Hoe de relatie te weten, is het waard om te redden

7 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Als je in een relatie die lijkt uit elkaar te vallen op de naden, vrees niet. Het maakt niet uit hoe hopeloos het ook mag lijken, het maakt niet uit hoe diep het lijden, kunt u een relatie te redden. Wat schade heeft toegebracht, wat kwetsende woorden gesproken, wat vieze daden die niet ongedaan gemaakt kan gaan, vergeving is altijd een optie.

Koppels die al binnen hun relatie de dingen die nodig zijn om obstakels van het leven te overwinnen zijn al vooruit van het spel. Vertrouwen, respect en oprechte betrokkenheid moet aanwezig zijn voor elke relatie tot de laatste zijn. Als je ongegeneerd in liefde met de man in je leven, maar de twee van u kan het gewoon niet zien oog in oog op het moment, raak niet in paniek. Als je denkt dat je aan het einde van je touw hebt bereikt, een knoop en hang on!

load...

Echter, laten we één ding duidelijk. Maar al te vaak, de vraag mag niet worden: Hoe kan deze relatie worden opgeslagen? Maar, in plaats van, is het zelfs het redden waard?

Je kan het niet maken iemand anders dan jezelf.

Als je in elk type van gewelddadige relatie, krijgen nu uit! Bij de behandeling van een chronische bedrieger, dwangmatige leugenaar of beledigende partner, is er waarschijnlijk iets serieus psychologisch mis met hem - “fixabilities” iets ver buiten je bereik van

Hoewel het is instinctief naar een verzorgende verzorger zijn, er is een fijne lijn tussen het evalueren van uw partner en het vinden van gebreken die vergeven kan worden en steeds pathetisch codependent. Miljoenen vrouwen hebben de fout te geloven dat ze de macht hebben om hun partner te veranderen gemaakt. Je moet altijd onthouden je kan het niet maken iedereen, maar jezelf - en zelfs dat vergt ongelooflijke kracht en vastberadenheid.

load...

Voor degenen onder u in een liefdevolle relatie met een man die u eert, durf ik te zeggen dat je iets de moeite waard besparingen te hebben. Maar, als je niet zeker weet waar je staat, hier is een suggestie die kunnen helpen. Geluid van geest en vraag jezelf af: “Is deze relatie redden waard?” Geloof me, het antwoord zal komen. Als in uw hart van harten, je weet dat het niet kunnen of mogen niet worden opgeslagen, onmiddellijk actie ondernemen, knippen uw verliezen en een einde maken aan uw ongezonde relatie. Gun jezelf de tijd om te genezen en nadenken over wat voor soort relatie die je echt wilt, zodat je stoppen afwikkeling voor elke ol'ding die langs komt in strakke jeans.

Als je relatie raakt een moeilijke periode, kan het zeer verleidelijk zijn om de weg te raken. Niemand heeft ooit gezegd dat liefde en relaties waren gemakkelijk. In feite zijn de meeste zijn het erover eens dat zowel vereisen een veel hard werk en toewijding. Liefde is niet een gevoel. Het is een actie, en het zijn in een relatie vraagt ​​om een ​​dagelijkse inzet. Als je het niet naar buiten kan moeilijk met je partner door moeilijke tijden, moet je jezelf afvragen:”Wat is deze relatie gebaseerd op?

“Hoewel je kan laaiend boos op

load...

je man, bedenk dan dat je van hem houdt.”

Denk aan de drie C's.

U kunt een relatie te redden als het gebaseerd is op wederzijds respect, ongeacht wat je doormaakt. De sleutel tot het krijgen door de moeilijke tijden is om de drie C's onthouden: communicatie, compromis en mededogen.

Natuurlijk moet elke gezonde relatie al worden gebaseerd op deze drie principes, maar het is uiterst belangrijk om ze toe te passen wanneer u de bouw van een brug over troebel water.

Walls komen, tempert flare, wrok te bouwen en geen van beide partijen wil iets te maken met de andere. Wanneer u en uw man op een plek waar u geen oplossing voor chronische problemen kunnen vinden zijn aangekomen, is het tijd om een powwow te hebben. De beste plaats om deze kritieke gesprek te hebben over is koffie op uw favoriete cafГ ©. Openbare plaatsen hebben de neiging om ons op ons best gedrag, waarbij beide partijen als volwassenen kunnen praten. Als we thuis of in een comfort zone, onze schreeuwend kind komt meestal uit.

Onthoud deze hoofdregel bij de communicatie en je zou eigenlijk beginnen om vooruitgang te boeken: Seek eerder begrijpen dan begrepen te worden. Luister met liefde en reageert dan met respect. Totdat je weten allebei en begrijpen waar de ander vandaan komt, zul je nooit in staat zijn om een ​​oplossing voor de problemen die je pest vinden.

Denk er over na. Wat hebben mensen ruzie over de meest? Niet om hun manier! Of de focus van de onenigheid is geld, controlling ouders, geslacht, kinderen, of wie neemt de prullenbak, de kern van elk meningsverschil is een machtsstrijd. Niemand houdt van verkeerd te zijn, niemand houdt ervan om te geven, en niemand houdt om zich te verontschuldigen. Als gevolg daarvan kan het kleinste probleem de grootste belemmering voor intimiteit. Maak de beslissing die u bereid bent te zijn elkaar in het midden. U kunt zelfs de grote sprong en kies te laten uw partner zijn manier een beetje vaker.

Hoewel je kan laaiend boos op je man, bedenk dan dat je van hem houdt. Doe alles wat je kunt om een ​​niveau van respect in je relatie te onderhouden. Vecht niet vies, niet schreeuwen, schreeuwen en schelden, niet brengen het verleden, en niet zeggen of iets opzettelijk kwetsen van de andere persoon te doen. Als u vriendelijk zijn een prioriteit boven gelijk hebben, zult u versteld staan ​​van de resultaten.