Liefde is blind, vergif is niet: meer dan 40 miljoen achtergrondcontroles helpen daters veilig te houden

3 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Voordat je gaat op een datum met iemand die je online ontmoet, moet je een klein beetje over hen weten - alsof ze zijn gearresteerd of het bezit van een pistool. Om u te helpen singles veilig te blijven, BeenVerified loopt een volledige achtergrond te controleren die het mogelijk maakt themto online zoeken forindividual namen, telefoonnummers, e-mailadressen, of eigendom adressen. Deze site biedt een gemakkelijke toegang tot openbare informatie naar een betaalbare abonnementsgeld. De dienst zal zelfs een rechter loper naar het gerechtsgebouw in persoon te zoeken geen details voor je. Op een desktop of mobiel apparaat, BeenVerified maakt het zoeken naar het strafregister eenvoudiger en online dating veiliger.

Maria Christina Johnson creëerde een online dating profiel in Zuid-Californië, maar ze was niet op zoek naar liefde. Ze was op zoek naar een dupe. Ze gebruikte haar dating alias dicht genoeg totake wat ze wilde te krijgen, het stelen van waardevolle bezittingen van haar date en persoonlijke informatie.

load...

Tegen de tijd dat ze in een luxe hotel werd gearresteerd in 2016, had ze stolenmore dan $ 250.000 met behulp van ten minste vijf verschillende aliassen. Ze was in het algemeen sinds 1997, charmante haar weg in de portemonnee van haar slachtoffers. Het is onduidelijk hoeveel mensen ze in staat om con door gebruik te maken van misleidende online profielen was.

Online dating heeft zijn billijk aandeel van enge verhalen, maar sommige hadden vermeden kunnen worden met de juiste hulpmiddelen. Een beetje informatie kan u helpen singles feelless kwetsbaar voor oplichters op het web.BeenVerified het antecedentenonderzoek mensen beschermen tegen de gevaren van vreemden.

load...

Josh Levy, CEO van BeenVerified, begon zijn eerste bedrijf, toen hij 15 jaar oud was.

A New Jerseyan geboren en getogen, Josh Levy is de CEO van BeenVerified. Naast mede-oprichter Ross Cohen, bouwde hij een online platform waar mensen kunnen opzoeken elke naam, adres, e-mail of telefoonnummer dat verdachte lijkt.

Thepair de toon voor het kantoor van de firma's casual nog ijverig approach.BeenVerified in te stellen heeft de sfeer van een typicalstartup bedrijf: werknemers jeans te dragen aan het werk, een biertje van de firma koelkast, stoom afblazen in een volledig stockedgame kamer, en het verzamelen voor de wekelijkse samenwerkingen over de voortgang van het bedrijf.

Justin Lavelle, Social Media Director voor BeenVerified, geniet van de ontspannen sfeer van de Manhattanoffices. “Er is dit een mooi evenwicht tussen serieus en onszelf niet te serieus nemen,” zei hij. “Dat komt van Ross en Josh en hun stijl.”

load...

Deze fun-loving team van 37 medewerkers is niet relaxed als het gaat om online beveiliging, dat wel. BeenVerified's platform biedt toegang tot miljarden van de openbare registers. Sinds de oprichting in 2007, is het meer than40 miljoen antecedentenonderzoek looptijd van 109.000 abonnees die deze app heeft meer dan 10 miljoen keer gedownload. Deze dienst is in hoge vraag met miljoenen bezoekers per maand.

BeenVerified is beschikbaar op elk bureau, iPhone, iPad, Android, orApple Watch. De Android-versie is onlangs aangepast aan een nog schonere interface voor gebruikers, zodat een schat aan gratis informatie altijd binnen handbereik.

“We willen gezien worden als een all-round tool die mensen kunnen helpen en zich richten op de veiligheid”, zegt Justin. “Het is echt een tool voor online daters - onethey misschien niet realiseren is voor hen beschikbaar.”

