijk van vijf jaar en een huwelijk van 20 jaar is vrij goed, en in sommige opzichten, het is zelfs beter dan een huwelijk van 30 jaar die de lezer misschien een man minder veerkrachtig en minder goed in staat om een ​​compleet nieuw leven te accepteren met een nieuwe vrouw.

Maar je kunt niet zeker weten, tenzij je hem ontmoet.

“Zorg ervoor dat uw

gevoelens zijn echt.”

Kijk hem in de ogen.

Je intuïtie is je beste vriend als het gaat om het sorteren van de innerlijke gevoelens en de strijd van de mannen die je online ontmoeten.

Zodra je een paar goede kandidaten, dan is het tijd om te ontmoeten voor een face-to-face gesprek en evaluatie. Dat is de tijd om het waarom en waarvoor achter zijn relaties te verkennen.

load...

De eerste vergadering, niet een datum en mag niet andere mensen of belangrijke afleiding te betrekken. Een koffiehuis is beter dan een lawaaierige bar. Dit is echt meer van een kans voor de twee van u op maat van elkaar in persoon, om uw sensoren open voor elke chemie of dissonantie te houden en elkaar in grotere diepte-interview.

Wees bewust van zijn lichaamstaal, hoe comfortabel je je voelt om hem heen en als de stemming voelt licht aan het lachen of zware problemen.

Natuurlijk wordt u graven voor problemen en er misschien een aantal ernstige problemen die moeten worden besproken. Hou je zintuigen afgestemd op hoe de komende open hij is. En zorg ervoor dat hij kijkt je recht in de ogen, ook.

Kijk naar de toekomst.

Sympathiek compatibiliteit is niet per se een indicator van zijn motieven of doelen. Je moet ook om erachter te komen wat zijn plannen en wensen voor de toekomst zijn.

Hij kan op lange termijn echtgenoot materiaal voor iemand, maar als je doelen niet zijn afgestemd, kan het een korte weg naar “game over” voor jou.

Het is zeker mogelijk dat je kon een man die zou kunnen zorgen dat u uw doelen volledig veranderen en zeilen rond de wereld met hem of weg te komen aan een hoge condo gemeenschap in Florida te voldoen.

Sta open voor verandering, maar afwegen tegen wat je zou moeten opgeven. Het leven is kort, en dit is geen tijd om het maken van domme fouten. Dit is een belangrijke beslissing, dus wees niet bang om uw due diligence en check hem op alle mogelijke manieren je kunt zijn.

Laat je niet in een haast, en dateren een paar verschillende jongens. Zorg ervoor dat je gevoelens zijn echt en dat je niet alleen verliefd op de liefde of de afwikkeling van een man die de vorm van wat u gewend was vóór past.

Als je genoeg zeker bent, ga je gang en neem het mee naar het volgende niveau.