Nolo: brengt u de nieuwste updates voor lgbt huwelijkswetten (2 essentiële handleidingen)

6 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De 411: Sinds 1971 Nolo is bekend om zijn doe-het-zelf juridische boeken en software, het afbreken van ingewikkelde wetten en jargon voor de massa, met name Inde LGBT ruimte. Huwelijk metde uitspraak van het Hooggerechtshof thatsame-sex is nu wettelijk in alle 50 staten, Nolo helpt om ons op de hoogte van updates voor twee van haar belangrijkste huwelijk en binnenlandse partnershipguides.

De geschiedenis werd gemaakt op juni 26, 2015 het Supreme Court het homohuwelijk gelegaliseerd land. Het is een hugemilestone voor de LGBT-gemeenschap en de Verenigde Staten als een geheel, maar met deze mijlpaal komt ook vele veranderingen en vragen, vooral froma juridisch perspectief.

Wat gebeurt er als een rechter weigert om je school een huwelijk licentie op basis van je seksuele geaardheid? Wat als je wilt kinderen te adopteren of krijgen een echtscheiding?

load...

Maak je geen zorgen -je hebt niet om deze vragen te beantwoorden op uw eigen. Dat is waar Nolo komt.

Dankzij de boeken “ een juridische gids voor lesbische en homoseksuele stellen ” en “ Making It Legal: A Guide to Homohuwelijk, binnenlandse vennootschappen en Civil Unions ,” juridische reus van het internet is in staat om de meest up te leveren aan actuele informatie in een gemakkelijk te begrijpen manier.

We spraken withLina Guillen, Advocaat en Juridische Editor bij Nolo, andFrederick Hertz, co-auteur van de gidsen, om de laatste informatie over de meest recente updates, evenals hun deskundige inzichten over wat de uitspraak betekent voor holebi koppels en de samenleving de toekomst en krijgen het belang van het kennen en het uitoefenen van je rechten.

load...

Let op: We beginnen met “A Legal Guide”, maar als je wilt gaan naar de “Making It Legal,” klik hier.

“Een Juridische gids voor lesbische en homoseksuele koppels”

Gepubliceerd 35 jaar geleden en op haar 17 editie, “A Legal Guide voor homo-stellen” toont niet-gehuwde homosexualcouples hoe juridisch te definiëren en hun relatie te beschermen en legt aan getrouwde homoseksuele paren hoe DOMA beslissing van het Hooggerechtshof en de daaruit voortvloeiende regelgeving van de federale agentschappen impactthem.

Deze gids helpt LGBT koppels definiëren en hun relatie in de ogen van de wet te beschermen.

Hoewel oorspronkelijk een groot goalof het boek was om te helpen hetzelfde sexcouples samen te leven alsof ze getrouwd waren (om rond discriminerende wetten te krijgen), maar ook advies krijgen over hoe koppels die niet willen trouwen kunnen hun rechten te beschermen en worden behandeld, net als heteroseksuele paren in situaties als een kind te adopteren.

load...

Bijvoorbeeld, Mississippi en verscheidene andere zuidelijke staten geen ondersteuning joint of tweede-ouder adoptie voor paren van hetzelfde geslacht.

Met updates komen in het voorjaar van 2016, de nieuwste versie van “A Legal Guide” is bestemd voor:

U mei te wachten voor een bijgewerkte hard copy van “A Legal Guide,” maar u kunt altijd visitthe LGBT Law hoofdstuk over Nolo.comfor actueel nieuws en tips. De Nolo team echt geeft om gebruikers te voorzien van de meest relevante informatie op welke manier ze kunnen en zo vaak als ze kunnen.

“Het mooie van dit boek is dat het tijdig is gebleven”, aldus Guillen. “Want wat er gebeurt op het moment, het boek richt zich op de behoeften van de lesbische en homoseksuele gemeenschap op een manier die andere gidsen doen not.The boek is ontwikkeld samen met de behandeling van het homohuwelijk rechten door de jaren heen van de natie.”

“Making It Legal”

Enigszins een nieuwe jongen op het blok, “Making It Legal: AGUIDE om Homohuwelijk, Nationale samenwonen en geregistreerd partnerschap” is in zijn derde editie. Echter, het is de enige uitgebreide gids voor hetzelfde geslacht relatie wetten in de VS, het bespreken:

Met updates komen inearly 2017, de nieuwste versie van “Making It Legal” zal betrekking hebben op:

Net als “A Legal Guide,” moet je een tijdje voor de bijgewerkte hard copy van de “Making It Legal,” wachten, maar dat is waarom Nolo's LGBT sectionis er altijd voor je.

