Hoe vertrouwen op te bouwen in een relatie - (6 manieren van een expert)

26 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Mijn cliënt Fran, een 38-jarige fit, aantrekkelijk professioneel, heeft geprobeerd om te werken door middel van haar vertrouwen problemen met haar fiancГ © van vijf maanden, George. Ik had haar niet professioneel gezien voor een aantal weken, toen op een dag, out of the blue, een afspraak gepland ze. Ze kwam mijn kantoor, nam haar oude vertrouwde zetel op mijn bank, en barstte in tranen uit. “Ik probeer wanhopig om hem te overtuigen ik hou van hem, ben vastbesloten om hem, en zal er altijd zijn voor hem. Maar ongeacht wat ik doe of zeg, is hij bezorgd dat ik hem zal verlaten,”zei ze. “Wat kan ik doen om hem naar me vertrouwen?”

Voor Fran en anderen zoals zij, het antwoord is dat je kunt niet iemand die je vertrouwt als die persoon niet in staat is of gemotiveerd zijn om dat te doen. Fran moet blijven George laten zien, door middel van acties en woorden, dat ze loyaal, ondersteunend en betrouwbaar, maar vertrouwen is altijd een tweerichtingsverkeer. Uw partner moet de mogelijkheid hebben en willen u vertrouwt, en je moet als betrouwbaar.

load...

Mijn advies aan Fran en anderen: Begrijp wat vertrouwen betekent en waarom het belangrijk is, vraag jezelf twee vragen over de vraag of het vertrouwen te ontwikkelen in uw relatie, en dan proberen wat vertrouwen gebouw oefeningen met je partner, ervan uitgaande dat beide partners zich inzetten voor het proces. Trust, of het gebrek daaraan, definieert een partnership. Het moet aanwezig te zijn voor de relatie tot bloei en vooruit te gaan!

Ten eerste, wat is Trust?

Wanneer je iemand vertrouwt, u gelooft dat iemand vertelt u de waarheid, kan geen kwaad of u misleiden, en heeft uw beste belangen die op het hart. In een liefdevolle relatie, is het belangrijk dat u en uw partner het gevoel elk een gevoel van vertrouwen. Dit geloof vermindert uw remmingen en zorgen, en u kunt gevoelens en dromen met elkaar te onthullen. Dit delen maakt je dichter en meer verbonden met je partner te voelen.

load...

Om het vertrouwen te bouwen in een relatie, moet u begrijpen wat het woord en daad werkelijk betekenen.

In mijn lange-termijn studie van het huwelijk , vroeg ik de gelukkigste koppels hun belangrijkste relatie verwachting noemen. Maar liefst 92% van de mannen en 96% van de vrouwen antwoordde: “Je moet het gevoel hebben dat uw echtgenoot nooit zou kwetsen of u misleiden.” Er moet vertrouwen zijn.

6 manieren om vertrouwen op te bouwen in een relatie

Voordat vertrouwen kan ontwikkelen in een relatie, moet je uitzoeken als je in staat om je partner (en vice versa) te vertrouwen bent en als ieder van u betrouwbaar is. Deze twee dingen zullen bepalen of het mogelijk is voor het vertrouwen om te groeien in je relatie.

1. Vraag jezelf af of je in staat bent om je partner te vertrouwen

U en uw partner moet jezelf vragen deze zelfde vraag. Het is onmogelijk om een serieuze relatie te verlaten of gaan door een echtscheiding zonder enige negatieve gevoelens ten opzichte van de ex-partner. Maar om vertrouwen op te bouwen met een nieuwe persoon die je nodig hebt om te laten gaan van elke sterke gevoelens ten opzichte van een eerdere relatie of ex. In mijn onderzoek, om echt te vertrouwen een partner, moet je zeggen: “Ik weet niet veel van alles in de richting van mijn ex te voelen.”

load...

