Inpakken + gaan vonken plezier voor koppels door middel van verrassende driedaagse vakanties rond de Verenigde Staten

10 februari 2019

De korte versie: Lillian Rafson werd backpacken door Europa toen ze hoorde over een Europese reisorganisatie die verrassing vakanties gepland. Ze kon niet denken aan iets dergelijks die bestond in de Verenigde Staten, dus Lillian opgericht Pack Up + Go , een bedrijf dat van plan is drie dagtochten compleet met hotelkamers en activiteiten, terwijl het houden van de bestemming een geheim. Koppels op zoek naar kruiden hun reis kunt voorkeuren instellen en hun belangen te beschrijven, en Pack Up + Go zorgt voor de gegevens en stuurt ze op een onverwachte reis.

De meeste paren niet trouwen in de luchthaven goed te krijgen voordat ze beginnen aan een vakantie. Echter, een paar klaar om te beginnen Pack Up + Go verrassing reis getransformeerd hun vakantie in een minimoon door weg te lopen vlak voor hun vlucht.

load...

“We hadden twee vrouwen op een uitje met twee trouwen in de luchthaven in hun woonplaats vlak voor vertrek voor de reis”, zegt Lillian Rafson, CEO en oprichter van Pack Up + Go.

Net als dat huwelijk, Pack Up + Go is alles over het leveren van het onverwachte. Het bedrijf is van plan reizen voor singles, koppels en gezinnen met één belangrijk twist: Reizigers niet hun bestemming te kiezen. Elke reis is drie dagen lang, zodat klanten gemakkelijker de controle over hun reis-planning af te staan.

Pack Up + Go maakt avontuurlijke paren tot drie-dagtrips naar spannende Amerikaanse steden te boeken.

load...

Travel is een beproefde manier om romantiek in leven te houden , en paren kunnen deze avonturen nog spannender vinden omdat ze zelden krijgen om samen te laten verrassen. Terwijl de ene persoon een verrassing partij kan gooien of de aanschaf van een uitloper-of-the-moment geschenk voor een speciaal iemand, de meeste gevallen niet inhouden dat hetzelfde niveau van opwinding voor beide.

“We moesten een aantal reizigers zeggen het leukste deel is het element van verrassing,” zei Lillian.

Echter, Pack Up + Ga niet van plan om een ​​paar dat in de eerste plaats genieten van musea en lekker eten tot een outdoor stad vol wandelen activiteiten te sturen. Paren geven het bedrijf planners veel informatie, met inbegrip van data, voorkeuren en interesses, dus ze zijn er zeker van te gaan op een plezierige excursie.

“Ons team is afkomstig van achtergronden in event planning, reizen, de service-industrie, en de coördinatie en logistiek evenement,” zei Lillian. “Zoveel van dit gaat over de interactie met reizigers, en een echte persoon is van plan de reis.”

load...

Het benadrukken van Reis naar Unique Cities

In 2015 Lillian haar baan rugzak rond de Baltische kust van Europa. Bij een hostel daar ontmoette ze twee vrouwen die op de tocht door een Europese reisorganisatie verrassing had gestuurd.

“Ik had nog nooit gehoord van het begrip voor”, vertelde ze ons.

Het idee kreeg Lillian denken. Ze had zo veel steden in het buitenland bezocht, maar ze had nog nooit een groot deel van de Verenigde Staten gezien. “Ik maakte het allemaal de weg naar Europa zonder een bezoek aan Denver of Charleston, al deze steden in mijn eigen achtertuin”, zei ze.

Vanuit dat besef, werd Pack Up + Go geboren.

Elk aspect van een reis is gepland, zodat reizigers kunnen leren waar ze heen gaat vlak voordat ze beginnen.

Zodra een klant zich aanmeldt, planners van het bedrijf aan de slag vinden van Amerikaanse steden dat hun belangen past. Bijvoorbeeld, als een paar houdt ambachtelijke bier en het buitenleven, kunnen ze worden geleid naar Denver. Als ze willen musea en geschiedenis, kunnen ze een vlucht bestemd zijn voor Boston aan boord.

“Sommige romantische steden zijn Savannah of Charleston, maar we houden ervan om reizigers naar San Francisco of Philadelphia te sturen”, zegt Lillian. “Philly is een verborgen juweeltje, en koppels zijn verrast door hoeveel ze houden van de Stad van broederlijke liefde.”

Reizigers hebben ook een keuze of ze willen rijden of vliegen naar hun bestemming, die Pack Up + Go land helpt op hun verbazing bestemming.

