Meer dan 500.000 homoseksuele mannen zijn chappy geworden om hen te helpen betekenisvolle connecties te vinden

21 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: De wereld van online gay dating is vaak gebaseerd op afspraken die commitment-minded singles kan verlaten gefrustreerd. Nu is er een alternatief: Chappy. Deze gay dating app maakt vriendelijkheid en respect voorrang onder de leden en biedt een pad om hen te helpen een zinvolle, echte relatie te vinden. De meer dan 500.000 leden nemen een belofte om anderen te behandelen zoals zij behandeld willen worden, en, als gevolg daarvan, is Chappy uitgegroeid tot een positieve, veilige ruimte voor homo's om verbindingen te maken op een manier die goed voelt voor hen.

De meeste commitment-minded mensen die hebben geprobeerd online dating kan vaak vertellen wanneer een andere persoon wordt onoprecht. Het kan zo simpel zijn als een “hallo” wanneer u duidelijk een veel info in je profiel aan een interessante vraag prompt. Of een sexy foto misschien vragen ze - wanneer alles wat je wilt doen is kijken of je hobby's gemeen hebben. Verbinding maken met iemand op een diep niveau door middel van dating sites en apps, waaronder in de gay dating wereld, kan moeilijk zijn.

load...

Soms moet je beginnen chatten met iemand, en je denkt dat er potentieel. Dan opeens de communicatie stopt met geen uitleg, beter bekend als zijnde transparante versie. Volgens The Advocate, ghosting in de gay dating wereld is een probleem - met de meest populaire apps met een 50% kans dat een match gewoon zal vallen van het gezicht van de aarde (zelfs na berichten worden uitgewisseld en data worden geregeld).

Head of Brand / mede-oprichter Sam Dumas helpt Chappy een unieke gay dating app.

Deze ervaringen kunnen kwetsend zijn en laat je twijfelen aan jezelf. Is het u, of het meest online daters gewoon schilferige?

load...

Gelukkig, het antwoord is nee - het is je niet. De datering app Chappy is ontworpen om online gay dating een respectvolle, positieve ervaring te maken. Alle leden zijn verplicht om een verklaring te ondertekenen om iedereen te behandelen met behulp van de app met de waardigheid die ze verdienen het maken van de hele toon van de app beleefd.

Deze relatief eenvoudige principe van de authentieke en vriendelijke mens-verbindingen is niet de norm in de online dating ruimte vandaag, maar is iets dat we geloven sterk in “, zegt Sam Dumas, het hoofd van de Brand en onlangs benoemd tot Co-Founder voor Chappy. “Onze focus is altijd geweest, en zal blijven, op het maken van dating mogelijk is voor homo's door het creëren van een positieve, veilige plek voor homo's om echte relaties te vormen.”

Gebruikers belofte om respect voor elkaar

Misschien wel een van de meest unieke aspecten van Chappy is dat de app vraagt ​​gebruikers te beloven rekening met elkaar te zijn. Sam zei dat dit in het hart van de app en zet de juiste toon vanaf het begin.

load...

“Op Chappy, zijn wij van mening dat schoonheid is te vinden in de manier waarop je anderen te behandelen. Discriminatie naar ras, religie, handicap, geslacht identiteit, leeftijd, of wat dan ook is ten strengste verboden,”zei hij. “Het gebruik van Chappy, u zich verbinden tot de behandeling van uw collega met respect, vriendelijkheid en eerlijkheid, zonder oordeel of vooringenomenheid.”

Chappy is al een paar jaar en is al het maken van een impact op de gay dating ruimte.

“Als je in de app, het is allemaal over onderlinge samenhang. Wij hebben de swipe mechanisme, dat betekent dat je moet er beiden over eens aan te passen. Geen ongevraagd voorschotten of foto's; het is allemaal op jouw voorwaarden,”vervolgde hij. “We bieden ook de gebruikers met een glijdende schaal, zodat ze kunnen kiezen wat ze zoekt. Gelijke met mensen op zoek naar hetzelfde als jij en knip de onzekerheid.”

Als gevolg daarvan, is er minder ghosting, minder respectloos antwoorden, en minder gekwetste gevoelens op Chappy. Er is gewoon een stuk leuker en vooruitgang in uw dating leven.

Een divers team van professionals Ontwikkelt een inclusieve, veilige ruimte

In 2018, het team achter Chappy onderging een aantal belangrijke wijzigingen in een pad in de richting van de uitbreiding van het merk effenen. Ten eerste, in augustus, twee van de drie stichtende leden, Jack Rogers en Ollie Locke , trad af, terwijl de raad van bestuur benoemd Sam Dumas als Head of Brand en gaf hem mede-oprichter-status. De derde oprichter, Max Cheremkhin, blijft op het bord, als onderdeel van de integrale overgang team.

Vervolgens wereldwijde hoofdkantoor van het team verhuisde naar New York City met een team ook nog in Londen.

“Ik zal eerlijk te zijn, ik denk dat ik het beste team in de industrie. Toen ik de rol op Chappy eerder dit jaar, voelde ik een verantwoordelijkheid om een ​​team dat een afspiegeling is van het merk we bouwen was te bouwen “, zei Sam. “Het is iets dat Whitney Wolfe Herd [Bumble oprichter] op mij had onder de indruk toen ik voor het eerst begonnen en sindsdien is blijven hangen met mij. De interne cultuur is de ruggengraat van ons merk en ons bedrijf. We hebben een levendige en hardwerkende team.”

