New York Road Runners: 60 jaar helpen van de gemeenschap en inspirerende verbindingen door hardlopen

8 februari 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: In de loop van de zes-decennium dat de geschiedenis, New York Road Runners (NYRR) heeft miljoenen dollars opgehaald voor goede doelen over de hele wereld. Met haar vlaggenschip TCS New York City Marathon en andere populaire races en evenementen, de non-profit gemeenschap draaiende organisatie van invloed op het leven van meer dan 430.000 mensen per jaar, verzorgende haar missie om te gebruiken hardlopen om te helpen en te inspireren. Naast het geven terug aan de gemeenschap, terwijl iets wat ze graag doet, zijn lopers evenementen en programma's ideale locaties NYRR's gevonden om verbinding te maken met gelijkgestemde mensen die een passie voor altruïsme en racen delen. Of u nu een toegewijde marathonloper bent of wilt u gewoon om plezier te hebben en fit te blijven met anderen, kunt NYRR je een reden om te rennen en te dienen het grotere goed te geven.

In 1998, Amy, een media research analist, en Kenneth, een advocaat gespecialiseerd in senior juridische kwesties, waren zowel professionals wonen gescheiden leven in New York City. Ze hielden beiden hardlopen en interactie met anderen, zodat ze onafhankelijk aangemeld voor dezelfde New York Road Runners (NYRR) klasse in Central Park.

load...

Amy en Kenneth klikte meteen uit en begon daterend binnen een maand. Na samen traint voor bijna een jaar, voltooide ze de NYRR georganiseerde New York City Marathon. En, net na de finish, Kenneth ging op één knie en Kwam de grote vraag.

Amy en Kenneth zijn niet de enigen met een ontroerend verhaal - mensen zijn die samenkomen en het vormen van relaties door middel van NYRR evenementen voor 60 jaar.

“We hebben onlangs een andere afspraak tussen een paar die in een van onze NYRR Open ontmoet Runs”, zegt Christine Burke, NYRR Vice President van Runner Producten en Diensten. “Het is echt een leuke, inspirerende verhaal van twee mensen die elkaar door middel van dit evenement ontmoet en gebonden over een groeiende liefde van hardlopen.”

load...

NYRR's Christine Burke vertelde ons hoe de gebeurtenissen van de non-profit zijn ideale plekken om nieuwe mensen te ontmoeten.

NYRR werkt met een missie om te helpen en inspireren mensen door middel van hardlopen en heeft miljoenen dollars voor goede doelen verhoogd gedurende zijn lange geschiedenis. Vandaag de dag, de non-profit serveert opwaartse van 430.000 mensen per jaar door programma's open voor lopers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Van gratis wekelijkse runs georganiseerd in 13 parken rond largestmarathon van de wereld, NYRR gebeurtenissen bieden mogelijkheden voor een ontmoeting met andere lopers die ook om terug te geven aan de gemeenschap.

Samenbrengen van mensen die een passie delen voor het uitvoeren van

In de afgelopen zes decennia is NYRR uitgegroeid van een lokaal draaiende club om een ​​globale kampioen van de loopbeweging. Als 's werelds eerste gemeenschap draaiende organisatie, NYRR schept kansen voor iedereen - van begin lopers aan de ouderen en mensen op elk vaardigheidsniveau - om mee te doen in zijn programma's.

load...

De missie van de non-profit wil een levenslange toewijding aan het uitvoeren terwijl het verbeteren van de gezondheid van de gemeenschap te bevorderen. Of de oorzaak is voor een New York City kinderen liefdadigheid of kwijtschelding van de slachtoffers van de orkaan in het Caribisch gebied, de miljoenen dollars die door NYRR lopers hebben langdurige gevolgen voor honderdduizenden mensen over de hele wereld.

Begin met Service, een van NYRR kernwaarden, centra op de filosofie om een ​​beter leven en brandstof positieve verandering. En de lopende clubs, mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, opleidingen, en, natuurlijk, de beroemde TCS New York City Marathon, bieden voor elk wat wils.

50K + Marathoners stormen voor een goed doel

NYRR organiseert wat is erkend als de meest iconische en prestigieuze marathon in de wereld. De NYC Marathon is uitgegroeid van een 55-persoons race in Central Park met een gebeurtenis die meer dan 50.000 deelnemers trekt uit alle hoeken van de wereld. De marathon elektriseert de stad elk jaar en schept wat voelt als een 26,2-mijl block party.

Omdat het de meest gewilde race ter wereld, het aantal inschrijvingen islimited. Echter, het lopen voor een goed doel geeft lopers een gegarandeerde plek en de mogelijkheid om geld in te zamelen voor een van de 350 officiële liefdadigheid partners van de marathon. Amonth die liefdadigheid partners is eigen team NYRR's for Kids, een toegewijde groep volwassen lopers uit de hele wereld die betekenis toe te voegen aan hun mijlen door het werven van fondsen voor NYRR van uw en Community Services-programma's.

In 2015 alleen al 8.700 marathonlopers verhoogd van $ 33,9 miljoen dollar voor de oorzaken ervan. Marathonlopers die deelnemen aan de race groeien dichter, krijgen gezelschap, en weten dat ze het bedienen van een groter goed.

