Hoe weet je dat je een rebound bent

5 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Op het eerste gezicht een rebound relatie is een aantrekkelijk alternatief voor heartbreak. Verblind door de pijn van afwijzing, vrouwen over de hele wereld maken zich schuldig aan het vergrendelen op de eerste mannelijke voorbijganger in een zwakke poging om haar eigenwaarde te valideren.

Zij het onbewuste, zal een gewonde vrouw een rebound-relatie voor het enige doel van het kalmeren van haar eigen ongemak te zoeken. Geloof me als ik zeg dat vrouwen bereid zijn om drastische maatregelen voor zichzelf te bewijzen eens te meer dat ze aantrekkelijk, lief en belangrijke nemen geworden.

load...

In een poging om opnieuw de emotionele veiligheid gevoeld in hun vorige relatie, zullen vrouwen dragen op een seksuele en / of emotionele aangelegenheid en creëren wat ik graag een oproep “pseudo-relatie.”

De rebound relatie is opgebouwd uit pure zelfzucht, bij elkaar gebreid door achterbaks motieven. Het maakt niet uit welke kant je het draaien, rebound relaties nooit vervangen echte intimiteit, maar het is gemakkelijk voor vrouwen om zich anders te overtuigen.

Als u het voorwerp van een rebound geworden, zul je waarschijnlijk helemaal niet bewust van de functie die u te dienen. U zult onbewust worden betrokken bij een psychologisch spel dat snel zal eindigen op uw kosten.

load...

Dus hoe weet je of je een vrouw rebound vent bent? Gemakkelijk. Wacht u op deze tips, trucs en waarschuwingsborden en je kunt de vernedering en verdriet die onvermijdelijk gepaard gaat een rebound relatie te vermijden.

1. Toen was haar laatste relatie?

Als u geïnteresseerd bent in een nieuwe vrouw bent, altijd, altijd haar vragen hoe lang het geleden is dat ze in haar laatste relatie was. Als het minder dan zes maanden is geweest, bewegen voorzichtig, maar geef haar het voordeel van de twijfel.

Neem aan dat ze verwerkt de gebeurtenis en genezen van het, maar wees alert. Als het al minder dan drie maanden, langzaam je roll. Drie maanden is niet een lange tijd, maar het kan voelen als altijd wanneer je het herstellen van een breuk.

Als uw gal was in een significant serieuze relatie , ze waarschijnlijk meer tijd nodig heeft om haar gebroken hart te herstellen. Als het minder is geweest dan een maand, terug te trekken. Je geest moet schreeuwen, “Rode vlag! Rode vlag!”Een vrouw is niet in staat om een nieuwe relatie aan te gaan na slechts 30 dagen. Ze is waarschijnlijk nog steeds plotten wraak op dat punt.

load...

“Wanneer een rebound relatie

einden, de rollen omgekeerd.

2. Heeft ze altijd praten over haar ex?

Als uw vriendin nog steeds praat over zo-en-zo onophoudelijk, je bent zeker haar rebound vent. Natuurlijk moet er een gesprek over hun relatie en wat er mee gebeurd zijn, maar het moet minimaal zijn.

Als ze je zijn naam noemt per ongeluk, het is niet een goed teken. Met andere woorden, als hij een onderwerp van gesprek en zijn naam is op haar lippen, hij is nog steeds aan haar hoofd en heeft de controle over haar hart.

3. Heeft ze nog contact met haar ex te houden?

Als ze nog steeds sms en praten met haar ex, je bent haar “just in case” vent. U bent de man die gaat om daar te zijn om haar te troosten voor het geval ze niet terug samen met haar ex te krijgen.

Vergeet niet, wij vrouwen zijn een slimme bos en weten hoe we onze sporen uit te wissen. De teksten en oproepen zij krijgt van een “Michelle” zou eigenlijk worden vermommen haar communicatie met haar vorige vriendje, Michael.

Wise up en op zoek naar twijfelachtige berichten en telefoontjes.

4. Is ze bitter?

Als uw nieuwe gal lijkt boos, wrokkig en cynisch te zijn als het gaat om mannen en dating, ze waarschijnlijk nog niet volledig genezen van de angst van haar vorige relatie. Als je niet oppast, kun je heel goed geworden haar emotionele bokszak.

Immers, dat is wat rebound jongens zijn voor. Ze zijn er op de woede van een geminachte vrouw, gestraft voor mishandeling van een andere man te nemen.

5. Heeft ze je voorgesteld aan haar familie of vrienden?

Als ze niet wil om deel te nemen in de conventionele dating proces, is de kans groot dat u een rebound vent.

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in de legitieme relaties willen worden hof. We willen eten en een film, lange telefoongesprekken, rozen en gedichten en al die andere zooi. Wij willen u laten zien aan onze vrienden en u kennismaken met onze ouders.

Als ze u alleen de vergadering achter gesloten deuren, er iets niet klopt. Dit geldt vooral als ze lijkt alleen maar geïnteresseerd in seks te zijn.

6. Is ze verhuisd?

Zodra de vrouw die een rebound relatie heeft getracht krijgt haar vast te stellen, zal ze snel gaan. Als u het zien van een vrouw voor een paar weken en ze bouten, kun je heel goed het slachtoffer van een rebound.

Toen ze voelt aantrekkelijk en weer aantrekkelijk en realiseert het leven zal gaan na zo-en-zo, zal ze een abrupte uitgang te maken.

Wanneer een rebound relatie eindigt, de rollen omgekeerd. Degene die gedumpt is (dat wil zeggen, degene die je als een rebound doel is) wordt de dumper. Dit maakt haar het gevoel bevoegd, en ze loopt weg van de verbroken relatie beter over zichzelf voelen. Dan begint het hele vicieuze cirkel opnieuw wanneer u de dumpee, zoek iemand om rebound met.

Misschien verklaart dit waarom zo veel afgemat over liefde en relaties zijn geworden. We zijn allemaal mensen pijn die uiteindelijk kwetsen andere mensen die dan uiteindelijk kwetsen van andere mensen. Rond en rond en rebound het gaat. Wanneer zal het stoppen? Niemand weet.