Natuurliefhebbers komen samen op inaturalist.org om hun omgeving te documenteren en hun passie te delen

21 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Gemaakt voor natuurliefhebbers op zoek naar verbinding, iNaturalist nodigt gebruikers uit om een relatie met de natuur en met elkaar te smeden. Hun activeonline gemeenschap van milieuactivisten, wetenschappers en outdoor mensen vaak te plaatsen, bekijken en commentaar geven op foto's van organismen uit de hele wereld. Sinds iNaturalist'sfounding in 2011, hebben bijna 4 miljoen waarnemingen sharedby naturalisten geweest. Natuurliefhebbers kunnen ook een praatje maken in persoon door het bijwonen van BioBlitz gebeurtenissen , die mensen uitdagen om zo veel organismen als ze kunnen binnen een bepaalde tijdspanne op te nemen. INaturalist.org verwelkomt mensen van alle achtergronden ina sociale omgeving ideaal voor het ontmoeten van mensen, waarderen de natuurlijke wereld, en bankgaranties via gedeelde belangen.

Toen ik 17 was, mijn vriend bracht drie maanden in Belize op een archeologische opgraving met zijn familie. Dat was goed nieuws voor mij, omdat het schrijven van een sappig,-romance infuus letter een keer per week was ongeveer net zoveel inzet als ik zocht op het moment.

Terwijl kamperen met mijn Meisje padvinders, schreef ik hem een ​​brief onder de gloed van een zaklamp, en ik was gezet poëtische over de geluiden van krekels hoorde ik om me heen. “Ze zijn net als wij,” zei ik, “roept over grote afstanden voor elkaar tot de nacht vult met hun lied.”

load...

Ik was een tiener met een flair voor de dramatische, andmy vriendje aten het op. Hij schreef terug over zijn eigen weelderige omgeving en hoe het mysterie van de jungle intrigeerde hem. “Kinda zoals jij,” voegde hij er met een Winky face.His beschrijvend brieven, kaarten en e-mails maakte me het gevoel dat ik daar met hem was, vechten diabolically enorme spinnen en wegrukken glimp van kleurrijke vogels overhead.

Door sharingour wonder van de natuur, werden we dichter als een paar, hoewel we waren eigenlijk duizenden mijlen apart.In op dezelfde manier, iNaturalist.org vergemakkelijkt banden tussen natuur liefhebbers over de hele wereld op een site gemaakt voor het posten en bespreken van de flora en fauna gevonden in bossen, meren, velden, moerassen, of zelfs je eigen achtertuin.

load...

Opmerkingen over iNaturalist mensen te laten weten waar ze een bepaalde plant, bug, of schepsel kan vinden.

INaturalist gebruikers opnemen wat ze zien op hun outdoor tochten en te delen in een gemeenschap van milieubewuste mensen. Sinds hun oprichting in 2011 hebben gebruikers bijna 4 miljoen foto's van organismen geplaatst uit alle delen van de wereld. Open voor iedereen gefascineerd byThe buitenshuis, deze website welcomesthousands gebruikers samenkomen onlineto beestjes te identificeren en te vertellen over hun ervaringen.

“De kern van de missie van de gehele onderneming is om mensen te verbinden met de natuur”, zegt mede-oprichter Ken-ichi Ueda. “Veel mensen geven lippendienst aan het milieu te beschermen, zonder dat in de gaten voor het milieu op een persoonlijk niveau. We introduceren mensen naar de organismen om hen heen, en een groot deel van dat doet het sociaal.”

Een Gemeenschap van 350.000 Gebruikers Verkennen, Share & Bond

INaturalist onderhoudt een gemeenschap van 350.000 geregistreerde gebruikers, 17.000 van hen zijn actief interactie op de site op een dag-tot-dag basis. Sommige zijn studenten in opdracht van hun leraar, maar vele anderen zijn naturalisten echt gepassioneerd over wilde dieren.

load...

Ken-ichi beschreef de typische gebruiker als “een volwassene die is niet het opvoeden van kinderen,” redeneren dat ze degenen met de middelen en tijd om de natuur te verkennen. Als geheel, iNaturalist gebruikers zijn mensen die bescherming van het milieu en de biodiversiteit worden geëvalueerd, zodat ze de moeite waard om te weten. Ze kunnen zelfs tag uw foto met een identificatie, dus als je niet weet wat voor soort vogel of bug je zag, kan iemand het te classificeren voor u.

Ken-ichi zei dat sommige gebruikers vormen niche groepen rond bepaalde planten of dieren. “Er zijn zelfs kaders die houden van landslakken,” addedwith hij een lach. “Dat is iets wat uniek is voor deze site. Je hoeft niet findmany landslak samenlevingen die er zijn.”

Dit crowdsourced soort identificatiesysteem zet de natuur op de vingertoppen van iemand online. U kunt bladeren door opmerkingen van locatie, soort, identificatie, of waarnemer. De wereld aan je voeten.

“Het is vrij gemakkelijk”, zegt Ken-ichi. “U kunt uw bureaublad of de browser te gebruiken en kies een foto te uploaden naar de site.”