Zo oud wetten worden weggestemd en elk huwelijk wordt erkend door elke staat in elk aspect, het is Guillen we hopen dat “Making It Legal” zal worden omgezet in een huwelijk Guide voor allen, met een hoofdstuk of twee over het resterende kwesties LGBT koppels ervaring.

Beyond Reading: Actie ondernemen in je eigen leven

Met “A Legal Guide” en “Making It Legal,” het is Nolo's doel om dezelfde sexcouples met belangrijke informatie over levensveranderende beslissingen machtigen, maar het is aan jou toput deze tips in actie en weet hoe u uw rechten uit te oefenen wanneer zij worden geconfronteerd met discriminatie.

“Met de lesbische en homoseksuele gemeenschap... Het is vooral belangrijk op de hoogte blijven van de wetten in elke staat.”

“Ik denk dat voor iedereen die gaat in een soort van juridische relatie - het is geweldig om het heft in eigen handen en krijgt de informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken voor zowel u als uw partner en eventuele kinderen die u kan hebben,” Guillen zei.

“In het bijzonder, met de lesbische en homoseksuele gemeenschap, omdat de wetten waren zo verwarrend en anders, afhankelijk soms van wat gerechtsgebouw je in werden aangebracht, was het vooral belangrijk en is vooral belangrijk op de hoogte blijven van de wetten in elke staat en bereik om hulp,”vervolgde ze.

Hertz voegde eraan toe dat in plaats van haasten naar de bruiloft kapel, moeten homoseksuele paren de tijd om alles dat wordt geleverd met een huwelijk in overweging te nemen - ten goede of ten kwade.

“De meeste paren hebben gedacht van het huwelijk als een zaak van de overheid en de werkgever erkenning van hun relatie, zodat ze kunnen dezelfde voordelen die getrouwd paren te verkrijgen. Ze hebben niet zo veel aandacht besteed aan hoe het huwelijk verandert de economische betrekkingen tussen de echtgenoten op manieren die pas zichtbaar worden in het geval van een overlijden of echtscheiding,”hesaid. “Onze primaire focus is om onze lezers te informeren over hoe echtelijke wet werkt voor hun leven, zodat ze verstandige beslissingen te nemen over trouwen -of niet. Zoals we herhaaldelijk zeggen, het recht om te trouwen is niet de plicht om te trouwen.”

Keeping the Movement Alive

Met het homohuwelijk wettelijk landelijk (voorafgaand aan de uitspraak, het was alleen legaal in 37 staten), Guillen zei dat het bewijs dat het Amerikaanse volk heeft gesproken, en nu meer dan ooit is het tijd om dat momentum te behouden.

En terwijl sommige burgerlijke arbeiders, bedienden en rechters weigeren om het huwelijk af te geven op basis van de vrijheid van godsdienst, Guillen verwacht dat deze kwesties todwindle af naarmate de maanden en jaren doorgaan.

“Zelfs met de wettelijke vereenvoudiging, is er veel om over te praten.”

“Gelijkheid van het huwelijk is niet gebaseerd op een religieus geloof of een idee van wat het huwelijk betekent. De uitspraak staat garant voor de scheiding van kerk en staat, dat dit land werd opgericht op,”shesaid. “Ik denk dat de meeste mensen in de samenleving te begrijpen dat nu, en ik denk dat de uitspraak alleen bevestigt wat mensen waren al voelen en denken, dat was er echt geen plek om mensen die in liefde om te trouwen te voorkomen en die dezelfde rechten dat iedereen doet."

In Hertz mening, maar het is geweldig dat elke paar heeft nu de kans om te beslissen hoe ze zich voelen over het huwelijk op basis van hun eigen wensen en behoeften, en niet worden tegengehouden door de juridische inconsistenties die worden gebruikt om deze beslissingen problematisch te maken, we moeten niet vergeten dat we zijn niet uit het donker nog en het gesprek moet blijven.

“Zelfs met de wettelijke vereenvoudiging, is er veel om over te praten. Er is geen federale erkenning voor de binnenlandse partners of burgerlijke unie registranten, en vele paren hebben rommelig en onopgeloste overeenkomsten en / of registraties die moeten worden opgeruimd,”zei hij. “Koppels moeten ook overwegen of ze willen burgerlijke rechten (en plichten) terugwerkende kracht tot wanneer ze voor het eerst starten samen leven als een paar, en mensen met kinderen kan nodig zijn om afgifte van juridische ouderschap te lossen uit te breiden.”

Om te downloaden of bestellen “A Juridische gids voor lesbische en homoseksuele koppels,” of “Making It Legal: A Guide to Homohuwelijk, binnenlandse vennootschappen en Civil Unions,” bezoek www.nolo.com/products/marriage-domestic-partnership.