Met mijn ex leert de diepbedroef opnieuw hoe te genezen van breuken en herenigen met hun voormalige geliefde

7 mei 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Na een breuk of echtscheiding, veel mensen voelen zich verloren, gebroken, en onzeker van hun identiteit zonder die relatie. Soms willen ze niets liever dan hun ex terug te krijgen. De makers van With My Ex Opnieuw bieden tools en middelen om mensen te helpen herstellen van scheidingen, verhogen hun geluk, en, indien zij dat wensen, herenigen met hun voormalige geliefde. Met Mijn Ex Opnieuw biedt persoonlijke post-breakup coaching die een gevoel van vertrouwen tijdens een van de moeilijkste periodes van iemands leven kan inboezemen. Gebruikers kunnen zich inschrijven in audio- en video-seminars, een online MasterClass, of blader veel gratis artikelen, gidsen en video's om hen te helpen meer dan een breuk - of zelfs krijgen hun ex terug.

Velen van ons groeien op met fantasieën van een perfecte relaties - op basis van films of tv-programma's - maar die verwachtingen heeft ons klaargemaakt voor een harde realiteit wanneer we beginnen met daten. Wanneer we onszelf te maken met een breuk of echtscheiding, kunnen we gaan in een totale neerwaartse spiraal terechtkwam.

load...

Alex Cormont gemaakt With My Ex Opnieuw om mensen te laten zien hoe om samen terug te krijgen met een vroegere minnaar.

Maar tijdens die moeilijke tijden wanneer verwachtingen zijn verbrijzeld, en mensen vinden zichzelf proberen om de brokken te lijmen, met mijn Ex Opnieuw ze iets onverwachts kan bieden: Een kans om te genezen - en mogelijk maken dat verbrijzelde relatie weer heel.

Fransen houden coach Alex Cormont gemaakt met mijn Ex Opnieuw in 2007 naar mensen die worstelen in de nasleep van een moeilijke split helpen. Hij en zijn liefde coaches helpen verpleegkundige het gebroken hart door middel van scheidingen, herontdekken hun identiteit, en zelfs terug te krijgen samen met hun geliefde indien zij dat wensen.

load...

“Met Mijn Ex Opnieuw werd opgericht met de missie om mensen te helpen overwinnen van de pijn en het trauma van de scheidingen, maar ook om hen te leren over echte liefde,” zei Alex. “We willen mensen te onderwijzen in het verleden bepaalde taboes en misvattingen te zien als het gaat om liefde en relaties.”

Hij en zijn coaches gericht om mensen te helpen realistisch te zijn in plaats richten op die onbereikbaar sprookjesachtige verhalen uit de films.

“We willen mensen met echte oplossingen en tools bieden om hen te helpen omgaan met hun dag-tot-dag problemen en vinden ware, betekenisvolle geluk in de liefde en het leven - vooral door te leren om menselijk gedrag te begrijpen en hoe zij zich moeten aanpassen,” zei Alex.

Een hardwerkende team dat instaat voor Healing Hearts

Alex's team, dat coaches Natalie en Adrian omvat, gaat over het helpen van mensen te herstellen van scheidingen gepassioneerd, en ze hebben geholpen duizenden mannen en vrouwen van alle leeftijden over de hele wereld. Zijn team werkt vaak 12 uur per dag omdat ze zo gepassioneerd over het helpen zo veel mogelijk mensen.

load...

Met Mijn Ex Opnieuw heeft geholpen cliënten 18-71 jaar oud geluk te vinden.

“Liefde en scheidingen zijn een wereldwijd probleem, een menselijk probleem,” zei Alex. “Iedereen kan door adviezen van deskundigen na een breuk.”

Hoewel de site is in het Engels, een deel van de materialen worden ook aangeboden in het Frans als moedertaal Alex, en het team is bezig om de site te vertalen in meer talen, zodat het nog meer mensen kunnen bereiken.

Alex zei een deel van hem wil mensen niet nodig om zijn website te komen, want als ze te bezoeken, is het waarschijnlijk omdat ze lijdt of emotioneel bedroefd, maar hij is blij aan te bieden wat hulp.

