Met Tinyletter kunnen dating-experts gemakkelijk nieuwsbrieven en advies delen met hun communitys

21 april 2019

De korte versie: TinyLetter , een e-mail platform geleverd door MailChimp maakt nieuwsbrief marketing pijnloos door gebruikers de mogelijkheid om zich te concentreren op hun boodschap, niet formatteren en statistieken. Regelmatig contact houden met de huidige en potentiële klanten is een belangrijk onderdeel van het succes van elk bedrijf eigenaar. Voor dating coaches, relatie experts en koppelaars, e-mail nieuwsbrieven zijn een effectieve manier van het delen van informatie over hun diensten, het geven van nuttige adviezen voor abonnees, en het opbouwen van een relatie met hen, die uiteindelijk leidt tot betere relaties.

Kim Piper Werker, auteur van “Make It Mighty Ugly: oefeningen & Advies voor Getting Creative zelfs wanneer het niet mooi,” hield het verzenden van e-mail nieuwsbrieven aan haar lezers - vooral wanneer ze nam de tijd om te reageren op haar boodschappen. Maar wat ze niet leuk vond was de moeite die het kostte om die nieuwsbrieven samen te stellen. Tussen het navigeren haar weg door ingewikkelde systemen en ploeteren door complexe analytics was ze niet eens geïnteresseerd in, had nieuwsbrieven een monnikenwerk dat ze niet willen veel van haar tijd besteden aan geworden.

load...

Dan, Kim gevonden TinyLetter - een gratis e-mail nieuwsbrief dienst gerund door MailChimp - en was verbaasd over hoe eenvoudig en plezierig het systeem was. Na slechts 32 minuten, was ze in staat om een account aan te maken, importeren haar abonnee lijst in het platform, en schrijven en verspreiden haar eerste nieuwsbrief. Het was liefde op het eerste te sturen.

TinyLetter maakt het proces van het versturen van een nieuwsbrief aan je followers intuïtief en eenvoudig.

Terwijl ze beschrijft in haar blog , TinyLetter is, “bewust ontworpen voor mensen precies zoals ik, die prioriteit geven aan de oprichting van een betekenisvolle relatie met de abonnees meer dan stimuleren van de verkoop, het aantrekken van clicks, etc.” En Kim's publiek positief te reageren op de nieuwe nieuwsbrief. Ze meldt dat ze die meer reacties van lezers nu dat ze met behulp TinyLetter dan ze was toen ze werd met behulp van andere nieuwsbrief platforms.

load...

TinyLetter eenvoud en duidelijke aanpak van nieuwsbrieven kunnen ervoor zorgen dat uw boodschap wordt gehoord, niet verloren in de shuffle.

Correspondentie Made Simple - met tal van functies

Laat je niet voor de gek naam u. Als het gaat om boeiende een publiek, TinyLetter packs een reusachtige punch. Bij het starten van een nieuwsbrief, bieden ze schoon ontwerpen die doet denken aan een standaard e-mail platform. Net als bij reguliere e-mail, kunt u eenvoudig tekst opmaken zodat het lijkt de manier waarop u wilt, alsmede afbeeldingen en hyperlinks dat uw inhoud aantrekkelijker te maken toe te voegen.

Het versturen van een nieuwsbrief met TinyLetter is simpel - of u de campagne verzenden vanaf uw TinyLetter account of niet. Het systeem geeft u de mogelijkheid om uw nieuwsbrieven verspreiden van uw eigen e-mail client, die de effectiviteit van uw campagne kan stimuleren. De frequentie is de sleutel tot het waarborgen van de lezers betrokken te blijven met uw nieuwsbrief. Sporadisch berichten kunnen ertoe leiden dat u delen van uw publiek te verliezen, omdat ze kunnen vergeten dat ze geabonneerd en neem aan dat u ze het versturen van spam, of kunnen zij hun e-mailadres te veranderen en vergeten om hun abonnement te updaten. Maar TinyLetter ongecompliceerde levering opties te elimineren deze zorg omdat ze laten je gemakkelijk regelmatig berichten versturen naar uw publiek.

load...

Ook TinyLetter maakt het gemakkelijk om reacties te ontvangen van de nieuwsbrief abonnees, die ook kan bijdragen tot een relatie. In de huidige sociale-media gedreven klimaat, mensen zoals de mogelijkheid om uit te reiken naar content creators en houden het gesprek gaande. TinyLetter faciliteert deze besprekingen doordat u antwoorden op uw nieuwsbrief te bekijken en moeiteloos reageren op dergelijke berichten. Op deze manier krijg je de feedback die je nodig hebt om de relevante content lezers te creëren willen en kunnen vragen abonnees kunnen hebben over uw diensten te beantwoorden. En hoe meer betrokkenheid je hebt met lezers, hoe meer kans je hebt om bestaande klanten tevreden te houden en nieuwe aan te trekken.

