Ncdsv: professionals samenbrengen om een einde te maken aan huiselijk en seksueel geweld

22 februari 2019

De 411: Het Nationaal Centrum voor huiselijk en seksueel geweld is een leider in het stoppen van deze verschrikkelijke misdaden door training en overleg met de rechtshandhaving, opvoeders, media, beleidsmakers en meer om steun voor slachtoffers en effectieve interventie voor daders te bieden, evenals coöperatief werken met anderen om het gebruik van geweld te voorkomen.

Huiselijk en seksueel geweld zijn ernstige problemen op lokaal, provinciaal, nationaal en internationaal niveau, en niemand beroep kan een einde aan te maken. Er is kracht in aantallen, en dat is precies wat het National Center op huiselijk en seksueel geweld (NCDSV) kent.

load...

Debby Tucker, NCDSV president

Het samenbrengen van individuen en organisaties uit alle 50 staten en het Amerikaanse gebiedsdelen whowork met slachtoffers en daders, zoals professionals in de gezondheidszorg, maatschappelijk werkers, geloof leiders van de gemeenschap en nog veel meer, NCDSV is het transformeren van de samenleving en het redden van levens.

Opgericht in 1998, NCDSV, oorspronkelijk genaamd de National Training Center onDomestic en seksueel geweld, bestaat uit een groep van leiders die initiatieven en providequality training te ontwikkelen, consulting en andere hulpmiddelen om organisaties te beëindigen huiselijk en seksueel geweld.

load...

“We kwamen samen uit een verlangen om de openbare orde te bewegen en zorgen voor een goede kwaliteit overleg andtraining die sneller zou helpen vooraf de beweging”, zegt Debby Tucker, NCDSV president.

De wereld veranderen, zodat u kunt helpen de wereld veranderen

De NCDSV werkt nauw samen met iedereen die in contact komen met slachtoffers van huiselijk geweld zou kunnen komen, van detectives om leden van de gemeenschap als ongediertebestrijding specialisten en leert hen om hun vaardigheden te verbeteren bij het beantwoorden van de slachtoffers, helpen de daders te leren wat waar respect is, legt basis voor een betere aanranding preventiestrategieën en nog veel meer.

“Er is niemand, elk beroep je kon bedenken, dat we geen reden om aconnection moeten zouden hebben”, aldus Tucker.

Het Nationaal Centrum voor huiselijk en seksueel geweld stimuleert en zorgt voor een ongekend niveau van samenwerking tussen professionals die werkzaam zijn het geweld te staken.

load...

Het beste deel over deze trainingen en consulten is NCDSV heeft een overweldigende en moeilijke kwestie genomen en breekt het neer voor mensen in een verscheidenheid van de gemeenschappen, zodat ze over kan brengen zichzelf te veranderen in het dagelijks leven.

“Ik denk dat een van de dingen die we altijd hebben benadrukt is partnerschap en developingpartnerships met mensen thatgrow sterker in de tijd en laat voor ons om samen het soort ofchange die we willen zien in de wereld om een ​​einde te maken aan het geweld te brengen ontwerpen,” ze zei.

Het maken van een groot verschil op vele verschillende manieren

NCDSV heeft een belangrijke invloed op de afgelopen 16 jaar gemaakt, Tucker zei de teamwill voort te bouwen op wat ze al geleerd hebben, terwijl ook het verkennen van meer manieren om geweld te voorkomen dat het ooit nog gebeurt, in het bijzonder het doorgeven van het belang van die aan toekomstige generaties.

“Hoe kunnen we inboezemen bij jongere mensen het besef dat is diep enoughthat zij erkennen dat dit is een keuze, dat het iets is dat ze opzij kunnen zetten en kies tonever deelnemen aan, dat als een maatschappij die wij niet langer het idee accepteren thatsomebody 'verloren control', of dat nu seksueel of fysiek geweld?”, aldus Tucker.

Tucker is betrokken geweest bij het leiderschap in de beweging voor meer dan 40 jaar en, in aanvulling op de NCDSV, is mede-oprichter van andere sterke bijdragende organisaties, waaronder die dienst doet als de stichtende voorzitter van het Nationaal Netwerk huiselijk geweld te beëindigen. In die rol, coördineerde zij de inbreng van groepen die in hun lokale, provinciale en nationaal niveau tijdens het schrijven van de baanbrekende Violence Against Women Act (VAWA), door de toenmalige Senator Joe Biden ging in 1994.

VAWA omvatte ook een amendement van senator Ted Kennedy dat Tucker hielp om te schrijven naar financiering voor een National Domestic Violence Hotline ze in 1996 geopend als een project van de Raad van Texas over Family Violence.

Foto hieronder is de stichtende bestuur van het Nationaal Netwerk huiselijk geweld te beëindigen.

De oprichtende leden van de raad van het Nationaal Netwerk huiselijk geweld te beëindigen.

Wat zal altijd blijven, is NCDSV het optimisme en de bewonderenswaardige manier waarop ze maken het gemakkelijk voor mensen uit alle geledingen van de samenleving om een ​​verschil te maken.

“Dit is heel complex stuff - Ik leg het recht er met rocket science - uitzoeken whypeople doen wat ze doen, hoe ze leren om het te doen, hoe ze zullen afleren doen, hoe we zal helpen de NextGeneration om nooit kiezen om vast te stellen deze manier van zijn,”zei ze. “Al die ingewikkelde dingen, en het kost awhole veel verschillende perspectieven om het over te brengen. We zijn trots om ons deel doen en te werken met zo vele anderen gewijd aan het einde geweld. Wie weet hoe diep dat onze wereld zou veranderen als we interpersoonlijke en seksueel geweld zou kunnen komen?”

NCDSV President Deborah Tucker met vice-president Joe Biden en Dr. Jill Biden op een feest van het geweld tegen passage Women Act's in hun huis buiten Washington, DC

Voor meer informatie over het National Center te leren over huiselijk en seksueel geweld, visitwww.ncdsv.org.