Chappy heeft een paar veranderingen ondergaan om de gebruiker ervaring nog beter te maken.

Samen met de professionals het uitvoeren van het merk, Chappy werft ook optimistisch individuen om ambassadeurs van de app. Deze ambassadeurs helpen het woord over het verschil van de app maakt in de gay dating community door middel van marketing en communicatie werk.

Chappy is al een paar jaar, dus het team vertrouwt op ambassadeurs en om anderen te laten weten dat er een alternatief voor de vooroordelen en grofheid die plaatsvinden online kan plaatsvinden.

“Chappy is altijd al een merk gebouwd op vriendelijkheid en respect in gay dating geweest. We hebben echt staan ​​alleen in dat opzicht. Ik herinner me toen ik begon, was ik echt aangemoedigd en onder de indruk dat Chappy, slechts een jaar oud, stond voor iets diepers,”zei Sam.

Meer dan een half miljoen mensen zijn toegetreden tot de App

Met meer dan een half miljoen leden, Chappy's user base is van nature divers. Gezegde van het merk is dat je kunt kijken naar iets leuk, kun je kijken naar iets sexy, kunt u zoeken naar iets serieus, of kunt u zoeken naar iets dat zowel schattig en sexy. Dit zijn geen fysieke bevoegdheden van gebruikers Chappy's, maar meer nog de aard van de ervaringen die ze zoekt in homoseksuele relaties.

Een ding dat je niet kunt doen is een eikel. Het concept achter de app begon toen het team hield een reeks van focusgroepen om echt een diepgaand gevoel voor hoe homo's voelen over online dating, wat hun persoonlijke ervaringen zijn geweest, en wat ze willen in een dating app.

“Het belangrijkste is dat we, als bedrijf, kan doen is luisteren naar onze gebruikers. We vragen hen wat ze willen en wat ze het gevoel dat ze nodig hebben als het gaat om online dating,”zegt Sam. “We hoorden over en weer dat mannen willen een ruimte om homoseksuele relaties, niet gekenmerkt door een lengte van de tijd of het niveau van betrokkenheid, maar gestempeld met een authenticiteit die, helaas, ze hebben niet in een andere online ruimten te vormen.”

Chappy heeft meer dan een half miljoen leden die afkomstig zijn uit de hele wereld.

“Gay dating hoeft niet onmogelijk te voelen,” vervolgde hij. “Het vormen van relaties is niet onmogelijk. We hebben een groot netwerk van meer dan 500.000 gebruikers, die we trots op zijn, die dit begrijpen en te kiezen om op Chappy.”

Eén manier waarop het team verbindt met leden en zorgt voor een respectvolle omgeving is via de blog. Een populaire bericht geeft tips over hoe u de juiste man op de 10 vegen vinden. Hier is een hint: Het is niet onbeleefd.

“Elke beledigende of discriminerende opmerkingen in uw bio wordt gemodereerd, en je zal niet worden toegestaan ​​op de app. Het is heel moeilijk om een ​​man te vinden als je niet eens Chappy kunt gebruiken, dus laten we anderen behandelen hoe je zou willen worden behandeld,”het artikel leest. “We hebben altijd mensen aanmoedigen open-minded te zijn. Breng wat tijd door op zoek via profielen guys' en lezen hun bios. Je bent veel meer kans op een succesvolle match hebben als je vegen op jongens wie je iets gemeen hebben met. Niet alleen Veeg naar links op basis van een foto; je zou kunnen missen op een verbinding die de tand des tijds zullen staan.”

Chappy: Waar Aardig kan u helpen Maak een verbinding

Het is een soort van een eenvoudig concept op Chappy: Je bent meer kans om iemand te vinden interessant, leuk en vriendelijk als u ook bent een aardig persoon. Het werkte voor Brad en Dom, die hun Chappy-aangewakkerd romantiek in een blogpost geschetst.

“We ontmoetten, hadden pizza, ging voor een lange wandeling op het strand (in het donker in Herne Bay), en bracht de nacht samen. Ik denk dat Brad was verrast dat ik niet zo snel vandoor toen ik hem zag, maar ik was net zo verrast dat hij niet hetzelfde te doen voor mij! Vooral toen hij erachter kwam dat ik hou van ananas op mijn pizza,”Dom schreef.

“Een paar weken later, en na een paar weekenden samen, hadden we een gesprek, en ik verwijderd Chappy samen met alle andere dating apps. We hadden besloten om te beginnen goed uit en wordt exclusief. Het voelde zo natuurlijk,”vervolgde hij.

Sam vertelde ons hoe lonend het voelt om verhalen, zoals Dom's, elke dag te horen.

“Onlangs kreeg ik een directe boodschap op Instagram van twee mannen bedanken Chappy voor het afstemmen van hen. Hun namen zijn Vaughnel en Cam. Vorig jaar, beiden waren pas enkele en besloten om de dating app wateren te testen en te zien wat en wie was die er zijn,”zei hij. “Fast-forward bijna 12 maanden, waar ze ons laten in hun prachtige een-slaapkamer in Jersey City om ons te tonen een exclusieve blik op hoe de liefde ziet eruit en voelt aan hen. Samen, gelukkig en dankbaar Chappy. Wat is er beter dan dat?”