Non-profit bureau apna ghar wil een einde maken aan gendergeweld onder immigranten in Chicago

20 juli 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

De korte versie: Apna Ghar , een in Chicago gevestigde non-profit, is op een missie om de steun van allochtone overlevenden van seksueel geweld in de VS te komen. De organisatie die is opgericht in 1990 en biedt een 24-uurs crisis lijn, noodopvang, en andere ondersteunende diensten voor vrouwen en gezinnen in huiselijk geweld of seksueel misbruik. Na het werken met counselors Apna Ghar's, advocaten, en professionals, hebben veel vrouwen in staat om zich te bevrijden van misbruik situaties en onafhankelijk te worden en functionele leden van de samenleving zijn. Als je in een gewelddadige relatie, kunt u overleggen met de Apna Ghar team op de proppen komen met een plan voor de gezondheid en de veiligheid van uw gezin te garanderen. Vanaf het verlaten van uw misbruiker op zoek naar medische hulp, kan Apna Ghar lokale middelen te voorzien voor de overlevenden van alle leeftijden en culturen.

Volgens de World Health Organization, hebben 1 op de 3 vrouwen gendergerelateerd geweld ervaren door een vriend, partner of familielid. Bovendien, bijna 30% van de vrouwen die in een relatie zijn geweest hebben ervaren huiselijk geweld, met inbegrip van fysiek en seksueel misbruik, op een bepaald punt in hun leven.

load...

“De ervaring is redelijk vergelijkbaar in alle sociaal-economische en raciale lijnen”, zegt Neha Gill, directeur van Apna Ghar, een non-profitorganisatie die overlevenden van trauma in Chicago helpt. “Het is helaas iets vrouwen ervaren, ongeacht wie ze zijn en waar ze vandaan komen.”

Vijf Aziatisch-Amerikaanse vrouwen foundedApna Ghar in januari 1990 omdat ze wilden richten middelen in de richting van het bijstaan ​​van immigranten en vluchtelingen te maken met huiselijk geweld, seksueel misbruik, of familie trauma. De oprichters kwamen uit verschillende achtergronden in activisme, maar ze deelden een verlangen om de taal- en culturele barrières te confronteren allochtone vrouwen in een gewelddadige situaties te confronteren.

load...

“De oprichters kwamen samen toen ze zich realiseerden dat als immigranten groeide, kwesties van seksueel geweld werden aan de oppervlakte,” aldus Neha Gill, directeur van Apna Ghar. “Veel van de problemen bestaan ​​in deze groeiende bevolking, en de oprichters wilden in staat zijn om ze aan te pakken.”

Apna Ghar was een van de eerste Amerikaanse agentschappen allochtone slachtoffers van seksueel geweld te helpen.

Vandaag de dag, Apna Ghar biedt belangenbehartiging, huisvesting, en ondersteunende diensten voor allochtone slachtoffers van huiselijk geweld, huiselijk geweld, mensenhandel en seksueel misbruik.

Neha houdt toezicht op het bureau onder begeleiding van een hands-on raad van bestuur, van wie velen met het agentschap sinds de oprichting zijn geweest. Deze toegewijde individuen besteden veel tijd en middelen om immigranten te helpen en vluchtelingen te herstellen van trauma. Overkoepelende missie van de organisatie is om geweld tegen vrouwen te voorkomen in de gemeenschap.

load...

“We baseren onze diensten en programma's op een begrip van wat de overlevenden nodig hebben,” zei ze. “We horen van hen wat het beste voor hen zou werken en tegemoet te komen onze diensten rond reageren op wat de overlevenden zelf zijn ons te vertellen.”

Als u wilt meedoen met de non-profit krijgen en ondersteuning van zijn altruïstische missie, kunt u een donatie online te maken of bij te wonen Apna Ghar fondsenwerving evenementen. Elk jaar in april, de organisatie Taste for Life nodigt 400+ mensen om te proeven handtekening gerechten uit enkele van de beste restaurants van Chicago. Het is een geweldige kans om iets goeds voor de gemeenschap te doen en trakteer uzelf op een nacht op de stad.

