Little gay book - lesbische koppelaar dr. frankie bashan helpt carrièrevrouwen uit hun schulp te komen en een speciaal iemand te ontmoeten

27 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Lesbische singles soms moeite hebben met het vinden van elkaar in de huidige snelle dating scene. Het is niet gemakkelijk om dating, carrières en gezinnen jongleren, dus sommige vrouwen zoeken professionele hulp hen tijd en moeite om op te slaan. Dr. Frankie Bazan, oprichter van Little Gay Book , biedt verschillende onschatbare diensten aan alleenstaande vrouwen, met inbegrip van matchmaking, dating coaching, en singles evenementen. Haar ervaring als lesbienne matchmaker en klinische therapeut helpt haar te geven eenvoudig, inzichtelijke en effectieve dating advies voor lesbische en biseksuele vrouwen over de hele wereld. Als u op zoek bent naar een manier om de dating proces te stroomlijnen, kunt u een beroep doen op de diensten van Little Gay Boek om een vliegende start uw liefde leven met geweldige datum aanbevelingen, motiverende oefeningen en dynamische evenementen.

Dr. Frankie Bazan is altijd al een extravert persoon geweest. Van jongs af aan, zag ze zichzelf als een connector - iemand die de kloof tussen twee mensen konden overbruggen. Toen ze 13 was, zette ze haar vader op een date met iemand die ze dacht geleerde met zijn persoonlijkheid. Het klikte meteen, en Frankie was blij te zien de vrouw te worden van haar stap-moeder. Het echtpaar belandde trouwen en drie kinderen.

load...

Terugkijkend, Frankie zei: “Dat was mijn eerste succesvolle match. Zij waren 25 jaar getrouwd.”

Dr. Frankie Bazan richtte een matchmaking bedrijf genaamd Little Gay Book aan te sluiten en te ondersteunen alleenstaande vrouwen.

In eerste instantie, Frankie gedacht matchmaking als een hobby. Het was leuk. Ze was er goed in. Maar haar belangrijkste focus lag op zetten zich via de school en dan steeds een klinische therapeut.

Toen ze begon haar praktijk echter, merkte ze dat ze aangetrokken ten opzichte van vrouwen die relatie problemen werden ervaren - sommigen waren enkele en niet in staat om een ​​partner te vinden, terwijl anderen waren in begaan relaties, maar geconfronteerd met conflicten. Deze persoonlijke strijd resoneerde met Frankie, en ze voelde dat ze meer kan doen om haar klanten te helpen als een door vrouwen gerichte dating coach en matchmaker.

load...

Zij richtte Little Gay Book in 2009 tot een full-service dating oplossing voor singles en koppels geconfronteerd met een reeks van uitdagingen in hun persoonlijke leven. Vandaag de dag, ze biedt singles evenementen, matchmaking services, en individuele therapie of coaching sessies om empowerment van vrouwen om te gaan na hun relatie doelen. “Ik zag in mijn cliënten een grote behoefte niet wordt ingewilligd,” zei ze, “en ik dacht dat ik kon helpen.”

High-End Matchmaking brengt Compatible Partners Together

Het grootste deel van Frankie's matchmaking klanten zijn aan de hogere einde van de sociaal-economische spectrum. Ze richt haar premium diensten voor vrouwen boven de 30 en zei dat de gemiddelde leeftijd schommelt rond de 45. De lesbische matchmaker richt zich op vrouwen te verbinden met partners die potentieel op lange termijn. “Dit zijn professionele vrouwen die gewend zijn aan het uitbesteden van delen van het leven, omdat ze waarde hun vrije tijd “, zei ze. “Ze huren me naar de dating proces te stroomlijnen.”

load...

Om Frankie's treden high-end matchmaking programma , moet je eerst invullen van een diepgaande vragenlijst in over jezelf en je relatie doelen en deal breakers. Het is volledig gratis in te schrijven, maak een profiel, en voeg uw naam aan Little Gay Book potentiële match lijst. Als je lijkt compatibel met een klant te zijn, zullen de koppelaars in contact te komen tot een consult in persoon of via videochat. Op deze manier, scherm ze overeenkomen met klanten.

Wilt u de volledige hands-on matchmaking ervaring op te doen, kunt u upgraden naar een premium matchmaking pakket waarin de koppelaars garanderen dat een bepaald aantal data te regelen binnen zes tot 18 maanden, afhankelijk van de gewenste termijn van de klant.

Frankie neemt 10 tot 15 matchmaking klanten in een tijd, zodat ze van hoge kwaliteit wedstrijden kan leveren.

Frankie en haar team van koppelaars veel moeite besteed aan het regelen van data voor deze selecte group.While ze zorgvuldig beschouwt elk aspect van het leven en de persoonlijkheid van een persoon, zij beroept zich ook op haar eigen instincten en ervaringen als een professionele matchmaker. Ze vertelde ons dat ze niet nemen meer dan 15 klanten in een tijd, want ze wil in staat zijn om haar tijd te nemen en echt om de mensen waar ze mee werkt weten zodat ze hen kunnen introduceren om kwalitatief hoogwaardige data die precies bij zijn hen.

Frankie neemt haar verantwoordelijkheid als lesbienne matchmaker zeer serieus. “Vrouwen komen naar me toe en gaf me hun hart,” zei ze. “Ik ben zo dankbaar voor de mogelijkheid om hun leven de manier waarop ik doe raak te hebben.”

In de loop der jaren heeft Frankie veel ontvangen gloeiende getuigenissen van klanten die zeggen dat haar advies, ondersteuning en match suggesties hielp hen meer zelfvertrouwen en succesvol daters.

“Ik beveel Dr. Frankie's matchmaking service”, zegt Rachael, een freelance ontwerper en oud-client. “Het kaliber van de vrouwen ontmoet je tijdens dit proces op een geheel nieuw niveau.”

