Houseplans.com biedt 40.000 aanpasbare plattegronden om koppels te helpen hun droomhuis te bouwen

15 juli 2019

De korte versie: vaak ontevreden met wat ze vinden op de woningmarkt, veel koppels besluiten om de reis van het ontwerpen en bouwen van hun eigen huis te beginnen. Hoewel het proces de neiging om te paren dichter bij elkaar te brengen, kan de vele beslissingen het gaat ook overweldigend zijn. HousePlans.com begeleidt koppels door het proces van het ontwerpen van het huis van hun dromen met een gemakkelijk doorzoekbare database van meer dan 40.000 plannen gemaakt door de befaamde architecten. De site biedt ook koppels de mogelijkheid om hun huis te passen met de hulp van experts in huis en biedt een scala aan artikelen die praktisch advies voor de bouw en het creëren van een speciale plek om naar huis te bellen aan te bieden.

Na een rondleiding door nog een huis dat niet helemaal niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u en uw significante andere gerealiseerd hebben, net zoals vele andere paren hebben, de enige manier vindt u het huis van uw dromen is om het te bouwen zelf.

Het creëren van de woning die u altijd al wilde een romantische ervaring die uw communicatie verbetert en stolt uw identiteit als een paar terwijl u werkt door middel van verschillen zijn, maken compromissen, en komen op beslissingen die je allebei over eens. Maar, voordat je met elkaar kunt verbinden over de ervaring van het gebouw, is er een belangrijke eerste stap: het nemen van de woning die u al in gedachten had in je geest en draaien in een plan.

load...

Het ontwerpen van een huis kan ontmoedigend zijn, vooral als het je eerste keer. Geconfronteerd met een lange lijst van belangrijke beslissingen over de grootte, de stijl, en de specificaties van uw huis voordat je ooit de grond te breken, is het gemakkelijk om gestrest voelen en de oorzaak volledig af te schaffen als je niet kunt komen met een plan.

Mike en Laura Kippen, die hun eigen droomhuis afgerond (een moderne boerderij in Issaquah, Washington) had een algemeen idee van de stijl die ze vond en de functies die hun levensstijl zouden ontmoeten. Maar ze wist niet wat het zou moeten uitzien op papier. HousePlans.comhelped hen deze ideeën en om te zetten in realiteit.

load...

Bladerend door de meer dan 40.000 plattegronden, het echtpaar vond een plan dat hun ideeën belichaamde (479-4, gecreëerd door Peter Brachvogel en Stella Carosso) en gebruikte middelen van de site aan te passen aan hun behoeften en verlangens. Nu, zoals Laura zeggen: “het voelt alsof komen op vakantie elke keer dat we thuis te komen.”

Net als de vogels, kunnen andere koppels House plannen te vinden om een ​​nuttige bron voor het starten van het proces van het plannen van hun eigen huis.

Toegang bekroonde huis ontwerpen Door Sorteerbare Lists

Met meer dan 40.000 plannen, kan de database huis plannen gemakkelijk een ander obstakel voor jonge koppels proberen om te bepalen wat voor soort huis dat ze willen worden. Gelukkig menu House Plans' is doorzoekbaar en makkelijk te navigeren.

De blauwdrukken zijn georganiseerd op basis van de bouwmethode, collecties van de meest populaire en bekroonde huis plannen, en handtekening ontwerpers. Als u het meest bezorgd over het kiezen van een plan dat past bij uw budget bent, is er zelfs een categorie verkoop die regelmatig wordt bijgewerkt met scherp geprijsde blauwdrukken.

load...

HousePlans.com kunt u bookmark plattegronden die overeenkomen met wat u zoekt in een huis.

Om bij te houden van de favorieten die u wilt terug naar terwijl u surft komt te houden, is er ook een save functie. Klikken op het hart pictogram in de rechterbovenhoek van de lijst stuurt het naar uw map favorieten voor toekomstig gebruik, kunt u een reactie te plaatsen, en laat u delen met je partner of vrienden om hun feedback te krijgen.

De volgende zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt zoeken naar de plannen:

1. Hoeveel slaapkamers u nodig heeft is een manier om de slag

Misschien is de enige dingen die je zeker bent dat op dit moment zijn de basis, of dat u op zoek bent naar een specifiek kenmerk.

Onder het eenvoudig zoeken menu , kunt u uw zoekopdracht direct gebruik te maken van zo weinig of zo veel details als je moet werken met, het filteren van de resultaten door het aantal slaapkamers, badkamers, garages, verhalen en vierkante meters. Een extra menu onder deze opties stelt u in staat om een beperking van andere bijzonderheden, zoals extra ruimte functies buitenruimte of.

