Hoe stop je met obsederen over je online date

7 juli 2019

Ik ben drie keer samen met een vrouw die zo bezorgd over haar online dating ervaring dat ze zich aanmeldt bij dating sites per dag, niet op zoek naar iemand die nieuw of om een ​​e-mail te beantwoorden, maar om de status van iemand die ze tot nu toe gebruikte controleren.

Ze vraagt ​​zich af voortdurend en zorgen als hij haar heeft vervangen en telt het aantal keren dat ze zijn profiel ziet met de vlag van “Online Now.”

Ze is zo geobsedeerd over hem en het gemak van controle op hem dat ze huilt als hij niet voor een dag of twee heeft aangemeld, denken dat hij verliefd op iemand anders.

load...

Dit is zeer ongezond gedrag. Het internet maakt het te gemakkelijk om te controleren op uw data.

Als je ziet dat hij aangemeld binnen een uur na het einde van je date, betekent dat hij niet in jou ? Niet echt.

Mannen krijgen vaak e-mails en uit nieuwsgierigheid inloggen op om ze te lezen. Dit betekent niet dat je date was een blindganger, of dat hij een harem van de vrouwen dat hij slaapt met.

Totdat je het gepraat over het feit dat exclusieve hebben gehad en hebben beide verwijderd van uw profielen, je bent dating.

Dat betekent vaak je uit meer dan één persoon en je hebt geen “eigendom” van de andere persoon.

load...

Als je merkt dat je niet in de hand nemen van een digitaal kijkje in zijn online dating profiel, probeer mijn stappen die haar detox hielp uit haar digitale snooping.

1. Blokkeer zijn profiel.

Als je relatie niet naar voren bewoog, je bent niet alleen. De meerderheid van de singles op zoek naar liefde online nooit voorbij de eerste date.

Online dating is een spel van nummers. Er zijn tal van andere compatibele mensen die zouden willen om u te ontmoeten.

Blokkeer zijn profiel onmiddellijk zodat het niet weergegeven in een zoekopdracht of zo de dating site geeft u geen e-mail te sturen met zijn lachende gezicht als een mogelijke match.

2. Vind een compatibiliteit partner.

Als je denkt dat je op het punt om een ​​zoektocht naar zijn scherm naam doen bent, bel dan uw BFF plaats.

Laat haar geven u een aantal moeilijke liefde en mededogen. Heb haar herinneren u eraan waarom de relatie niet gelukt. Kies het telefoonnummer voordat u zich aanmeldt.

3. Besteed tijd op zoek naar andere mannen te schrijven.

Meld u aan en pro-actief over je toekomst en niet stilstaan ​​in het verleden.

load...

Denk na over alle van de spannende en interessante mensen die je kunt met en herinneren waarom de twee van u compatibel waren niet.

Was hij nog steeds verliefd op zijn ex? Waren zijn vrienden belangrijker dan jij?

“Het kost tijd om te ontgiften van uw

reguliere regime van controle op hem.”

4. Kijk niet naar zijn foto.

Veel sites doen aangeven wie jouw profiel heeft bekeken.

Als hij ziet dat je hem dagelijks te controleren, zal het een bericht dat u geobsedeerd bent sturen. De kans is groot dat hij zal u in plaats daarvan te blokkeren.

Niemand wil worden beschouwd als een gekke vrouw of cyber stalker.

5. Unfriend hem op Facebook.

Het zien van de man die je in de armen van een andere vrouw jilted kan demotiverend. Hem ontvrienden is de eerste stap, maar vaak zie je nog steeds zijn status updates als niet-vriend.

Vermijd de drang om een kijkje sluipen at all. U kunt zijn profiel blokkeren verschijnen overal op uw computerscherm.

6. Maak een wandeling.

Studies tonen aan frisse lucht kan geluk toe te voegen aan je leven. Maak een mooie wandeling en de tijd om de rozen te ruiken in plaats van op zoek naar zijn status updates.

7. Schakel uw profiel.

Er zijn duizenden online dating sites om uit te kiezen.

Als u en de man die je bent geobsedeerd kwam op OkCupid, neem je profiel naar beneden en hang je digitale hoed op een andere site, zoals Plenty of Fish, eHarmony of Match.

Je hoeft niet tot op heden in de zelfde speelplaats.

Oefen deze tips en begrijpen dat het tijd om te ontgiften van uw reguliere regime van controle op zijn profiel status van iedere dag duurt.

Als je het spenen tot aan of twee keer per week op het eerste, uiteindelijk krijg je moe van dit spel. Als u nodig hebt om te verblijven op uw mobiele telefoon, een spelletje Solitaire plaats.

Uiteindelijk kom je moe van het leven in het verleden en zal meer opgewonden over het hebben van een toekomst met iemand die echt wil zijn met u!

Laten we eerlijk zijn: Heb je ooit geobsedeerd over een online date? Hoe heb je obsederen over hem of haar? Hoe heb je eindelijk te breken die slechte gewoonte?

Foto bron: facebookjustice.com.