Opknoping aan sterke gevoelens over het verleden voorkomt dat u het ontwikkelen van vertrouwen in een nieuwe relatie. Je moet door middel van werken of aan te pakken deze gevoelens hoofd op, en neutraliseer je gehechtheid aan het verleden, of je missen op nieuwe relaties. U vindt de huidige partners te vergelijken met het verleden degenen, en u zult niet in staat zijn om volledig te vertrouwen een nieuwe partner.

Als er iets in je verleden dat maakt je niet willen om mensen te vertrouwen is gebeurd, kan dat de groei van het vertrouwen belemmeren in een relatie.

Voor mijn cliënt Fran, haar fiancГ © George was nog steeds erg boos dat zijn ex-vrouw hem enkele jaren geleden was gescheiden. Deze emotionele bagage verhinderde hem te zien hoe echt liefdevol en ondersteunend Fran was in hun huidige relatie.

2. Bepaal Elkaars Trustworthiness

Natuurlijk, het opbouwen van vertrouwen in een nieuwe relatie is ook over u en betrouwbaarheid van uw partner of het vermogen betrouwbaar en eerlijk zijn. Maar hoe weet u of uw partner is het soort persoon die kan worden vertrouwd? Er zijn drie aanwijzingen die wijzen op het feit dat een persoon betrouwbaar is.

Is de persoon consistent en voorspelbaar?

Gedragen ze zich op dezelfde manier elke keer dat ze zijn gestrest, boos of vol liefde? Consistent gedrag is een sleutel tot betrouwbaarheid.

Deze vragen zullen u helpen om de betrouwbaarheid van uw partner te meten evenals uw eigen.

Heeft de persoon die tot dusver eerlijk tegen je geweest?

Heeft uw partner u de waarheid vertellen en geheimen niet houden van u? Het is fijn om je te beschermen tegen wat informatie (een beetje privacy is geen slechte zaak), maar als hij of zij belangrijke informatie verbergt, dan kun je niet vertrouwen samen te bouwen en te groeien als een paar. Als een persoon regelmatig ligt, vervaardigt informatie of maakt verklaringen die de waarheid tegenspreken, zal het eten weg op je relatie.

Heeft de persoon die uw beste belangen die op het hart?

Heeft uw partner denken aan u (en wat zou het beste zijn voor u) bij het maken van beslissingen afzonderlijk en als een paar? Dit geldt ook voor wat je doet als een paar, waar je op data gaan, en hoe u te ondersteunen elkaars beslissingen vriendschappen, loopbaan en leven.

3. Disclose Parallel Intimate mee aan elkaar

Een manier om het vertrouwen in een relatie op te bouwen is voor u en uw partner om persoonlijke informatie met elkaar te delen. Dit kan vertrouwelijke informatie die u niet aan iemand anders hebben geopenbaard zijn. U kunt uw partner vragen stellen over haar vroege jeugd, wat hij het meest trots op te doen in het afgelopen jaar, of hoe het was om op te groeien met een moeder die een therapeut. Wanneer uw partner geeft antwoord op deze intieme vragen, en je luistert met een open geest, vertrouwen bouwt tussen de twee van jou.

Echt luisteren terwijl je persoonlijke verhalen met elkaar delen is een geweldige manier om muren af ​​te breken en krijg het vertrouwen stromen.

Ik vertelde mijn cliënt Fran opschrijven zeven persoonlijke vragen op een stuk papier (bijv, had hij een huisdier toen hij opgroeide en waar zou hij reizen naar en waarom als hij de loterij? Gewonnen) en leg ze in een grote kom. Zij en George moet dan bij elkaar gaan zitten, pak elk stuk papier uit de kom, en de beide delen van de antwoorden in de voorkant van elkaar. Dit gesprek zou zelfs kunnen duren een paar nachten!