2. Modern of traditioneel? Farmhouse of Ranch? Kies een Style

Misschien u en uw partner hebben een sterke voorkeur voor een bouwstijl die uw persoonlijkheid en levensstijl past. Het kiezen van de menu stijlen opent een lijst van 19 alfabetische categorieën, variërend van strand huizen aan bungalows Tudor en Victoriaanse stijl huizen.

House Plannen groepen plattegronden samen op basis van hun stijlen.

Een menu aan de zijkant kunt u verder verfijnen elke categorie op prijs, vierkante meters, type fundering, en andere functies. Onder elke lijst vindt u uitgebreide informatie over wat het plan omvat vinden.

3. Blader met de hand geselecteerde collecties zoals regionale favorieten

Als u nog wat inspiratie nodig hebt, kunt u bladeren door de collectie. Plannen van het huis is voorzien van negen collecties van huizen die de beste ontwerpen voor bouwers, de meest energie-efficiënte modellen, favoriete picks experts', winnaars van de Howie Awards omvatten (een jaarlijkse wedstrijd met verschillende categorieën beoordeeld door Plannen van het Huis personeel en selecteer design professionals), favorieten per regio, specifieke ruimte plannen voor verbouwers, en favoriete plannen op social media.

4. Doorzoek Hand-Geselecteerde Handtekening House Plans

Huis plannen handtekening onder andere wat Huisplannen personeel rekening houden met de beste van het beste uit meer dan 300 wereldberoemde designers vermeld op de site.

De Plannen van het huis personeel kiest hun favoriete plannen te worden vermeld onder hun handtekening collectie.

De pagina biedt ook de mogelijkheid om te zoeken naar de plannen die door een bepaalde architect of ontwerper in de directory.

5. Het werk met deskundigen om het even welk bestaand Floor Plan aanpassen

Laten we zeggen dat u uw keuzes versmald tot een paar plannen, maar geen van hen onder meer alle functies die u wilt. Plannen van het Huis biedt een op maat dienst die u toelaat om ofwel een bestaand plan te wijzigen of te mixen en matchen meer dan één plan.

Klik onder de plattegrond selectie “dit plan aan te passen”, een formulier invullen waarin de wijzigingen die u wilt maken, en het Plannen van het Huis design experts leidt u door het aanpassingsproces.

Leer jezelf met handige artikelen voor het eerst een huis Builders

De aanschaf van een huis plan is slechts het begin van het draaien van uw perfecte huis in een realiteit. Wetende dat je zult nog steeds veel onbeantwoorde vragen over het proces, House Plans' Time to blog Build biedt advies en tips van ervaren thuis bouwers, ontwerpers en experts uit de industrie.

De Time to blog Build biedt artikelen voor koppels die bereid zijn om hun droomhuis te plannen zijn.

Bijvoorbeeld, misschien zou je willen leren hoe je een effectieve eetkamer inrichtingsplan , het installeren van een douche , of het ontwerp van uw huis gemakkelijk toegankelijk te zijn. De blog heeft ook verhalen die de strijd en triomfen van andere first-time bouwers zoals jij, een welkome herinnering dat je niet alleen bent delen.

Meer dan 100K huizen zijn gebouwd met behulp van HousePlans.com

HousePlans.com maakt het makkelijker voor koppels om de soms lastige beslissingen die worden geleverd met het ontwerpen van een huis en brengt hun ideeën en voorkeuren in een visueel beeld, gedrukt blauwdruk, en home voltooid aan te pakken.

Of u en uw partner zijn op zoek naar een woning plan met een bepaald aantal kamers, binnen een bepaald budget, of op basis uit een populaire stijl ontwerp, Plannen van het Huis de beurt op zoek naar de ideale plattegrond een leuke ervaring.

Als u niet kunt vinden wat je zoekt, het aanpassen van een ontwerp met de begeleiding van Huisplannen specialisten biedt de mogelijkheid om een ​​unieke plan te maken. En wanneer je het nodig een beetje inspiratie langs de weg, zijn blogberichten kunt u sturen in de goede richting.

Door gebruik te maken van de beschikbare huis plannen middelen heeft geholpen duizenden paren krijgen een stap dichter bij het doel van het bouwen van hun eigen huis en, door het proces, een stap dichter bij elkaar.

Als alles wat je zeker weten is dat, net als de familie Fowls, wilt u een speciale plaats te bouwen om thuis te komen elke dag, Plannen van het huis zorgt voor de inspiratie, richting en begeleiding die u nodig hebt om het waar te maken.