Kinsey-directeur klaagt carter aan - hoe haar focus op relaties het instituut een nieuw perspectief biedt

7 maart 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

In november 2014 werd geprezen bioloog Sue Carter benoemd tot directeur van The Kinsey Institute , bekend om zijn baanbrekende vooruitgang in de menselijke seksualiteit onderzoek. Met haar specialiteit zijn de wetenschap van de liefde en partner bonding gedurende een mensenleven, Sue is gericht op het behoud van het Instituut 69+ jaar invloedrijke werk, terwijl de uitbreiding van zijn focus naar relaties op te nemen.

Toen Dr. Alfred Charles Kinsey het Institute for Sex Research opgericht in 1947, veranderde het landschap van hoe de menselijke seksualiteit wordt bestudeerd. In de “Kinsey Reports”, gebaseerd op interviews van 11.000 mannen en vrouwen, waren we eindelijk in staat om de soorten van seksueel gedrag mensen deelnemen aan te zien, hoe vaak, met wie en hoe factoren zoals leeftijd, religie, locatie en sociale -economische status van invloed op dit gedrag.

load...

Sue Carter werd de directeur van The Kinsey Institute in november 2014.

Als onderdeel van deze gerespecteerde organisatie is een eer, dus als Sue Carter kreeg de oproep in 2013 te zeggen dat ze was genomineerd als directeur, was ze zeker vereerd maar, eerlijk gezegd, ook geschokt. Op dat moment was ze hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill en was niet op zoek naar een nieuwe baan. De gedachte van het spelen van zo'n grote rol bij het Instituut had haar nooit opgekomen, maar ze was geïntrigeerd en bereid op een nieuw avontuur te nemen.

Na een grondige, eenjarige evaluatie proces, dat verschillende interviews met het zoeken commissie opgenomen, werd Sue gekozen als nieuwste leider Kinsey, en haar eerste officiële dag was 1 november 2014. Bekend als een pionier in de studie van levenslange liefde en partner bonding, Sue brengt een uniek perspectief aan de missie van het Instituut voor “voorschot seksuele gezondheid en de kennis over de hele wereld.”

load...

“Ik denk dat ze vooral mij gekozen omdat ik anders was. Ik was niet de typische geslacht onderzoeker, maar ik had veel seks onderzoek gedaan - mijn belangen had in toenemende mate in de biologie van sociale banden en sociaal gedrag en alle stukjes en beetjes die ons uniek voor de mens te maken,”zei ze.

Onlangs we gingen zitten met Sue voor meer informatie over de reis die haar naar het Instituut en de manieren waarop ze uiteen te zetten op het werk Kinsey begon bijna 70 jaar geleden bracht horen.

Sue's Path to Kinsey: 35+ jaar een succes

Voordat hij bij Kinsey, Sue bekleedde diverse andere prestigieuze posities en was verantwoordelijk voor tal van prestaties. Deze omvatten als co-directeur van het Brain-Body Center van de Universiteit van Illinois in Chicago en het helpen vond het interdisciplinaire Ph.D. Programma in neurale en gedragsproblemen biologie aan de UI, Urbana-Champaign.

Vijfendertig jaar van het indrukwekkende werk als dit was een belangrijke factor in Sue steeds Director bij The Institute en beïnvloedt de inspanningen wil ze daar over te nemen.

load...

Steeds een Trailblazer in de studie van Oxytocine

Sue's passie voor seksualiteit onderzoek begon toen ze een bioloog bestuderen voortplantingsgedrag en gehechtheid bij dieren, in het bijzonder prairiewoelmuis.

“Mijn dieren zou pair obligaties levenslang te vormen. Het leek heel logisch dat er moest een diepe onderliggende biologie voor dat omdat er anders bijlagen zou gewoon niet bestaan ​​en zou niet blijven gedurende het hele leven tot uitdrukking te zijn,”zei ze.

Werk Sue's bevat “The Biochemistry of Love:. Een Oxytocine Hypothese”

Sue ontwikkelde deze theorie gebaseerd op het werk met haar dieren onderwerpen, alsook door middel van haar persoonlijke ervaringen, in het bijzonder tijdens de bevalling. Ze herinnerde zich hoe de pijn die ze voelde terwijl het leveren van een baby ging onmiddellijk weg zodra hij geboren was en in haar armen, en vroeg zich af hoe dit fenomeen zou kunnen gebeuren en waarom. Dit leidde haar naar het belang van oxytocine in de menselijke gehechtheid, bonding, en andere vormen van positieve sociale gedragingen te ontdekken.

“In mijn onderzoek van de afgelopen 35 jaar heb ik de basis neurobiologische processen en systemen die een gezonde seksualiteit ondersteunen zijn noodzakelijk voor het stimuleren van de liefde en het welzijn gevonden,” zei ze. “In de biologische hart van de liefde, is het hormoon oxytocine. Op zijn beurt, de systemen gereguleerd door oxytocine te beschermen, te genezen, en houdt de mogelijkheid voor mensen om grotere vervulling in het leven en de maatschappij te ervaren.”

Het handhaven van het Instituut Research & Uitbreiding On It om verbanden te bestrijken

Terwijl de nieuwe positie Sue's is een buitengewone eer slechts weinigen kunnen ervaren, komt het met een aanzienlijke hoeveelheid van verantwoordelijkheid, met inbegrip van het helpen om de bevindingen van het Kinsey Institute heeft in seksualiteit onderzoek die in de afgelopen 70 jaar bewaren en te beschermen.

“Het instituut heeft een enorme impact op de menselijke geschiedenis gehad. Deuren werden geopend door de wetenschap dat het Kinsey rapporten gaf aan de wereld “, zei ze. “Ik liep in een stukje van de menselijke geschiedenis dat is heel uniek, dat werd bewaard door het Instituut op bezwaren. Overal in deze 70 jaar zijn er perioden waarin mensen bezorgd dat misschien zou het beter zijn als het Institute niet bestond waren geweest.”

Sue streeft ernaar te behouden en toelichting op het Kinsey Institute's 70 jaar werk.

Sue streeft er ook naar om ervoor te zorgen dat de vooruitgang nog steeds, samen met wetenschappers, psychologen, gezondheidswerkers, en meer van instellingen over de hele wereld over te nemen wat ze al kennen en gebruiken die kennis om zich te concentreren op de relaties en de relationele context van hoe seks past in onze grotere leven.

In het bijzonder Sue wil leren wat er gebeurt als mensen worden blootgesteld aan evenementen zoals aanranding, veroudering, en zelfs medische ingrepen zoals hysterectomie.

“Ik wil het Instituut dieper wel een beetje in de interface tussen geneeskunde en seksualiteit”, zei ze.

Laatste gedachten

Met haar uitgebreide achtergrond en unieke focus op de liefde en de algemene relaties mensen met elkaar hebben, Sue heeft grote plannen voor The Kinsey Institute - de ultieme een wezen op de steeds ongrijpbare vraag waarom voelen we ons te beantwoorden en handelen zoals we doen ?

“Als het Instituut alles kan doen, ik denk dat het kan ramen open naar gebieden in de menselijke fysiologie en het menselijk bestaan ​​dat we gewoon niet begrijp heel goed,” zei ze.