Je hebt falen: 3 manieren waarop je online je kansen verpest

22 februari 2019

Bent u op zoek naar meer vrouwen online te ontmoeten? Word lid van de club.

Op dit moment worden miljoenen ofmen vechten nagels en tanden als hongerige animalsover dezelfde mooie vrouwen online. De waarheid is online dating isnothing meer dan een cyber jungle, waar alleen de sterke willsurvive.

Gaat u naar een van de alfa's die stijgt naar de topof de voedselketen, of wil je gewoon aan de zijlijn staan, terwijl thekings van de online koninkrijk swoop in en stelen van uw vrouw?

load...

In thisarticle, ga ik een kijkje nemen op drie snelle manieren waarop u de hoeveelheid berichten die u online ontvangt couldboost.

1. Dezelfde berichten verzenden

Dit punt kan niet genoeg worden benadrukt. Stop met het versturen van de dezelfde berichten ToThe vrouwen zie je online.

Wanneer u dezelfde lame boodschap en Sendit nemen om 100 vrouwen, naar alle waarschijnlijkheid, al 100 vrouwen willdelete het.

Zelfs als het bericht niet cheesy, willstill enige kwaliteit vrouw uw e-mail te verwijderen.

Vrouwen willen niet berichten die werden clearlycopied en geplakt te lezen. Het maakt niet precies maakt ze het gevoel dat ze arespecial.

load...

Het geeft hen het gevoel alsof je gewoon een loser die playinga spel van nummers en proberen om elke vrouw op de planeet te krijgen met een breathingpulse met hem te praten.

Wees creatief. Schrijf iets unieks, en neem thetime om te laten zien van de vrouw profiel te lezen.

Geloof me als ik zeg toegevoegde inspanning zal niet zo slecht als je datinga mooie vrouw je online ontmoet en zijn de afgunst van elke andere mens.

2. Gegevens nooit geven over uzelf

De e-mails je schrijft om vrouwen te betekenen heel weinig zonder theperfect dating profiel aan te vullen.

Het profiel is kritisch, omdat womenare vooral aangetrokken tot mannen op basis van hun interne kwaliteiten. Thewritten gedeelte van het profiel waarin deze kwaliteiten

load...
Mostlyrevealed.

Vrouwen willen weten wie je bent, wat je persoonlijkheid is als, yourhopes, je dromen, je voorkeuren, uw antipathieën, etc.

Om deze redenen, het is absoluut cruciaal om jezelf te presenteren in de best mogelijke licht ifyou wil een kans te geven.

U kunt de hele dag bezig met thoseprofile foto's en e-mails, maar aan het eind van de dag, als je het niet goed geschreven profiel havea aan uw persoonlijkheid, bent u severelyhindering uw online dating potentieel vast te stellen.

3. Niet bijwerken van uw profiel

Hier is een kleine truc die ik leerde een tijdje terug terwijl het doen someexperimenting.

Elke keer als ik maakte een kleine verandering in mijn profiel, alle asudden de berichten die ik ontving zou omhoogschieten in vergelijking met de weekprior.

De reden is simpel. Bijna alle dating sites hebben algoritmen die herkennen wanneer een persoon zijn of haar profiel is veranderd. Zodra thealgorithms deze veranderingen te detecteren, ze verhogen het profiel naar de top van zoektrocht resultaten.

Probeer het. Je kunt me bedanken de volgende week wanneer yourinbox plotseling wordt overspoeld met nieuwe berichten!

Foto bronnen: crushable.com, someecards.com, rackcdn.com, cloudave.com