Lillian heeft één ding in gedachten te houden over de bestemming van het bedrijf.

“We richten ons op stedelijke uitjes. Als u op zoek bent naar een afgelegen uitje in de hut in het bos, we zijn niet het bedrijf voor u,”zei ze.

De opvang van alle soorten mensen, budgetten en verwachtingen

Toen Lillian werd afbeelden Pack Up + Go's doelgroep, dacht ze de meest waarschijnlijke demografische zou zijn vrijgevochten millennials met enkele besteedbaar inkomen en vakantiedagen. Terwijl dat demografische maakt sommige van de clientèle van het bedrijf, 90% van de omzet komt uit de koppels die samen reizen.

“Ze zijn op zoek naar een nieuw element aan hun reiservaring te verhogen”, zegt Lillian.

De gemiddelde leeftijd van een Pack Up + Go client is 35, met de meeste reizigers in hun vroege jaren '30. Hoewel het bedrijf klantenbestand kan scheef aan de jongere kant, hebben koppels van alle leeftijden zijn te profiteren van de spontaniteit die het biedt.

“Onze eerste vijfvoudig opdrachtgever is een echtpaar uit Ohio in hun jaren '70,” zei Lillian. “En ze houden van het element van verrassing.”

Een week voor de reis, reizigers krijgen een e-mail met een aantal algemene gegevens. Deze omvatten een weersverwachting voor de bestemming, aanbevolen items te pakken, bagage beperkingen en instructies voor de tijd en transport hub waar de reizigers zullen gaan om de reis te beginnen.

Dan, een paar dagen voor hun vertrek, een envelop met de bestemming en een aanbevolen route zal aankomen. Paren zijn niet verondersteld om deze envelop nog niet open, niet zolang ze zich niet op de toegewezen begin bestemming.

“We zijn van plan deze reizen de hele dag, elke dag, dus we hebben inzichten die een paar die niet reizen niet zou kiezen”, zegt Lillian.

Naast de vermelding van de soort activiteiten die zij genieten, paren kiezen hoeveel ze bereid zijn te betalen voor de reis per persoon. Afhankelijk van het budget, kan Pack Up + Go plannen van verschillende soorten activiteiten en voorzieningen, waaronder een upgrade hotelkamers of fine dining reserveringen toe te voegen. De typische klant wil besteden $ 750 tot $ 850 per persoon.

“Een lekker diner reservering of een paren massage kan helpen om een ​​reis een beetje meer onvergetelijk”, zei Lillian.

Paren kunnen mee als zij een speciale gelegenheid, een veel voorkomende gebeurtenis voor veel reizigers vieren. Sommige zijn empty-nesters verblijf in de ongerepte na hun kinderen het huis uit zijn verhuisd. Anderen hebben de reis als ontving een verloving of bruiloft geschenk van familie of vrienden. Toch zijn anderen voorbereiden op verjaardagen, babymoon reizen, of een ouder uitjes.

“Het is half matchmaking en half logische puzzel,” zei Lillian met een lach. “Zijn er hotels beschikbaar? Zijn er vluchten daar? Dat is wanneer de logistiek krijgen een beetje lastig.”

Pack Up + Ga streeft naar Put Sommige Thrill Back Into Relaties

Het belangrijkste voordeel voor paren het boeken van een reis door Pack Up + Go is dat ze niets te plannen. In plaats daarvan kunnen ze zich verheugen op met elkaar te verbinden als drie dagen van vervoer, activiteiten, restaurants en hotels worden geboekt voor hen.

Lillian Rafson, CEO en oprichter van Pack Up + Go, zei dat het bedrijf kan helpen vonk romantiek.

“Koppels die vakanties van plan vaak stress over de keuze van het hotel of het plannen van de route,” zei Lillian. “We houden de romantiek in leven door hen te helpen zich richten op het genieten van de reis.”

Pack Up + Go helpt trekken een geest van avontuur in een relatie. Immers, het delen van unieke ervaringen is een geweldige manier voor koppels om de romantiek in leven te houden. “Het vinden van de vreugde in de verrassing bij elkaar is spannend, en volwassenen niet veel verrassingen,” Lillian ons verteld.

Pack Up + Go komt met nieuwe manieren om pakketten voor reizigers te creëren. Het bedrijf overweegt manieren om langere reis opties, verschillende formaten, en multi-city trips bieden.

“Het voelt heel bijzonder om te weten hoe reizigers terugkijken op deze reizen, en het is verbazingwekkend om te zien dat we hun leven als dat hebben beïnvloed,” zei Lillian.