Kunnen twee bodems een relatie laten werken?

20 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Vraag: Kunnen twee bodems in een monogame homoseksuele relatie te laten werken? Het antwoord op deze... Een volmondig ja!

Maar dit zal ook afhangen van wat je in de relatie, evenals de houding die gaat samen met het te zetten. Onlangs schreef ik een artikel over top / top paar paringen.

Het is heel interessant voor mij de stijging van de vragen die zijn komst in over de levensvatbaarheid van top / boven- en onderkant / bodem relaties, en het is eigenlijk iets dat met betrekking tot mij.

load...

Een van de voordelen over het feit dat homo's in onze cultuur is dat we niet hoeven te worden gebonden aan starre, stereotiepe rollen.

Omdat we niet een sjabloon voor hoe onze relaties moeten worden gestructureerd in de manier waarop onze hetero's doen, we hebben de vrijheid en flexibiliteit te creëren en op maat onze relaties volgens onze eigen wensen, voorkeuren en talenten.

Wat is er met betrekking tot is dat we lijken te dichotomizing onze relaties en seksuele rollen door middel van een binaire lens die niet alleen beperkt onze mogelijkheden, maar ook beperkt de beschikbare dating zwembad.

Denk na over het op deze manier:

Gay individuen naar verluidt vertegenwoordigen 10 procent van de totale bevolking. We mannen delen dit percentage met lesbiennes, zodat percentage van de beschikbare dating prospects nu vermindert.

load...

Nu overwegen wanneer we screenen potentiële dating partners op hun verenigbaarheid met ons, zijn er extra tweedelingen we overwegen.

Er zijn mannen die uit zijn versus closeted, comfortabel met hun seksualiteit versus niet, HIV-positief of bevestigend voor andere soa versus negatief, zij die monogamie bevoordelen ten opzichte van degenen die open relaties en mannelijk versus vrouwelijk jongens wenst.

Dan vanwege onze gestigmatiseerd identiteit, homo's hebben hogere tarieven van geestesziekten en verslaving.

Dan zijn er mannen die biseksueel zijn, getrouwd en degenen die zijn tops versus bodems. Dan hebben we gestereotypeerd betekenissen van wat het betekent om een ​​top (agressieve) versus een bodem (onderdanige) zijn.

Dit zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen of een bepaalde dating vooruitzicht een goede match zou maken. En bij elke dichotomie we toe te voegen aan de mix, hoe meer de beschikbare dating zwembad begint te krimpen.

load...

“U moet beslissen hoeveel een seksuele

positie speelt in uw persoonlijke wensen.”

Het is al een uitdaging om een ​​kwaliteit partner te vinden.

Niet om dit soort dichotomizing vermelden kunnen leiden dat we elkaar hard en met het arrest van de behandeling, het scheiden van elkaar in categorieën van goed / slecht toen, denk ik, moeten we meer ondersteunende en bevestigende van de leden binnen de eigen gemeenschap.

Wat ik probeer om met mijn zeepkist hier weg is, terwijl het heel belangrijk om persoonlijke wensen voor het selecteren van uw ideale partner hebben, hebben we ook voorzichtig over het opleggen van een overvloed aan de beperkingen waarmee we bereid zijn tot op heden als we willen zijn om onze kansen op het vinden van een kwaliteit partner te verhogen.

De opvallendheid waarmee elk van deze waarden vertegenwoordigen zal variëren van persoon tot persoon, maar ik moedig u aan om te onderzoeken of het streven naar perfectie is het beperken van uw dating leven en het creëren van tegenstellingen die u zelf kunt beroven van mogelijkheden.

We mogen nooit schenden onze waardesystemen, maar op hetzelfde moment, denk ik dat we als een homoseksuele gemeenschap soms gesloten deuren over de mogelijkheid van echte intimiteit als gevolg van normen die wij toepassen die worden wegversperringen van de zeer ding dat we het meest verlangen.

Als het gaat om onder / bottom relatie paringen...

Het is belangrijk om te onthouden dat we worden niet bepaald door wat we seksueel doen en er een relatie is meer dan alleen wat we doen in de slaapkamer (of aanrecht!)

Verken de mate waarin een van je bereid bent veelzijdig om te gaan zou zijn. Sommige compromissen zullen moeten worden gemaakt om elkaars seksuele behoeften te voldoen, en je kan eigenlijk vinden veelzijdigheid verbetert uw relatie.

In mijn ervaring, aangezien beide partners open staan ​​voor penetratie, vind ik bottom / bottom paringen meer flexibel met deze problemen dan boven / top paringen, die de neiging hebben meer resistent te zijn en hebben meer grenzen met wat ze bereid zijn te doen met hun lichaam seksueel.

Als je het idee van het bijvullen uw partner van tijd tot tijd te weerstaan, te onderzoeken wat het is over deze seksuele activiteit die wordt waardoor u deze grens te stellen, omdat er mogelijk een psychologische blok kon je door middel van werken en een lift kan zijn.

Daarnaast is er een verscheidenheid aan seksspeeltjes (dildo's, vibrators, etc.) die kunnen worden geïntegreerd in uw geslacht spelen die kunnen helpen de leegte (bij wijze van spreken!) Van een indringend partner, en je kon beide verkennen creatieve methodes van pikante dingen in de slaapkamer.

Uiteindelijk zal je nodig hebt om te beslissen hoeveel van een rol seksuele positie speelt in uw persoonlijke wensen voor geluk op lange termijn in een relatie.

Is het niet wezen met een partner die u zal top een deal-breaker, of ben je bereid tot een compromis over dit? Zo niet, dan kan dit type koppeling niet voor u.

Echter, u ook wilt de dichotomie commentaar ik sprak over bovenstaande overwegen om te bepalen of u maakt barrières die kunnen interfereren met je relatie doelen.

Als je een partner die perfect is voor u in alle opzichten, behalve voor het feit dat hij niet zal doordringen en deze andere ideeën niet een beroep op u hebt gevonden, kan je loopt van hem weg zonder spijt en terug te keren naar de dating jungle in de hoop van iemand die wil het vinden zonder een garantie?

Dat is de ultieme vraag voor u om te overwegen.

Wat zijn uw gedachten over deze belangrijke kwestie van de rol van de tweedeling in homoseksuele relaties en seksualiteit? Welke ervaringen heb je gehad met een bottom / bottom paar paringen?

Foto bron: corbisimages.com