Moet ik blijven of moet ik gaan?

9 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Laten we zeggen dat je hebt uit deze geweldige vent voor een tijdje en dan dingen beginnen te gaan naar het zuiden.

Misschien heb je al ruzie een beetje meer. Of misschien voel je je een beetje meer afstandelijk en losgekoppeld van elkaar de laatste tijd. Of misschien is de seks is niet zo goed als het ooit was.

Een van de meest ondraaglijke dating dilemma is, dat je dat moeilijke beslissing om al dan niet een relatie te redden of te beëindigen maken.

load...

Deze situaties zijn dat er veel meer martelende gemaakt wanneer je herkent je partner is echt een goede vangst en je hebt een veel gemeen met wederzijdse aantrekkingskracht.

Maar iets lijkt af en je bent echt gescheurd over wat te doen, niet te willen een verschrikkelijke fout dat je spijt voor de rest van het je leven te maken.

Hieronder staan ​​een aantal vragen die u zou willen jezelf afvragen of je jezelf in zo'n augurk voordat je dat de meeste moeilijke keuze te maken.

Het belangrijkste is om te voorkomen dat impulsieve beslissingen over uw relatie status in de hitte van emotie. Gun jezelf de tijd om echt te reflecteren en gebruik je verstandig geest om inventarisatie van uw behoeften en de levensvatbaarheid van uw relatie te nemen.

load...

1. Wat heb ik nodig van mijn partner om dit meer voldoening te maken?

Stap uit wat papier en een pen en maak een volledige lijst van alle dingen die je nodig hebt van een partner en relatie. Van die dingen, ontcijferen tussen degenen die verhandelbaar zijn en degenen die deal-breakers zijn.

Jij en je vriendje zal dan willen lijsten en de dialoog te wisselen over wat er vermeld om je relatie te sterke en wat er ontbreekt identificeren. Kan geen compromissen worden gemaakt?

2. Wat zijn mijn bijdrage aan de relatie ontevredenheid?

Het is heel gemakkelijk om vingers voor onze relatie ongeluk wijzen door het leggen schuld bij onze partners en het vinden van fouten in wat ze wel of niet te doen om ons te behagen.

Maar it takes two to tango en het is belangrijk om de mogelijke manieren waarop je zou kunnen bijdragen aan de problemen bloot te leggen.

Omdat we het gedrag van onze partner niet kunnen controleren, we hebben alleen controle over onze eigen acties en keuzes. Wat kunt u doen van uw kant om de status van de dingen te verbeteren?

load...

“De sleutel is om te communiceren met je partner

het moment dat je iets verkeerd te detecteren.”

3. Hoe toegewijd ben ik aan het maken van deze relatie te laten werken?

Op een schaal van één tot 10, waarvan er een “ Ik wil uit deze relatie ” en 10 “Ik ben vastbesloten om het maken van dingen werken,” hoe zou je jezelf waardeert?

Als je boven een vijf bent, is er nog wat energie is er om te proberen en ontdek de bronnen van je relatie ongeluk en beginnen met het werk van de reparatie. Als je onder een vijf, wilt u misschien wat tijd doorbrengen in individuele therapie om je gevoelens en behoeften te verduidelijken.

4. Ben ik OK met de status quo?

Als de dingen in je relatie precies hetzelfde als ze zijn op dit moment verbleef, wetende dingen zouden er niet veel beter en dit ging zo goed te zijn als het voor eeuwig krijgt, kun je blijven?

Je gaat te willen uw waarden, prioriteiten en de relatie behoeften te onderzoeken en te communiceren met je man over de vraag of er een lijn met zijn.

5. Heb ik alles doen wat menselijk mogelijke gedaan om dit werk te maken?

Dit is misschien wel de belangrijkste vraag. Als je om weg te lopen vandaag, kun je zeggen met alle goed geweten je hebt alles wat je kon deze relatie levensvatbaar en bevredigend om te doen?

Als er ook maar de geringste hint van een no hier, kan ik u verzekeren deze vraag zal eten weg bij u voor de maanden tot jaren te komen nadat je hebt opgebroken.

Er is niets erger dan vraagtekens bij jezelf na een besluit is genomen, dus zorg ervoor om wat tijd te nemen om eerlijk te zijn met jezelf. De twee van u zou kunnen overwegen paren counseling.

Het kan vaak nemen omhoog van zes maanden tot een jaar of meer om de gewoonten in een relatie voor het beter als gevolg veranderen om de leercurve voor het leren en het consolideren van nieuwe vaardigheden en gewoonten, zodat je nodig hebt om dit soort van betrokkenheid vooruit te maken.

Echter, kun je meestal vertellen binnen drie tot zes maanden van consistente en aanhoudende inspanning op het verbeteren van de dingen in de relatie als je gemotiveerd bent en als je hart er in zit. Dit kan een nuttig barometer bij het vaststellen van uw vooruitgang.

Als het er op aan komt, kunnen de meeste relatieproblemen resolutie hebben als beide partijen zijn betrokken en gemotiveerd.

Verschillen in waarden, een gebrek aan chemie / attractie, huiselijk geweld en drugsmisbruik en verslaving hebben de neiging om de armste prognose hebben.

De sleutel is om je tijd te nemen bij het maken van deze potentieel levensveranderende beslissing en communiceren met uw partner vanaf het moment dat u mis iets op te sporen, zodat u kunt voorkomen dat relatieproblemen uit te verdiepen en sneeuwbaleffect.

Wat zijn enkele van de methoden die u hebt gebruikt om dit dilemma om te blijven of vertrekken een dating relatie te behandelen?

Foto bron: merlinka.com.