Mijn 3 favoriete online dating succesverhalen

21 juni 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Als een dating coach, en iemand die twee decennia te helpen singles liefde vinden online heeft doorgebracht, is een dag niet door dat ik niet een hartverwarmende verhaal van iemand die de liefde van hun leven door middel van digitale dating gevonden te horen (of op zijn minst had een datum waarop ze genoten).

Hier zijn een paar verhalen om u hopen dat u, ook kan een speciaal iemand om te rijden in de digitale zonsondergang met vinden.

1. Diane en Steve

Steve was een van de eerste mensen Diane merkte dat ze werd gekoppeld aan op eHarmony en ze werd meteen tot hem aangetrokken. Steve's vrouw was overleden, en Diane was een gescheiden vrouw.

load...

Sinds ze is een schrijver, waardeerden ze de manier waarop hij schreef en was onder de indruk van zijn perfecte spelling en grammatica. Ze Bi-voorbij de begeleide communicatie en ging rechtstreeks naar e-mailen elkaar.

Steve zei dat hij zou reizen voor een paar weken uit het land voor het bedrijfsleven en ze nodig hadden om te vertragen om samen voor hun eerste date.

Toen ging het stil. Ze wilde niet horen van hem voor een maand, en ze dacht dat hij iemand anders dat hij geïnteresseerd was gevonden.

Maar wat er werkelijk gebeurde was haar laatste e-mail om hem een ​​of andere manier een time-out of dwaalden, dus hij dacht dat ze degene die gestopt communicating.She nam hij haatte wat ze had geschreven was, zo had hij droop af.

Gelukkig Steve nam een ​​sprong van het geloof en nam contact Diane weer toen hij terugkeerde, en ze was opgetogen.

load...

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst over koffie kort daarna en meer dan klikte. Ze begonnen elkaar te zien de hele tijd, uit te gaan naar concerten, films kijken en koken mooie maaltijden samen.

Ze deelden hun levensverhalen, triomfen en gekwetst en begonnen hun twee werelden bij elkaar te mengen.

De volgende lente, vlogen ze naar Parijs voor een vakantie, en terwijl het beveiligen van hun liefde slot om een ​​brug Parijs naast duizenden anderen, Steve trok een diamanten ring uit zijn zak, gedaald tot een knie en vroeg me Diane met hem te trouwen.

Enigszins geschokt en meer dan een beetje in verlegenheid gebracht door het publiek weer te geven, drong ze er bij hem op te staan ​​en onhandig mompelde “Ya sure?” In antwoord op de vraag.

“Ya zeker” is sindsdien een geladen zin voor de twee van hen te worden.

Takeaway : Steek je hand uit en sluit. Soms e-mails verdwalen in cyberspace

“Sommige van de beste dating verhalen

load...

het gevolg zijn van singles na hun harten.”

2. Elizabeth en Michael

Elizabeth en Michael ontmoet op PlentyOfFish. Na een paar weken van communiceren, wisselden ze telefoonnummers en ontmoet op een wijnbar voor hun eerste date.

Elizabeth bestelde een wit en Michael bestelde een rood, en ze deelden een bord van verschillende kazen en vleeswaren.

Het gesprek was zo goed dat ze overgeslagen de wekelijkse trivia spel de bar hosts.Their eerste dag eindigde met een kus en een tweede datum in de agenda voor twee dagen later gaan.

Date nummer twee was fantastisch. De twee besloten om te gaan schaatsen, iets wat Michael niet had gedaan sinds hij 11 jaar oud was.

Ze gingen in kringen rond de ijsbaan met Michael vastgrijpen van de rail in de ene hand en haar in de andere. Misschien was hij het zijn sneaky, maar hij was er om Elizabeth te halen toen ze een paar keer viel.

Daarna gingen ze voor warme chocolademelk en een wandeling. Toen gingen ze naar het vliegveld om te zoeken naar de sterren, maar de wolken in de weg stond. Ze had niet gedacht dat ze zou zelfs de sterren merken als ze zichtbaar waren.

Volgens Michael, dan is de datum bedoeld om te leven uit een aantal van de dingen die de twee had gesproken over, terwijl ze elkaar werden sms'en.

Ze bracht de rest van de nacht samen, werd Facebook officiële en zijn van plan hun toekomst en meer plezier data toe te voegen aan hun geheugen boek.

Takeaway: Breng uw innerlijke kind en maak uw data licht en plezier. Houd flirten door middel van teksten over nieuwe dingen die je wilt om samen te doen over de toekomstige data.

3. Todd en Rozie

Todd en Rozie waren beiden lid van JDate, waar ze waren op zoek naar liefde online. De twee van hen waren gefrustreerd met het zoekproces en waren over te laten hun lidmaatschap vervallen.

Rozie besloten om de online dating spel een laatste kans te geven wanneer ze Todd stuurde een e-mail die zei simpelweg: “Je ziet er schattig. Ik vind je profiel leuk."

Rozie had niet eens een profielfoto geplaatst en het grootste deel van de gegevens in haar profiel niet leeg waren achtergelaten, dus Todd aarzelde om reply.He dacht dat hij zou hallo te zeggen en haar vragen hem een ​​foto te sturen.

Hij was blij dat hij dat deed, als toen hij Rozie's foto kreeg, dacht hij dat ze was echt schattig.

Na ongeveer een maand van e-mail uitwisselingen en een paar telefoontjes, eindelijk ontmoet ze in persoon. Hun eerste datum was gepland voor een drankje na het werk, maar het gesprek leidde tot het diner. Diner omgezet in afterglow drankjes, en hun eerste informeel drankje datum duurde zeven uur!

De twee gingen naar huis apart om 2 uur, alleen omdat ze die nodig is om naar de volgende dag te werken.

Na zeven maanden van dating, Todd ten huwelijk Rozie op een romantische manier in de hoogste toren in Krakau, Polen. Het was het grootste plein van Europa.

Ze trouwden een jaar en een half later en nu hebben twee kinderen.

Takeaway : Vrouwen moeten pro-actief met hun zoektocht en contact mannen.

Aan het eind van de digitale dag

Sommige van de beste online dating verhalen gevolg van singles die niet wachten om te worden benaderd, gaf een schot wanneer een e-mail niet was teruggekeerd, waren spontane over dating ideeën en volgden hun hart in plaats van alleen hun hoofd.

Het is gewoon een herinnering dat soms een e-mail verloren gaat in cyberspace en soms een perfecte date idee is niet perfect - tenzij je met iemand die perfect voor u zou kunnen zijn.

In dat geval gewoon elkaar en het creëren van nieuwe herinneringen is wat het hof proces is echt alles over.

Foto bron: visualphotos.com