Huisvesting werkt: de # 1 organisatie die vecht om een einde te maken aan dakloosheid en aids

6 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De 411: Via een drietal pijlers van belangenbehartiging, levensreddende diensten en ondernemend bedrijf, Housing Works zet zich in de voorhoede van beëindiging van de dubbele crisis van dakloosheid en AIDS.

Leven met HIV en AIDS kan moeilijk zijn op zijn eigen, op zijn zachtst gezegd, maar als je niet beschikt over een stabiele plaats naar huis te bellen hebben, die situatie wordt nog moeilijker.

Housing Works is een gemeenschap van mensen die leven met en getroffen zijn door HIV en aids met als missie het tostop bothhomelessness en aids door middel van niet-aflatende steun van het publiek, de beste middelen en andere innovatieve organisaties.

load...

David Raper, SVP van bedrijf Enterprise Housing Works'

Ongeacht de plaats of situatie, Housing Works opstaat forall mensen die leven met HIV en AIDS , met name degenen die worden gemarginaliseerd, zoals actieve drugsgebruikers, daklozen en seksuele minderheden, en verdienen te worden opgenomen in de maatschappij.

“De bestrijding van schaamte en stigma rond HIV, rond seksuele identiteit, rond seksualiteit isreally belangrijk, vooral voor een aantal van de gemarginaliseerde groepen in de samenleving in staat zijn om met succes de bestrijding van HIV,” zei David Raper, SVP van bedrijf Enterprise. “We denken dat hoe meer mensen in staat zijn om over die dingen te praten en trots zijn op wie ze zijn dan dat zal goed zijn voor de gezondheid van iedereen te zijn.”

load...

We spraken met Raper voor meer informatie over Housing Works' one of a kind diensten en de prachtige jaarlijkse evenement, een ontwerp op een dubbeltje te leren.

Persoonlijke verzorging

Overeenstemming met de drie essentiële pijlers (belangenbehartiging, dienstverlening en ondernemende business), de mensen van het Housing Worksoffer een volledige waaier van diensten, met inbegrip van medische en tandheelkundige zorg, behavioral gezondheid, huisvesting middelen en nog veel meer.

In het bijzonder richten zij zich op het bereiken van en interactie met homoseksuele mannen, vooral jonge homo's, die van het ontvangen van diensten bij andere organisaties of klinieken om hen te helpen HIV-tests en leren over preventie kan worden uitgesloten.

Housing Works streeft ernaar om de dubbele crisis van dakloosheid en AIDS die door continue belangenbehartiging, het verlenen van levensreddende diensten en ondernemende bedrijven te beëindigen.

load...

Een ander groot aspect van Volkshuisvesting Works is ze bieden Advies voor een individueel niveau, zodat mensen weten dat ze naar iemand die hun behoeften begrijpt en hen te helpen bij hun specifieke problemen kunnen praten.

“Het is minder tips die van toepassing zijn op iedereen zou kunnen zijn en morethat er Housing Works en andere organisaties die er zijn dat mensen die zouden kunnen omgaan met risico's van HIV, die wellicht te maken met een diagnose van HIV kunnen helpen of die situatie kan bein waar ze niet weten hoe om te zorgen voor zichzelf nog zo goed mogelijk te nemen, en het bereiken van organisaties zoals Wonen werken en krijgen persoonlijk zorg is een geweldige eerste stap,”zei Raper.

Innovatie bij elke beurt

Housing Works is ten behoeve van de staat New York voor de afgelopen 25 jaar, en ze hebben veel in die tijd bereikt, zijn zij ook de eerste organisatie toadopt een harm reduction benadering op het gebied van huisvesting.

Terwijl in het verleden mensen die verslaafd zijn aan drugs of alcohol moest getclean voordat ze konden gainaccess tot huisvesting, het team van Housing Works wist een stabiele huis was een noodzakelijk onderdeel van het overwinnen van een verslaving.

“Wij hebben met succes bewezen voor de eerste keer dat u een aanpak die was meer over harm reduction dan onthouding rond het werken met klanten om langzaam te brengen kwesties zoals drugsgebruik onder controle, vermindering van schade en de mensen gaan op een pad naar zijn schoon en in kon nemen dat proces houdt een stabiele huis, zorgen voor hun gezondheid en zijn verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en de gezondheid van de mensen om hen heen,”zei Raper.

Maar misschien wat Housing Works is het meest trots op is dat een largeamount van de voormalige klanten gaan op in één wayor te werken voor de organisatie een andere als ze eenmaal intrek in hun nieuwe leven.

“Op een bepaalde manier, meer dan iets anders, dat is een groot bewijs van wat Housing Works weten te bereiken in termen van het opbouwen van een inclusieve gemeenschap die werkt, is” hesaid. “Niet alleen zijn mensen die de gezondheid-wise en huisvesting-wise in een veel betere staat dan toen ze voor het eerst actief in de Housing Works, maar ze eigenlijk willen blijven en hier te werken en bij te dragen en zetten hun energie weer in de onderneming.”

De opbrengst van het ontwerp op een Dime gebeurtenis, die zal worden gehouden op 23 april profiteren Housing Works' nieuwste ondersteunende woningbouw, de Hull Straat Residence.

Wat de toekomst betreft, ultimategoal Housing Works' is tot eind aids als een epidemie in de staat New York in 2020, wat betekent dat het krijgen van de tarieven van de infecties af van duizenden per jaar tot honderden, zich bewust zijn van hun hiv-status en het aanbevelen van de juiste medicijnen forthose die het helpen van mensen geworden besmet zijn.

En hoewel deze lijkt misschien gigantische doelen om sommige organisaties, Housing Works heeft bewezen dit soort doelen zijn haalbaar dankzij wat ze hebben donein het verleden, wat ze doen in het heden en wat ze van plan te doen in de toekomst, met inbegrip van evenementen, zoals ontwerp op een dubbeltje.

Ontwerp op een Dime, die washeld 23 april brengt DENIEUWE York ontwerp gemeenschap en 60 van itstop interieurontwerpers samen om een ​​onvergetelijke kamer vignetten met nieuwe merchandise te maken - van meubels tot kunst tot woondecoratie en daarbuiten - die wordt gedoneerd en vervolgens verkocht voor 50 tot 70 procent korting.

De opbrengst van de nieuwste ondersteunende woningbouw de eventbenefit Housing Works', de Hull Straat Residence, dus peoplecan hebben een geweldige tijd terwijl de ondersteuning van een groot goed doel!

Voor meer informatie over Housing Works te leren, toegang tot haar diensten en ondersteuning van de organisatie, bezoek www.housingworks.org.