4. Neem Initiative en Reveal Solo

Reveal persoonlijke verhalen en geheimen om uw partner zonder vragen te stellen van hem of haar. Studies tonen aan als een persoon aandelen iets zeer persoonlijk en beide mensen zijn geïnteresseerd in het hebben van de relatie voort te zetten, dan is de andere persoon reageert van nature op hetzelfde niveau van intimiteit.

Geleidelijk aan het vertrouwensniveau in je relatie door de onthulling van persoonlijke informatie zonder vragen te stellen van uw partner.

Dit dan geleidelijk bouwt vertrouwen in de relatie. U kunt ook gebruik maken van hoeveel elk van u waarin aan elkaar in de tijd als een index van de vraag of de relatie is het ontwikkelen van vertrouwen of niet.

5. Houd een Trust Chat met je partner

Een andere manier om het vertrouwen in een relatie op te bouwen is om wat ik noem een ​​trust praatje met je partner. Ga zitten en elkaar vragen lastige vragen als:

Meer dan iets anders, zal dit gesprek dat je een gevoel van hoeveel je elkaar vertrouwt op dat moment en of je vertrouwen en betrokkenheid op dezelfde manier te zien geven. Consensus en gedeelde waarden over de betekenis van vertrouwen en toewijding de basis leggen voor het vertrouwen om verder te groeien in je relatie.

6. Engage in Team Building Uitdagingen

Vertrouwen kan zich ook ontwikkelen in een relatie door het doen van activiteiten bij elkaar dat beide u nodig heeft om de taak te voltooien. Activiteiten die zijn gebouwd op teamwork, zoals het verzorgen van een pup, samen planten van bloemen in een tuin, of werken aan een puzzel in elkaar, vertrouwen scheppen.

Iets dat vereist dat u samen te werken aan een taak uit te voeren, zoals het starten van een tuin of het verhogen van een puppy te doen, is een van de beste teambuilding activiteiten.

Het is het proces van het samen bereiken van deze uitkomsten (bijv puppy gedijt, tuin vol bloemen, een voltooide puzzel) dat vertrouwen en vertrouwen op elkaar bouwt.

It takes two to Build Trust, en het is moeilijk om Regain Als het is gebroken

Trust kost tijd om te ontwikkelen aan het begin van een relatie. Als je relatie is nieuw, let en afwachten of het vertrouwen groeit en groeit naarmate de tijd vordert. Erken dat vertrouwen volgt op een duidelijk patroon in de meeste relaties. Het verhoogt de loop van de tijd, en hoe meer je vertrouwen op je partner, hoe meer je partner is waarschijnlijk om u te vertrouwen terug.

Als ondersteunende en trouw als je bent, kun je je partner je vertrouwen te maken. Voor sommige mensen is het vertrouwen van anderen is een uitdaging, omdat ze emotioneel zit gevangen in het verleden. Ook als je partner breekt het vertrouwen dat de twee van u heeft opgebouwd in de tijd (bijvoorbeeld affaire, gokken, of liggen), heet dit een verraad. Deze verraad zijn pijnlijk, omdat je geconfronteerd bent met het feit dat uw partner, die u vertrouwd, is niet zo betrouwbaar, betrouwbaar, of eerlijk als je dacht. U kunt vertrouwen terug te winnen na een verraad, maar het kost veel van het werk en de inzet van de kant van beide partners.

Fran kwam terug om me te zien na een paar weken. “George en had ik eindelijk een trust praatje. Ik moest George vragen aan de lastige vragen over de betrokkenheid, loyaliteit en zijn verwachtingen voor onze relatie. George is ook het zien van een therapeut over de woede hij blijft voelen in de richting van zijn ex-vrouw.”Fran was zeker minder angstig. Ze zei dat ze ook en George besloten ze echt wilden om samen te werken op het vertrouwen kwestie. Ze maken een poging om het vertrouwen gebouw oefeningen samen doen en waren ze eigenlijk genieten. “We zijn veel beter. We praten het allemaal uit nu.”