Je realiseerde je dat je lesbisch bent en dat je getrouwd bent

22 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Vrouwen over de hele wereld elke dag wakker en realiseren van hun huwelijk niet werkt en het is omdat ze zich aangetrokken voelen tot vrouwen. Ben jij dat?

Ben je getrouwd en ongelukkig?

Ben je begon af te vragen over die subtiele aantrekkingskracht je moet vrouwen? Fantaseert u kussen van een vrouw of seks met een vrouw ? Maakt dat je lesbisch te maken?

Het kan een grote schok of een grote opluchting om te beseffen dat je lesbisch bent als je getrouwd bent een man te zijn. Dat besef kan leiden tot een grote zucht van opluchting dat de strijd die je hebt gehad seksueel nu zinvol.

load...

Het kan een grote schok van opluchting in eerste instantie als je je realiseert dat er een reden waarom je met verliefdheden houden op uw vrouwen vrienden of op een vriend inparticular.

Ik was 23 jaar getrouwd.

Ik heb altijd geweten dat ik was aangetrokken tot vrouwen, maar mijn eigen homofobie en mijn streng katholieke opvoeding hield me uit het leven als lesbienne. Ik dacht echt dat ik het kon laten getrouwd OK. We denken veel gekke dingen als we in onze jaren '20.

Op een dag kwam mijn man thuis van zijn werk. We hadden getrouwd ongeveer zes jaar op dat punt. Ik had een enorme crush op een vriendin. Ik bedoel een super “Ik wil u te slepen in mijn bed” crush. Ik heb nooit iets van, maar ik weet dat mijn gezicht verlicht wanneer ze gebeld of we rondgehangen.

load...

Dus mijn man kwam binnen en keek me aan. Hij vroeg of mijn vriend had een bezoek aan en ik zei ja. Toen hij zag er echt naar me en vroeg of ik een seksuele relatie was met haar. Ik viel bijna voorbij. Ik voelde alsof hij mijn gedachten aan het lezen was.

Hoe wist hij dat?

Mijn antwoord was: “Absoluut niet!” Omdat er niets fysiek is gebeurd, maar in mijn achterhoofd, zou ik zeker afgebeeld seks met haar. Ik kon hem niet in de ogen kijken en leugen, dus ik vertelde hem de waarheid, “Ja, ik voel me aangetrokken tot haar seksueel, maar niets van dat alles gebeurt.”

Dat leidde tot een paar jaar van het vechten samen met mijn belijden mijn aantrekking tot vrouwen , maar nooit op inwerken en mijn strijd seksueel.

Ik had daar een jong meisje Ik hou van meisjes bekend. Nu ontmoet ik veel vrouwen die geen idee hebben tot later in het leven zijn ze lesbisch. De redenen waarom je niet wist dat zijn niet zo belangrijk als wat gaat u nu doen.

load...

“Living iemands waarheid is onze

hoogste roeping in het leven.”

Sommige vrouwen proberen om hun huwelijksgelofte te houden.

Dat is wat ik deed voor 23 jaar. Toen besefte ik dat ik kon het gewoon niet nog een dag te doen. Ik kon niet ontkennen wie ik was of doen alsof ons huwelijk werkte. Het was niet.

Er zijn gehuwde vrouwen die beseffen dat ze lesbisch, omdat ze in een affaire met een andere vrouw. Ben jij dat? Het is meer voor dan je denkt.

Vrouwen en hun geliefden en echtgenoten komen met allerlei creatieve manieren om huwelijken bij elkaar te houden.

Sommige vrouwen uitgegroeid tot een lesbische tweetal met een man bevestigd of het werk doen om een ​​huwelijk te verlaten en erachter te komen hoe om het te maken op hun eigen. Sommige mannen zijn prima. De meeste mannen zijn diep beledigd en word heel boos.

Mijn man gooide me uit het huis, niet fysiek, maar door me te laten weten dat hij zo boos dat hij bang was dat hij zou me fysiek gewond was. Ik pakte mijn tas en vertrok met mijn dochter binnen het uur.

Het is niet makkelijk.

Maar jullie waarheid te leven vergt vaak veel moed van jou. U zult mensen die rekenen op u hetzelfde blijven teleurstellen.

U zult diep gekwetst mensen die je liefhebt, niet met opzet, maar door niet te leven tot aan hun verwachtingen van u. Het kan soms achter een manier van leven, vrienden die je hebt gekend, kerken en zelfs familie.

Living iemands waarheid, geloof ik, is onze hoogste roeping in het leven. Leef eerlijk. Leven met integriteit. Leven met zo veel liefde als je kan in je hart.

Heeft u zich gerealiseerd je lesbisch bent en je getrouwd bent? Neem het een dag per keer. Hier krijg je een therapeut als je kunt om u te helpen de emotionele pad te verwerken voor je, schuld, schaamte en spijt. Je leven in de waarheid is ongelooflijk krachtig.

Laat je waarheid met liefde en zachtheid niet wait.Embrace. Lesbisch zijn is een geschenk, een grote!

Foto bron: travel.cnn.com