Bond met anderen over een gloeiende Liefde van de Race

Als je niet gelooft een liefde voor het lopen kan helpen bij het vinden liefde of blijvende vriendschappen, denk opnieuw. Christine vertelde ons mensen bij elkaar komen door hun gedeelde interesse in hardlopen en terug te geven.

“Onze NYRR Open Runs zijn gratis, community georganiseerde evenementen dat elke week plaatsvinden in 13 parken in de stad. Op donderdag, bijvoorbeeld, zien we ten minste 100 mensen onze 5K bij Brooklyn Bridge Park bij te wonen. Ze lopen elkaar en vervolgens mengen en leren elkaar kennen na de race,”zei ze.

Christine neemt kennis van deze gebeurtenissen te versterken gemeenschap obligaties en het bevorderen van duurzame relaties van alle soorten.

“Het is echt een win-win voor iedereen”, zei ze. “Mensen bond en helpen hun gemeenschap te versterken op hetzelfde moment.”

NYRR biedt zoveel verschillende activiteiten die elk type loper een vriend in een groep te vinden. Mensen kunnen deelnemen aan verschillende opleidingen, zoals Deep Water Running of Yoga voor hardlopers , om hen te helpen groeien als atleten.

Deze groep opleidingsmogelijkheden , geleid door NYRR coaching team, bieden kameraadschap, coaching, en inspiratie rechtstreeks uit andere lopers tijdens de vier verschillende wekelijkse sessies. Omdat een deel van een groep doet wonderen voor uw algehele gezondheid te verbeteren en biedt mogelijkheden om positieve, gemotiveerde mensen te ontmoeten.

Robuuste Vrijwilligerswerk waar allerlei relaties Blossom

Voor degenen die willen lopen, maar zijn niet noodzakelijk geïnteresseerd in het concurreren, zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk beschikbaar waar mensen hun gemeenschap kunnen verbeteren en om anderen te ontmoeten met dezelfde interesses.

“We hebben samen te stellen kansen voor onze hardlopers in parken rond de stad om ze schoon te maken om te gaan”, zegt Christine. “We hebben veel plezier verhalen over de relaties die uit die bonding activiteiten tot bloei zijn gekomen gehoord.”

Of het opruimen van een park of het uitdelen van water bij de races, kan vrijwilligersposities een lonende manier om alocal wijk te helpen. Voor degenen die een nog actievere rol NYRR wenst, kunnen vrijwilligers van toepassing zijn op haar Leadership Program ambassadeurs voor de non-profit worden.

Deze positie biedt niet alleen een gelegenheid elkaar te ontmoeten en verbinden met een groot aantal vrijwilligers, NYRR personeel en groepsleiders, het toont ook een enorme betrokkenheid bij altruïsme.

Lid worden van een Club Fosters gezonde concurrentie & Nieuwe vriendschappen

NYRR de 100 loopt clubs , elk met zijn eigen geschiedenis, het doel en doelen, zijn grote manieren om nieuwe mensen te ontmoeten.

Clubs, zoals 3RunPL en Brooklyn Road Runners, zijn concurrerend en bieden een uitlaatklep voor serieuze hardlopers actief voort te zetten races. Anderen, zoals Harlem Run en Black Men Run NYC, geven enkel kansen om te socialiseren.

Sommige clubs werken om specifieke opleiding doelen, zoals de voorbereiding van triathlons bereiken. Andere clubs, zoals Better Runners, zijn gewijd aan het lopen slimmer. Velen hebben hun eigen Facebook-pagina's en houd sociale evenementen voor leden om aan te sluiten wanneer ze de stoep niet bent raken.

De meeste clubs zijn vrij om mee te doen en sommige hebben een minimale contributie aan kosten in verband met het invoeren van of het organiseren van evenementen te dekken. Maar één ding alle clubs met elkaar gemeen hebben is dat ze mensen samen te brengen. En met zo veel clubs om uit te kiezen, lopers zijn er zeker van om een ​​pasvorm te vinden.

NYRR - sprinten in een toekomst van Motivatie en activisme

Grootste permanente doelstelling NYRR is om zijn bereik als organisatie te vergroten en meer mensen aan te moedigen om te draaien. Christine vertelde ons dat het team werkt aan negatieve beeldvorming tegen te gaan over het uitvoeren van onder kinderen en jongeren, die vaak baantjes te trekken als een vorm van straf op school.

“We hebben net nieuw leven ingeblazen ons jeugdprogramma, Rising New York Road Runners ,” zei ze. “Het dient honderdduizenden scholieren in het hele land, die in onderwijs programma's. Ons doel is om het uitvoeren van leuk en interactief te maken en om deze jonge deelnemers tot sterke, zelfverzekerde lopers die vreugde vinden in actief te ontwikkelen.”

De jeugd programma biedt nog een ander voorbeeld van hoe NYRR is het verbeteren van de New York City gemeenschap en het smeden van banden. Het is als gevolg van dit soort programma's, en de evenementen die door de hele stad, dat mensen als Amy en Kenneth zijn de vorming van een sterke, duurzame relaties terwijl het doen van wat ze liefde.