Hoe te weten dat ze vriendin-materiaal is

20 mei 2019

Is die vrouw die je net ontmoet een keeper ? Is ze vriendin materiaal ? Is ze het soort meisje dat je zou willen eigenlijk trouwen op een dag? Of is ze gewoon het soort meisje dat je wilt terloops datum, maar nooit inlaten met op een dieper niveau?

Het beantwoorden van deze vragen kan moeilijk zijn voor een man, zeker gezien de aanval van vaak tegenstrijdige emoties zul je wanneer je voor het eerst ontmoeten voelen en beginnen tot op heden een vrouw die je vindt ongelooflijk aantrekkelijk. En gezien de enorme onvoorspelbaarheid van je gevoelens, is het beter om een systeem te creëren voor het bepalen van een vrouw potentiële waarde in je leven, in plaats van te vertrouwen op welke richting je hart trekt je op een bepaald moment.

load...

De kern van dit systeem zal een duidelijk overzicht van wat je echt wilt in een partner liggen.

Schrijf uw lijst.

Er is niets mechanisch, onoprecht of koud-hearted over het nemen van een middag te gaan zitten en schrijf een lijst van welke kwaliteiten je weet dat je zoekt in een potentiële partner. In plaats daarvan, het schrijven van een lijst is de beste manier om trouw te blijven aan de diepste verlangens van je hart, vrij van de afleidingen van tijdelijke verliefdheid.

Uw lijst moet zo helder en eenvoudig mogelijk zijn. Het moet ook zo eerlijk mogelijk te zijn. Als je echt wil gewoon serieus datum of trouwen met een vrouw die wil om thuis te blijven met de kinderen en maak je het diner elke avond, dan zetten die naar beneden - ongeacht of sommige mensen kunnen overwegen uw wens verouderde of zelfs persoonlijk offensief.

load...

Als je merkt dat je fysiek aangetrokken tot korte, bochtige vrouwen, dan zet dat op uw lijst ook, zelfs als andere mannen vechten tand-en-spijker voor degenen modelesque waifs maatschappij zegt dat we moeten allemaal gaan gaga over.

Zodra u opschrijven absoluut alles wat je zoekt in een vrouw, zult u waarschijnlijk eindigen met veel meer kwaliteiten en eigenschappen heeft dan een enkele vrouw ooit zou kunnen voldoen aan, dus de volgende stap is het verkleinen van uw lijst tot de top 10 kwaliteiten je wilt in een ernstige levenspartner. Nogmaals, niet zelf censureren. Als blikken zijn belangrijker voor je dan Ph.D kandidatuur, wees dan eerlijk met wat je wilt, zonder oordeel.

“In plaats van jezelf pijn te doen en de vrouwen

u aan met uw gebrek aan duidelijkheid, erachter te komen

wat je echt op zoek bent in een vrouw.”

Het systeem is de oplossing.

Nadat je hebt uitgeschreven alles wat je wilt in een vrouw, nadat u uw droom kenmerken hebt verengd tot de top 10 kwaliteiten die je nodig hebt in een partner, alles wat je hoeft te doen is contact opnemen met uw lijst wanneer u aan een veelbelovende nieuwe vrouw.

load...

Als ze overeenkomt met acht van de 10 van de items op uw lijst, dan moet je haar een potentiële kandidaat voor een serieuze relatie te overwegen. Als ze niet overeenkomen met de items op uw lijst, maar je nog steeds vinden haar aantrekkelijk, dan voel je vrij om terloops op heden haar. Bon't jezelf af te leiden met dromen van deze relatie te ontwikkelen tot iets meer dan plezier, op korte termijn gezelschap.

Het is normaal om een reflexmatige negatieve reactie op het idee van het beheer van uw dating leven uit een genummerde lijst te ervaren. Het is natuurlijk zorgen te maken dat je oneerlijk wanneer u een anders geweldige vrouw, alleen maar omdat ze niet overeenkomt met de kwaliteiten die je denkt dat je op zoek bent naar diskwalificeren.

Maar deze directe reacties missen het punt. Het is zeer oneerlijk om een ​​vrouw denkt dat je met haar serieus als je weet, in uw hart van harten, ze is niet wat je zoekt. Het is ronduit respectloos om een ​​vrouw tijd te verspillen omdat je onzeker bent over wat je echt wilt van haar zijn.

In plaats van het kwetsen van jezelf en de vrouwen die je ontmoet met uw gebrek aan duidelijkheid, erachter te komen wat je echt zoekt in een vrouw en de moed hebben om vast te houden.