Van mieren tot zebra's, hebben alle soorten dieren en planten te vinden op de site, en de collectie is nog steeds groeit naarmate meer mensen er even uit en discoverwhat de natuurlijke wereld te bieden heeft.

BioBlitz: Actief Mensen Record natuur in bepaalde plaatsen en tijden

Een BioBlitz event geeft natuurliefhebbers de kans om naar buiten te gaan in drommen naar organismen op te nemen binnen een bepaalde periode (variërend van een uur tot een week) en op een bepaalde plaats. Deze projecten worden vaak georganiseerd door scholen of academici op zoek om te leren over het gebied, dus de vrijwilligers helpen hun gemeenschap, terwijl elkaar verkennen van het buitenleven.

Deze gebeurtenissen zijn een goede datum activiteit voor outdoor en competitieve koppels op zoek naar een excuus om uit de bank en dwalen rond een park, camping, of een andere openbare plaats.

“Het maakt niet uit waar ter wereld je ook bent, iNaturalist brengt mensen samen. Of u nu een Ph.D. Of gewoon houden van het buitenleven, iNaturalist brengt je dichter bij de natuur en [te] vele collega naturalisten te brengen.” - Carlos G. Velazco Macias, Bioloog

De observationscollected tijdens BioBlitzes zijn vaak voor de studie van de biodiversiteit relevant. “Als we weten, bijvoorbeeld dat een pelikaan was op die plaats in die tijd, dat stuk van de gegevens kan echt nuttig wetenschappelijk zijn,” verklaarde Ken-ichi.

INaturalist niet hosten BioBlitz gebeurtenissen, maar ze hebben een lijst van nieuwe projecten en bieden gebruiksvriendelijke infrastructuur om deel te nemen en bijhouden van uw observaties. U kunt kijken op hun BioBlitz kalender om up to date te blijven.

“INaturalist is gebaseerd op de fysieke wereld activityof krijgen van buiten en kijken naar dingen, en BioBlitzes bieden de mogelijkheid om mensen die je alleen voor kende door hun profielfoto's voldoen”, zegt Ken-ichi. “Als je samen gaan, kun je leren om aandacht te besteden aan wat andere mensen aandacht besteden aan, en waarderen uw omgeving des te meer.”

Sinds 2011, heeft Team iNaturalist.org's vierden de Natural World

De inspiratie voor iNaturalist kwam in 2008 als onderdeel van een afstudeerproject voor gradstudents Nate Agrin, Jessica Kline, en Ken-ichi Ueda, die UC Berkeley School of Information bijgewoond. Wat begon als een kant optreden groeide al snel uit als Nate en Ken-ichi verder gewerkt op de site lang na het afstuderen.

Ken-ichi Ueda, iNaturalist.org mede-oprichter, bouwde de site om zijn liefde te combineren voor de natuur en het web.

Werken in samenwerking met Scott Loarie, nu Co-Director voor iNaturalist, deze natuurliefhebbers officieel richtte het bedrijf in 2011, het planten van een zaadje dat zou uitgroeien tot een internationaal sociaal netwerk.

“We zijn een vrij klein team”, zegt Ken-ichi. “Het is nog steeds een beetje een start-uppy gevoel. Besluitvorming is vrij gemeenschappelijk, en we werken goed samen.”

Het toegewijde team van ontwikkelaars, ontwerpers en bestuurders combineren hun talenten en passie om het bewustzijn over het milieu issuesand verhogen maken de site meer interactief voor natuurliefhebbers overal.

Het team is vol van natuurliefhebbers als Ken-ichi, die, volgens zijn bio , “wordt gebruikt om mijn moeder gruwelen door walsen in het huis te houden slangen en salamanders.”

INaturalist Helpt u genieten van het buitenleven in een sociale omgeving

Als mijn vriendje had net verbleven in Belize en bleef het schrijven van brieven dicht met levendige beelden en slimme vergelijking, we waarschijnlijk niet zou hebben gebroken. Maar helaas, tiener liefde is altijd beter van een afstand. Toch, wanneer ik graven zijn ansichtkaarten en brieven, ik kan het niet helpen, maar glimlachen en voel me een nieuw gevoel van ontzag voor de natuurlijke wereld.

Opgericht in 2011, iNaturalist brengt mensen samen om levende organismen in de natuur te waarderen.

Die verbinding om mensen door de natuur is een sterke band. Immers, outdoor types moeten band samen om het milieu te beschermen en te behouden deze ervaringen voor toekomstige generaties. Dit is een missie dicht bij het hart van iNaturalist.org, die duizenden geregistreerde waarnemingen te bieden aan het onderzoek van biologen te vergemakkelijken en enthousiasme voor de natuur van alle soorten en maten aan te moedigen.

Voor daters, deze online community is aresource om u te helpen mee te doen, het bijwonen van een evenement, en mensen die uw interesse voor de natuur te delen voldoen.

“Ik denk dat mensen hun interacties met de natuur te onthouden beter als ze het te doen in een sociale context,” Ken-ichi heeft gereageerd. “Dat zou kunnen betekenen gaan op een wandeling met iemand anders of het plaatsen van een foto van een bug en realiseren dat er mensen zijn die ook de zorg over dat bug net zoveel als jij.”