Ken brandt screenings van pbs verlicht daters en stimuleert dynamische gesprekken tussen koppels

19 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Ken Burns is een Amerikaanse filmmaker in vervoering door het verleden. Zijn kunstenaarschap reikt tot in de archieven van de zwart-wit foto's en haalt een complexe historische verhaal van mensen en gebeurtenissen. Door Ken Burns-Amerika , een screening serie en geïntegreerde website gesponsord door PBS, hij vitrines regelmatig belangrijke momenten in de Amerikaanse geschiedenis, zodat kijkers kunnen leren van de fouten en de triomfen van degenen die vóór hen kwam. Voor daters, Ken's bekroonde documentaires bieden een intieme setting te nemen aan intellectueel gesprek en samenstellen van uw begrip van de wereld uit te breiden. Geniet van uw eigen prive-vertoning van films Ken's met je date, en je zult merken dat je vervoerd ToThe Burgeroorlog, de Industriële Revolutie, de Grote Depressie, en andere historische milestonesthat vorm hebben gegeven de huidige maatschappij.

Terug in de jaren '50, mijn grote oom en tante feestte veel. Evenwhen ze becameparents, gingen ze vaak outto houseparty's en dansclubs. “We willen de kinderen opgezet in de bioscoop,” mijn grote tante zegt nonchalant. “Ze waren prima.”

Als ik hun verhalen van de goede oude tijd te horen, is het moeilijk voor mij om Beeld Mijn conservatief, 80-jarige tante en oom iets te doen wilde en gekke. Hun zorgeloze partij dagen zijn tientallen jaren achter hen, en nu ze liever besteden hun nachten - de meeste likelywatching een goede documentaire. Ze zitten in hun bijpassende fauteuils, hand in hand, en kijken terug op de geschiedenis met de patiënt tevredenheid.

load...

Er is iets romantisch over een paar die kunnen genieten van zowel onnadenkend feestvreugde en stille intimiteit, groeien en samen leren door de jaren heen.

Ken Burns-Amerika , gesponsord door PBS, produceert doordachte, informatieve films aan de horizon van de kijkers te verbreden zoals mijn grote tante en oom. De online screenings bieden daters de mogelijkheid om een nieuw perspectief te ontdekken en begin een zinvol gesprek met iemand special.For koppels en singles, blijven op de hoogte van belangrijke punten kan maken gesprek stromen gemakkelijker op data.

Ken Burns heeft als doel bij te brengen “een gevoel van glorie groter dan valse nostalgie” over ourcomplex erfgoed.

load...

Of je single bent en wens je voelde meer kennis op een datum of je bent een paar op zoek naar een reden om de lichten te doven en verblijf in, Ken Burns screenings grijpen audiencesacross het land. Al meer dan drie decennia, heeft Ken's incisivefilmmaking hem veel lof en recognition.In 2008 won, receivedthe hij Lifetime Achievement eer op de 29e Annual News en Documentary Emmy Awards.

Volgens zijn officiële website op PBS.org, “Zijn films kijken naar meer dan alleen individuele onderwerp; ze rijden publiek om verder te gaan in thema's die centraal staan ​​in wie we zijn als een natie en als individuen zijn.”

Gerespecteerde Filmmaker Ken Burns is gefascineerd door het verleden Legends

Zelfs als een kind, Ken Burns voorkeur non-fictie fictie, gieten over encyclopedie van zijn familie in zijn vrije tijd. Toen hij 17 jaar was, kreeg hij een 8 mm film movie camera voor zijn verjaardag en verspilde geen tijd het opnemen van een documentaire over een Ann Arbor fabriek.

load...

Hij werkte in een platenzaak terwijl het behalen van zijn diploma in de film studies en vormgeving aan Hampshire College, een alternatieve school in Massachusetts met een focus op self-directed studie andnarrativeevaluations in plaats van cijfers.

Ken Burns, filmmaker van tal van historische films, schoot zijn eerste documentaire op 17 jarige leeftijd.

“Het college was een geweldige concentratie van grote leraren en enkele bescheiden apparatuur en geen geld,” Burns herinnert in een interview. “We hebben eigenlijk maakte deze films voor non-profit klanten tegen kostprijs. Het is echt zetten ons in de echte wereld in een zeer interessante manier.”