“Een uiteenvallen vaak gepaard gaat met een identiteitscrisis van soorten, en coping voor de meeste mensen is de uitdaging van hun leven”, zei Alex. “Wij bieden reële en zinvolle oplossingen om mensen te helpen te corrigeren hun gedrag, nieuwe patronen op te bouwen, en hun significante andere te begrijpen op een zinvolle manier.”

Met Mijn Ex Opnieuw is geprezen door veel van zijn gebruikers voor zijn rol in hen te helpen hun leven te veranderen door middel van haar website, coaching, of online producten.

Eén-op-een coaching Services voor na een breuk

Een Bij de meeste populaire diensten Mijn ex Again's is aangepast coaching voor degenen die aan het bijkomen van een taaie breuk.

“We zijn er trots op de belangrijkste dienst in de wereld als het gaat om één-op-één coaching sessies en post-breakup herstel”, zei Alex. “We geloven dat we de beste in wat we doen, omdat we echt mensen helpen door hen gepersonaliseerde tips, tools en advies dat van toepassing is op de specifieke situatie waarin ze ondervindt.”

Elk van de coaches is getraind in Alex 'aanpak, die hij maakte toen hij het bedrijf in 2007 gelanceerd, maar hij omarmt het feit dat elk teamlid heeft een uniek perspectief.

De With My Ex Opnieuw team bestaat uit touringcars, van links, Alex, Natalie, en Adrian.

“We hebben allemaal een gemeenschappelijk doel, maar elk lid van ons team heeft zijn unieke stijl en aanpak,” zei Alex.

Hij suggereert dat mensen die geïnteresseerd zijn in het werken met een liefde coach moet video's bekijken op With My Ex Opnieuw YouTube channelto zien zijn die degene die ze denken dat ze te verbinden met de meeste.

“Al onze teamleden zijn gericht op het bieden van concrete antwoorden en het geven van bruikbare adviezen om dingen te draaien, evenals een wegenkaart of game plan om het grotere plaatje te zien en te bereiken doelstellingen van de klant”, aldus Alex.

Online Seminars en de MasterClass laten zien hoe je Sluit

Aangezien een-op-een coaching te duur voor wat kunnen zijn, met mijn Ex Opnieuw biedt digitale producten op meer betaalbare prijs punten. De site biedt audio- en video-seminars om individuen te helpen navigeren door alle van de meest voorkomende uiteenvallen situaties.

Alex heeft ook een online MasterClass programma dat nog meer diepgaande gaat.

De masterclass is een intensieve cursus ontworpen voor degenen die willen dat hun ex terug in hun leven.

“Het is onze meest uitgebreide cursus tot nu toe, waar we hebben verzameld duizenden uren van het veld ervaring, bewezen methoden en succesverhalen om mensen in staat over de hele wereld om snel weer aan te trekken na een breuk,” zei Alex.

De masterclass is de meest uitgebreide cursus aangeboden door met mijn ex weer en is voorzien van een persoonlijke transformatie gids, situatie-specifieke gepersonaliseerde correspondentie, en een checklist om ervoor te zorgen u geen stappen overslaan.

Een scala aan gratis Resources terug te krijgen met je ex

Voor de mensen die het echt haar diensten moeten bereiken, de With My Ex Opnieuw team heeft veel van zijn waardevolle middelen beschikbaar gesteld via haar website zonder kosten.

Deze middelen vrij te omvatten verschillende lange gidsen over onderwerpen als: Hoe kunt u uw ex terug te krijgen; hoe je de perfecte brief aan uw ex te schrijven; en hoe om over een breuk. De site heeft ook honderden blogberichten die waardevolle tips en advies van ervaren coaches. De With My Ex Opnieuw YouTube-kanaal is een gemakkelijke manier om strategieën te leren om de verbondenheid met een vroegere liefde zonder kosten.

Zelfs als mensen niet betalen voor hun producten, advies of coaching, de With My Ex Opnieuw team is blij om hen te helpen door een van de moeilijkste momenten van hun leven.

“Het draait allemaal om liefdevolle mensen die hun vertrouwen in ons stelt en waardoor ze alles wat we kunnen om hen te helpen succesvol te zijn”, zegt Alex. “We willen een bijdrage leveren aan de verbetering van de wereld op een zinvolle manier door het verminderen van de tarieven van echtscheidingen en scheidingen. En we willen mensen helpen om hun geluk te vinden waar ze ook zijn.”