Public Records Reveal Criminal Records, wapenvergunningen, Social Media profielen en contactgegevens

BeenVerified trekt samen openbare informatie in een enkele uitgebreide bron. Achtergrond Een persoon reportcan onder meer zaken als openbaar beschikbare sociale media profielen, strafregister, faillissementen, wapenvergunningen, vorige adressen en andere persoonlijke informatie.

“We hebben echt bouwden de data-infrastructuur,” Justin vertelde ons. “We zijn niet alleen afhankelijk is van één gegevensbron likesome van onze concurrenten zijn. We hebben de mogelijkheid om te gaan van een heleboel verschillende data providers om een ​​volledig verslag te hebben.”

Voorbij zijn de dagen van het rijden dan naar beneden naar het gerechtsgebouw te wachten in lijnen en invullen papierwerk voor een strafblad dat er niet eens kunnen zijn. BeenVerified bespaart u de tijd en moeite met een eenvoudige online zoeken. Gedigitaliseerde openbare registers maken een achtergrond zoeken gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk.

BeenVerified biedt asimple, gecentraliseerde verslag over strafblad van een persoon en persoonlijke informatie.

“We proberen om iemand een complete look op een persoon, een eigenschap, of een telefoonnummer te geven”, zegt Justin.

Dit platform gaat ook verder gaan dan een eenvoudige online search.If de records die u zoekt nog niet zijn gedigitaliseerd, is BeenVerified itcovered met een rechtbank loper service en een toegewijde customer care team.

Hof Runner Dienst iemand stuurt om te zoeken In Person

Indien bepaalde documenten sommige informatieverzameling ahold van te krijgen vereisen, BeenVerifiedlets je een live rechtbank runner sturen naar uw geselecteerde county gerechtsgebouwen om de bestanden of gegevens verzameld in de afgelopen zeven jaar op een individu te verkrijgen.

Hof lopers kunnen belangrijke politie en rechtbank te nemen details, zoals het verkrijgen van:

De service bespaart klanten de tijd, energie en moeite van het gaan naar het gerechtsgebouw te sporen een bepaalde record. Hof lopers hebben de ervaring om te graven door de bestanden en ophalen van de openbare record die u zoekt zonder enige moeite.

Customer Care is beschikbaar Als u niet kunt vinden wat u zoekt voor

Gevestigd in Miami, de klantenservice beantwoordt vragen over de achtergrond rapport, abonnementen, of algemene publieke informatie. Beschikbaar per telefoon of e-mail, dit team walksBeenVerified klanten door middel van het zoekproces, zodat het gemakkelijker te begrijpen is.

“Vaak is de informatie over de openbare registers kan een beetje jargon-zwaar zijn,” Justin zei, “dus we hebben een telefoonnummer dat beschikbaar is 08:00-09:00 op weekdagen en 12:00-20:00 in het weekend.”

Elke BeenVerified abonnee met vragen of opmerkingen cantalk om een ​​echte persoon getraind om klanten door het proces. Deze persoonlijke touchsets het team uit elkaar.

“We proberen een echt bedrijf op te bouwen met gezichten die mensen kennen. We zijn niet alleen een basicsearch motor,”zei hij.‘We hebben erkend voor onze geweldige klantenservice.’

BeenVerified Legt Uitgebreide informatie in eenvoudige bewoordingen

In haar achtergrond rapport BeenVerified biedt duidelijke uitleg van de openbare registers, zodat they'renot confusingto de leek. Een goed geïnformeerde teambreaks onderaan de informatie in een eenvoudige, maar uitgebreide bron.

De missie is om mensen te helpen zich veilig voelen bij het online, en houdt oplichters als Maria op de baai.

Justin'sresearch in online dating en alle verschillende scams die er zijn, een onderwerp dat hij blogt regelmatig over, heeft hem een ​​grote gelovige in het doen van een antecedentenonderzoek -. Ten minste als een voorzorgsmaatregel “We proberen niet om mensen te houden in een staat van voortdurende angst, maar om de gedachten van mensen te verlichten,”zei hij.

