Kan het niet opstaan? 4 grote redenen waar je nog niet aan hebt gedacht

13 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Moeilijkheden met het verkrijgen en behouden van een erectie zijn een veel voorkomend verschijnsel dat wordt ervaren door de meeste mensen op een bepaald punt in hun leven.

Sterker nog, het is naar schatting meer dan 50 procent van de mannen klagen over een bepaalde vorm van de erectiele functie strijd door de leeftijd van 50 (Metz & McCarthy, 2004).

We zijn opgegroeid in een maatschappij waarin mannen mannelijkheid en het gevoel van eigenwaarde direct gecorreleerd zijn met hun seksuele bekwaamheid en vaardigheden, en de penis wordt aangeprezen als een symbool van macht en belangrijke bron van identiteit en gevoelens van eigenwaarde van een man.

load...

De boodschap die gezonden is mannen moeten in staat zijn om seks met iedereen op elk moment en elke plaats hebben met een steeds klaar, razende hard-on die is zeker te behagen, en dit wordt versterkt in de homoseksuele gemeenschap.

Dit, natuurlijk, is een ongebreidelde seksuele mythe dat een enorme slechte dienst voor mannelijke seksualiteit creëert. Als zodanig, wanneer een mens doet ervaring uitdagingen met seksuele opwinding, kan dit een aanzienlijke persoonlijke crisis voor de man en zijn relatie.

In het eerste deel van deze klinische serie artikelen, zullen we pakken vier verschillende oorzaken van erectiestoornissen. Volgende keer, zullen we ons richten op hoe de behandeling van deze uitdagingen te helpen herstellen van een bevredigend seksleven gevuld met stevige stiffies.

load...

Wat is de definitie van erectiestoornissen?

Wanneer erecties worden consequent onvoorspelbaar, wanneer het moeilijk is om te bereiken en handhaven van een hard-on voldoende is voor seksueel spel en als een man zelden een erectie krijgt en vermijdt proberen om seks te hebben uit angst niet in staat om een te krijgen, dan is dit waarschijnlijk een aanwijzing van een probleemsituatie.

Dergelijke omstandigheden produceren vaak nood, angst, zelfverwijt en stress in de relaties voor de man betrokken. Echter, als een man is meestal in staat om een ​​erectie te ervaren en heeft slechts af en toe uitdagingen, dit ook daadwerkelijk valt binnen het bereik van de normale seksuele reactie.

U wilt om te beoordelen of de problemen zijn levenslang of meer acute, alsmede indien het zich voordoet in alle situaties, met inbegrip van masturbatie, of alleen in bepaalde situaties.

Wat zijn de oorzaken?

Dus waarom zou je anaconda worden kreupel op je wanneer je het niet willen?

load...

Metz en McCarthy (2004) hebben gewezen op de oorzaken van erectiele moeilijkheden vallen in vier algemene groepen: fysieke, psychische, relationele en tekorten psychoseksuele vaardigheden.

Echter, het aanwijzen van een specifieke oorzaak is geen knip-en-droog proces, zoals seksuele stoornissen zelden geïsoleerd opereren. Er zijn meestal verschillende oorzaken die zich op hetzelfde moment om tegelijkertijd te produceren en onderhouden van de erectiele problemen.

Dit, op zijn beurt, kan een hoop onrust te creëren voor de man, zijn partner en de relatie. Wat volgt is een overzicht van de verschillende oorzaken van erectiele moeilijkheden bij elk van de specifieke groepen.

1. Lichamelijke oorzaken

Alles wat invloed op de fysiologische werking van het lichaam, hetzij structurele, neurologisch of hormonaal zijn, kan een negatieve invloed hebben op de seksuele respons cyclus erectieproblemen veroorzaken.

Medische ziekte van alle soorten kunnen erecties ondermijnen. Enkele voorbeelden zijn diabetes, hoge bloeddruk, multiple sclerose, tumoren, hart-en longaandoeningen en prostaat problemen (Wagner & Green, 1981).

Erecties zijn geblokkeerd vanwege de rol die deze voorwaarden hebben op de seksuele reactie cyclus en de systemen die betrokken zijn bij de fysiologie van erecties.