Nadat hij afstudeerde in 1975, Ken mede-oprichter van een film bedrijf, Florentine Films, en begon met het ontwikkelen van zijn kenmerkende stijl van verhalen vertellen. Voor visuals, beroept hij zich vooral op stilstaande beelden, langzaam pannen over of inzoomen op gezichten, het begeleiden van de aandacht van de kijker. Hij begeleidt deze beelden met aangrijpende muziek, levendige geluidseffecten, of gepassioneerde verhaal van historische geschriften. Zijn meesterlijke technieken roepen de emoties van de periode, brengen de geschiedenis tot leven in geprezen documentaires als “The Civil War” en “Brooklyn Bridge.”

Ken heeft 20 eredoctoraten en meerdere onderscheidingen ontvangen als erkenning voor zijn werk. Hij won in 1995 een Emmy Award voor Outstanding Information Series voor “Honkbal” en de Emmy Award 2010 voor Outstanding Nonfiction Series voor “The National Parks: Beste Idee van Amerika.” Hij is ook al twee keer genomineerd voor theAcademy Award for Documentary Feature.

In zijn films, lezingen, en de algehele carrière, Ken streeft naar een nationale dialoog over zaken die er toe leiden. Daters zal conversatie starters op een verscheidenheid van onderwerpen vinden door het nemen van een blik op zijn distinguisheddocumentaries op PBS.

Van Burgeroorlog aan Civil Rights, presentatie van American History voor Singles & Couples

Ken Burns America maakt films tot een grotere waardering van het verleden en de huidige giveviewers. Elke clip is zorgvuldig geconstrueerd om de hartstochten en de houding van documentariescan de time.Watching Ken's geven zijn een heerlijk intieme manier voor daters om een ​​avond doorbrengen.

Voor baseball fans, geschiedenis buffs, natuurliefhebbers, jazz liefhebbers, en iedereen met een passie om te leren, Ken vitrines alle gruis en glorie van Amerika's erfenis. Als u op zoek bent naar een onderwerp dat intellectuele discours zal aanzetten met een datum, deze films zijn een geweldige bron.

Als je wilt studeren voordat u een documentaire te kijken, kunt u de website van Ken Burns-Amerika te gebruiken om te lezen essays over de Amerikaanse geschiedenis andpick upsome leuke feiten te imponeren je date als je let op “The Civil War”, “The Roosevelts,” of “ Basketbal."

Door zich te verdiepen in de onderwerpen ofracial spanning, natuurbehoud, en andere hot-button issuesin geschiedenis, Ken toont de complexiteit van het verleden en hoe het echo's in de future.In een 90 minuten durende documentaire genaamd “The Address,” Ken Burns gericht op hoe woorden uit het verleden caninspire People zelfs vandaag de dag - door het vertellen van het verhaal van de studenten verplicht om te onthouden Lincoln's Gettysburg Address.

“U kunt zo veel leren over de geschiedenis van het lezen over het heden als je kunt vice versa”, zegt Ken. “Dat is het leren over het heden door de geschiedenis, dat is wat ik doe voor de kost.”

Blijven leren (en misschien pick-up wat quality movie ideeën voor je volgende date), kunt u zich aanmelden voor de driemaandelijkse e-nieuwsbrief en hearthe nieuwste van Ken Burns en Florentine Films. Als er niets anders, zal zijn inzichten in het verleden zeker iets om over te praten met je date geven.

Gericht op een verscheidenheid van onderwerpen, hisfilms bieden boeiende reizen naar een andere tijd en plaats. “Al mijn werk,” zei Ken, “gaat over het ontwaken de doden.”

Tot het kaliber van uw datums door af te stemmen op PBS Screenings

Fromdrinking cocktails in hun jeugd aan het bespreken van Jackie Robinson op hun oude dag, mijn grote oom en tante hou van tijd doorbrengen samen - zelfs na over60 jaar huwelijk. Als je het mij vraagt, het geheim van hun succes als een koppel is dat ze aandacht. Ze nemen de tijd om elkaar te metopen harten te begrijpen, en ze verrijken hun relatie door nooit schuwt het leren van iets nieuws.

Met Ken Burns als uw gids, kunt u verblijven in en maak een filmische trip down memory lane, het toevoegen van diepte aan uw dates.His screenings op PBS vertellen het verhaal van gebrekkig helden uit het verleden en door te geven historische lessen hedendaagse Amerika. Als u op zoek bent naar een stimulerend gesprek, Ken's films zijn een uitstekende placeto start.

“Ik denk dat we een honger naar nationale self-definition,” Ken zei over de reden waarom hij maakt documentaires. “Zonder een verleden, we beroven onszelf van de bepalende indrukken van ons wezen.”