TinyLetter stelt gebruikers in staat om automatisch te genereren boeiende Twitter berichten met opvallende sjablonen.

TinyLetter heeft zelfs een manier voor u om automatisch delen van een nieuwsbrief met Twitter-volgers en het ontwerpen van een opvallende tweet dat de rente en de lezer betrokkenheid toeneemt. Abonnees die genieten van uw nieuwsbrief zal meer kans om het te delen met hun sociale media volgelingen, die optreedt als uw ambassadeurs en helpt u een publiek op te bouwen en waardevolle business leads.

Daarnaast TinyLetter geeft u de mogelijkheid om links naar uw nieuwsbrief die kijkers naar uw website toe te voegen. Maar je kunt het ook gebruiken om de website verkeer naar uw nieuwsbrief. Het platform biedt gebruikers codes die kunnen worden ingebed in hun webpagina's, waarmee bezoekers een monster van de nieuwsbrief inhoud die ze kunnen verwachten te ontvangen.

Voeg een persoonlijk tintje aan uw relatie met een cliënt

Dating coaching en matchmaking zijn over het cultiveren van relaties. Niet alleen relaties voor klanten, maar relaties met klanten. Het verzenden van e-mails naar de huidige en potentiële klanten is een moeiteloze vorm van marketing, dat houdt je publiek op de hoogte van wat je doet. U kunt ook gebruik maken van uw nieuwsbrief om dating en relaties tips die uw expertise laten zien en u vestigen als een betrouwbare bron voor de liefde advies te geven.

Hoewel velen van ons een overvloed aan e-mail ontvangen op een dagelijkse basis, klanten eigenlijk waarderen e-mail nieuwsbrieven die informatieve inhoud ze verbinding met bevatten. Door het aanpakken van de lezers liefde en relatie problemen in uw nieuwsbrief, kun je laten zien dat je hun uitdagingen beter te begrijpen en hebben de kennis en ervaring om hen te helpen slagen in hun liefdesleven.

TinyLetter kunnen lezers te lezen en gemakkelijk te delen op elk apparaat, het stimuleren van het bereik van uw nieuwsbrief.

Via deze aansluiting kunt u uw bedrijf bottom line te verhogen. Volgens gegevens verzameld door Campaign Monitor, de return on investment voor e-mail marketing is 3,800% - veel hoger dan sociale media, direct mail en zoekmachine marketing. Daarnaast zijn consumenten zijn zes keer meer kans om te klikken op een link van een e-mail campagne dan in een tweet, drie keer meer kans om de inhoud van een e-mail te delen dan uit andere bronnen, en vijf keer meer kans om marketing berichten te lezen in een e-mail dan op Facebook.

Ook e-mail marketing trekt meer klanten dan andere vormen van marketing. Zo blijkt uit de statistieken van e-mailcampagnes zijn 40 keer meer kans op een nieuwe klant te genereren dan Twitter en Facebook.

Gesteund door Toonaangevende MailChimp's Email Network

MailChimp is het brein achter TinyLetter. Beide zijn gebruiksvriendelijke e-mailsystemen dat de stress van het ontwerpen van marketing campagnes, maar TinyLetter is het beste voor degenen die minder functies willen. Bijvoorbeeld, TinyLetter gebruikers niet na te denken over zaken als het ontwikkelen van e-mail templates of aanmelding vormen.

TinyLetter maakt gebruik van MailChimp's krachtige e-mail platform om eenvoudig, mooi nieuwsbrieven.

Terwijl TinyLetter heeft kunt u controleren hoeveel e-mails werden geopend en die links zijn geklikt, hoef je niet te gaan door de gedetailleerde statistieken die MailChimp biedt. Hiermee kunt u alleen de basisinformatie die u wilt, zonder tijd en energie op cijfers die u misschien niet te gebruiken.

Meer dan alleen nieuwsbrieven, TinyLetter legt verbanden

TinyLetter De interface is ontworpen voor degenen die, net als Kim, zijn meer bezig met berichten dan statistieken. Ze wilde gewoon om haar gedachten te delen en te inspireren haar volgelingen. Kim was in staat om haar boodschap eruit te komen, en het resoneerde met haar publiek.

E-mail nieuwsbrieven zijn een heerlijk persoonlijke manier voor koppelaars, dating coaches, en soortgelijke experts uit de industrie om hun diensten te bevorderen en hun publiek de informatie die ze zoekt - waardoor een sterke band met bestaande en potentiële klanten.

Als u niet de tijd of de neiging om een ​​uitgebreide nieuwsbrief te ontwerpen, TinyLetter is het juiste platform voor u. Met TinyLetter, kunt u zich richten op het opbouwen van relaties, niet alleen nieuwsbrieven.