Lichamelijk letsel of chirurgie kan ook een oorzaak zijn, of de schade aan het lichaam tijdelijk, blijvend, direct of indirect naar de effecten op de fysische systemen.

Lifestyle kwesties zijn ook voorkomende oorzaken. Het gebruik van alcohol en drugs, het roken van sigaretten (secundaire blootstelling ook), obesitas, een inactieve levensstijl, vermoeidheid, overmatige lichaamsbeweging en drukte en chronische stress al een negatieve invloed op de seksuele functie.

Het gebruik van medicijnen voor medische en psychiatrische redenen is ook geïdentificeerd als significant als gevolg van bijwerkingen (Metz & McCarthy, 2004).

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, leeftijd is niet de oorzaak van erectiestoornissen. Hoewel het waar veel oudere jongens worstelen met erectiele problemen, wordt dit vaker toegeschreven aan het feit dat mannen de neiging om meer problemen met de ziekte hebben als ze ouder worden, en dus het gebruik van meer medicijnen en hun bijwerkingen is een meer realistische verklaring.

Low androgeen of testosteron kan ook een factor voor de mannen in het algemeen worstelen met ED zijn.

2. Psychologische oorzaken

De aanwezigheid van een psychische stoornis of emotionele nood kan zowel een oorzaak en gevolg van erectiele functioneren en seksueel verlangen.

Seksuele functie kan ook worden aangetast onder stresssituaties en emotionele worstelingen in verband met een slecht zelfbeeld verlaagd zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld, zelftwijfel, teleurstelling, prikkelbaarheid, wroeging, verlegenheid, onrealistische verwachtingen over de seksuele prestaties, verveling en de reacties op iemands nood partner.

In mijn praktijk zie ik dingen als faalangst, schuld, seksuele fobieën, angst voor seksueel falen, onvermogen om zich overgeven aan seksuele gevoelens, seksuele geaardheid conflicten, angst voor hiv of andere soa's , religieuze remmingen, seksueel misbruik slachtofferschap en vast te houden aan seksuele verkeerde informatie zo groot medewerkers.

3. Relatie oorzaken

It takes two to tango als het gaat om seks, en gecompliceerde relatie dynamiek, zoals communicatie storingen en wantrouwen, kan veroorzaken, te onderhouden en leiden tot erectiele problemen.

Machtsstrijd, gebrek aan intimiteit en emotionele nabijheid, verlies van een gevoel van comfort en veiligheid, woede / wrok en verminderde aantrekkelijkheid kunnen alle doden seksueel verlangen en opwinding.

Bovendien, als een man de partner lijdt aan een seksuele stoornis, kan dit een negatieve invloed op zijn seksuele functioneren.

4. Psychoseksuele vaardigheden tekorten oorzaken

Het hebben van onjuiste kennis bezit over seksuele fysiologie of over het lichaam van zijn of zijn partner kan een afschrikmiddel zijn.

Het hebben onrealistische verwachtingen over seks en de prestaties, bij gebrek aan sensuele vaardigheden voor opwinding en gebrek aan sociale vaardigheden (in staat deel te nemen aan seksuele communicatie, assertief, coöperatief werken met een partner, enz.) Worden alle bijkomende voorbeelden van tekorten vaardigheid die gezonde seksuele kunnen aantasten respons en de ervaring van erecties.

U wilt een grondige beoordeling van al deze kwesties te doen, en de belangrijkste stap die u kunt nemen is om een ​​afspraak met uw arts te plannen voor een volledig medisch onderzoek uit te sluiten eventuele organische causes.Working met een therapeut kan nuttig zijn in het sorteren van al die andere complexe dynamiek.

Stay tuned volgende keer voor hoe hard vaker te krijgen en met meer uithoudingsvermogen!

Referenties: Metz, Michael E. & McCarthy, Barry W. (2004). Omgaan met erectiestoornissen: Hoe vertrouwen terug te winnen en geniet van geweldige seks. Oakland, Californië: New Harbinger Publications Inc. Wagner, Gorm & Green, Richard (1981). Impotentie: Een aantal fysiologische, psychologische, chirurgische diagnose en behandeling. New York: Plenum Press.

Foto bron: whstatic.com