Met een snelle controle, kunt u er zeker van zijn dat de persoon die je bent vergadering geen gebruik maakt van een alias of verbergt een onsmakelijke verleden.

Een gebruiksvriendelijke tool, BeenVerified heeft een veelheid aan toepassingen voor alledaagse scenario's. “We hebben wapenvergunning informatie”, aldus Justin. “Zo zou je iemand die zeer goed voelt over wapenbezit, bijvoorbeeld. Als je uit te gaan op een datum en stel vast dat die persoon heeft vijf verschillende wapenvergunningen, misschien is dat niet zo'n compatibel match voor je.”

BeenVerified is een nuttig onderzoekshulpmiddel gericht op het vergroten van de transparantie, vertrouwen en veiligheid online.

Diensten zoals BeenVerified zijn belangrijker dan ooit metde opkomst van mobiele dating die impulsieve beslissingen en snelle voldoet aanmoedigt. Justin raadt aan het controleren van een persoon uit door middel van een betrouwbare service een duik nemen in een datum.

BeenVerified biedt een duidelijk en volledig beeld van wie een persoon is door middel van gezamenlijke openbare registers.

“Als je de naam van iemand in een zoekmachine,” hesaid, “wat je meestal krijgen is een onvolledig beeld of verstrooid information.What we doen is het meest complete informatie beschikbaar is en het ook zeer verteerbaar te maken - in gewoon Engels - in één rapport.”

Die ene rapport kan een persoon de geschiedenis van adressen, strafregister, zakelijke informatie, wapenvergunningen, en zelfs sociale media voetafdruk te bieden.

Een betaalbaar product voor mensen met Multiple Queries

Van online daterswho hebben behoefte aan een one-time search ona enkele datum tohome kopers die willen opzoeken van een hele buurt, BeenVerified vult een scala van behoeften.

“We voelen openbare gegevens is een onderbenut troef,” Justin vertelde ons. “We willen het betaalbaar genoeg te maken waar mensen geen zorgen te maken over het gebruik van het meer dan eens, zodat het een toolkit in hun leven kan zijn.”

Meer dan een eenmalige dienst, de platformhas een abonnement pakket dat ervoor zorgt dat meerdere zoekopdrachten komen niet met een hoog prijskaartje.

Getuigenissen van onze klanten spreken met het succes van de site in het helpen van mensen om hun onderzoek te doen.

BeenVerified heeft bijgedragen aan mensen over het hele land, van een verpleeghuis student vinden romanceto een sollicitant het vinden van werk, heeft BeenVerified geholpen mensen in het hele land. Met deze service, online daters hebben de vrijheid om uit te gaan op een datewithout zorgen.

“Sommige mensen hebben ons verteld dat ze zijn gegaan op een tweede of derde date met iemand, maar ze willen om te controleren dat er geen sprake zal zijn geen verrassingen”, zei Justin. “Onze hulpmiddel hen in staat stelt om die zoektocht rennen en dat gemoedsrust.”

Wie te vertrouwen Online WithBeenVerified's Background Check

Dit platform is in de frontlinies tegen online oplichters als MariaChristina Johnson.

Via intuïtieve ontwerp, betaalbare prijzen, en duidelijke taal, BeenVerified biedt kwaliteit van de informatie die mensen van hun zeurende vragen bevrijdt. Wil je weten of je date is eigenaar van een pistool? Als uw werkgever uw strafblad kan zien? Als je middelbare school verliefd is nog steeds vrijgezel? BeenVerified heeft het antwoord op de klik van een knop.

Bewapenen je met valuableknowledgebefore je zelfs gaan op je eerste date of sollicitatiegesprek, dit platformgives yougreater vertrouwen en veiligheid in verschillende situaties.

“BeenVerified bouwt vertrouwen tussen twee partijen die elkaar niet other.Whether ze online transacties te verrichten of gaan ontmoeten in een online dating omgeving niet kent,” zei Justin, “we echt zorgen over mensen die niet maken van een fout.”