Hosting Age-Themed Singles Events in 13 steden

Naast haar exclusieve matchmaking services, Frankie ook gastheren enkelspel , waar alleenstaande vrouwen kunnen komen en te voldoen aan tientallen datum prospects in één avond. Ze zei dat ze deze gebeurtenissen ontworpen om een meer betaalbaar en toegankelijk dating oplossing voor lesbische singles die niet klaar zijn gewoon nog niet te springen voor matchmaking zijn.

U kunt mixen en mengen in een curator dating instelling op lokaal speed dating evenementen. Frankie organiseert leeftijd-thema-evenementen in 13 steden in de VS, met inbegrip van San Francisco, Oakland, Boston, New York en Seattle. Sommige van de gebeurtenissen zijn nogal intiem, met 20 tot 25 mensen uitgenodigd voor een etentje, terwijl anderen zijn enorm, het samenstellen van 100+ aanwezigen op een singles mixer.

“Het groeit als wildvuur,” zei Frankie van de gebeurtenissen. “We hebben ontworpen een schaalbaar systeem dus nu is er oneindig veel mogelijkheden, en we hoeven niet om mensen weg te zetten.”

The Little Gay Book team maakt gebruik van een matching-algoritme om persoonlijke verbindingen tussen de deelnemers te stroomlijnen naar de gebeurtenissen. Het beproefde systeem beveelt compatibel matchesbased de leeftijden van de vrouwen en de datum voorkeuren. U hoeft geen zorgen te maken over het uitroeien van haalbare datum vooruitzichten omdat de organisatoren zorgen dat zal duren voor u, koppelen je met meerdere compatibele mensen. Deze leuke evenementen geven vrouwen de kans om romantiek te vinden zonder al te ver buiten hun comfort zone.

“Ik hoop dat ik mijn speed dating gebeurtenissen uitgroeien tot elk deel van het land”, zei Frankie, “vooral in gebieden waar carrièrevrouwen geen toegang zou kunnen hebben met elkaar.”

Dating Coaching & Wingwoman Services aanbieden Honest Ondersteuning

Niet iedereen voelt zich comfortabel naar een beurs zelf, zo veel alleenstaande vrouwen uiteindelijk thuis blijven en het ontbreken van mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijk vinden van een love interest. Dat is de reden waarom Frankie lanceerde haar wingwoman dienst voor vrouwen in de San Francisco Bay Area. Vrouwen kunnen zich aanmelden voor deze dienst te beschikken over een professionele dating expert begeleiden hen om ieder geval op hun sociale agenda.

Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van een formulier uitleg over de details van de gebeurtenis die u wilt bijwonen. De wingwomen willen dingen als hoe groot het evenement zal zijn en hoeveel levensvatbare datum prospects verwacht u dus wonen ze kan komen met een op maat gesneden sociale strategie om de avond goed te gaan leren kennen.

Deze wingwomen gaan naar het evenement undercover, gedraagt ​​als een vriend, en sociale interacties te vergemakkelijken met het doel om de klant te verbinden met zo veel potentiële data zoals possible.As Frankie zei: “Iemand met een solide sociale vaardigheden zal u helpen mensen te ontmoeten, dus je hoeft niet aan een gebeurtenis om te gaan met jezelf en voelen zich ongemakkelijk.”

“Dr. Frankie helpt u om de dating jungle navigeren... Ze is heel verstandig als het gaat om interpersoonlijke relaties “. - Abby, een auteur en docent

Als u wilt iemand om je te motiveren tijdens je dating reis en niet alleen voor één avond, kunt u zich aanmelden voor Frankie's lesbische dating en relaties coaching diensten. Ze gebruikt deze privé-sessies om te helpen singles en koppels hun negatieve denkpatronen te veranderen en de belemmeringen staan tussen hen en hun relatie doelen.

“Ik heb het opbouwen van een relatie met klanten, dus ik kan vaak vertel hen dingen niemand anders kan,” zei ze. “Coaching zorgt voor een veilige omgeving om feedback te geven.”

Frankie herinnerde één keer had ze de onaangename plicht van een cliënt met lichaamsgeur dat haar hygiënische gewoonten zou kunnen zijn de reasonshe was moeite de landing van een tweede datum te vertellen. Het was een lastig gesprek, maar Frankie pakt deze problemen met een eenvoudig en kan-doen aanpak. Binnen zes maanden, de vrouw was in een relatie, en ze is nu gelukkig getrouwd.

Little Gay boek kan Kick-Start Your Love Life

Van jongs af aan, Frankie wist haar roeping in het leven was om mensen te helpen geluk te vinden. Nu, gesteund door jaren van academische studie en persoonlijke ervaring, de lesbische matchmaker heeft haar bedrijf opgericht als een one-stop-shop voor lesbische en biseksuele vrouwen op zoek naar liefde. Als u niet de tijd of energie-to-date op uw eigen, kunt u Frankie's hands-on te roepen hulp in de dating wereld.

In de afgelopen jaren, heeft Little Gay Book verantwoordelijk voor talloze liefdesverhalen, bruiloften en families geweest. De koppelaars, wingwomen, dating coaches en organisatoren van evenementen werken onvermoeibaar te helpen goed presterende vrouwen vormen van duurzame relaties met elkaar.

Of u nu een eerlijk peptalk of een gepersonaliseerde datum advies nodig hebt, kunt standvastige steun Dr. Frankie Bazan en eerlijk inzichten die je opgezet voor romantische succes.

“Ik help vrouwen krijgen in een betere hoofdruimte,” zei ze. “Ik ben vereerd om de mogelijkheid om zoveel mensen te helpen met zo'n moeilijke uitdaging in hun leven hebben.”