Holistic Counseling & Housing Solutions voor Overlevenden en Families

Wat begon als een door vrijwilligers gerund crisis lijn werd al snel een stadsbreed poging om te genezen en de positie van allochtone overlevenden via de telefoon en face to face.

De 24-uurs crisis lijn is beschikbaar voor vrouwen die anoniem advies van een getrainde counselor of advocaat willen. Vrouwen van alle leeftijden, van tieners tot senioren, kan deze hotline gebruiken om te begrijpen wat hun mogelijkheden zijn en welke juridische, medische en sociale diensten kan hen te beschermen tegen een verkeerde partner of familielid.

De Apna Ghar team biedt huisvesting en ondersteuning voor allochtone gezinnen die kampen met geweld tegen vrouwen.

De crisis lijn is een geweldige bron voor vrouwen die misschien nog niet klaar zijn om hun huizen te verlaten of het dossier voor echtscheiding. Zij kunnen hun situatie te bespreken en overwegen hun opties anoniem.

Apna Ghar biedt ook een noodsituatie veilig thuis voor degenen die vertrekken een gewelddadige situatie en hebben behoefte aan een veilige plek om te herstellen. Bewoners krijgen begeleiding en juridische belangenbehartiging, evenals de ondersteuning van een speciale case manager. Hoewel de non-profit geen advocaten in dienst hebben, kunnen zij adviseren over de lokale advocatenkantoren die pro bono werk voor allochtone overlevenden doen.

“We werken aan overlevenden te ondersteunen op het gebied van het vinden van werk en steeds financieel veilig,” Neha ons verteld. “Veel van onze diensten kwam als een gevolg van wat we zagen mensen in nood.”

Van zijn voorlopige huisvesting programma tot het wellnesscentrum workshops, Apna Ghar biedt uitgebreide diensten en middelen om mensen weer op hun voeten. Zelfs als de non-profit hoeft niet precies wat u zoekt, kunt u wedden dat ze zullen weten wie dat doet. “Wij erkennen dat we kunnen niet alles bieden voor de overlevenden”, zegt Neha, “dus we hebben een groot netwerk van organisaties waarmee we samenwerken, zodat we verwijzingen voor opleiding of job training evenals ESOL klassen kunnen geven.”

Het opleiden van andere organisaties op Cultural Competency

Naast de klantenservice, Apna Ghar voert ook trainingen in samenwerking met andere sociale diensten, medische professionals, en rechtshandhaving. De Apna Ghar team is een erkende autoriteit op het gebied van geweld tegen vrouwen, zodat ze kunnen andere professionals die werken met overlevenden van de beste manieren om hun unieke belangen te dienen op de hoogte.

Vanwege de specialisatie van het agentschap op immigranten, het kan ook zorgen voor de middelen op cultureel bewustzijn en immigratie wetten. Puttend uit tientallen jaren ervaring, kan het team van de alertheid van de rechtbank om na te immigrant overlevenden en aanbevelingen doen over hoe het soepeler kan draaien in gevallen van huiselijk geweld.

“We denken dat de verbetering van de gezondheidszorg en de juridische systeem als onderdeel van onze missie”, aldus Neha. “We willen helpen professionals over de hele linie het verbeteren van hun dienstverlening voor de overlevenden op basis van wat we gezien hebben ze nodig hebben.”

Apna Ghar ondersteunt zijn aanbevelingen met case studies en andere onderzoeksinstellingen. Het team heeft ook gegaan in de lokale scholen om informatieve lessen uit te voeren over gezonde relaties. Door verbinding met studenten op een persoonlijk niveau, de non-profit hoopt een positieve invloed hebben hoe zij zich bezighouden met vrienden, familieleden en romantische partners in de toekomst.

“We gaan met de gemeenschap en op grote schaal bemiddelingspogingen, zodat we kunnen helpen bij het voorkomen van geweld tegen vrouwen in de toekomst en helpen veranderen de effecten van de ervaring”, zei Ashley Tsuruda, Development Manager van Apna Ghar.

Inspirerend Successen in de Client Gemeenschap

Hoorzitting succesverhalen van vrouwen die uit slechte situaties gekregen en draaide hun leven rond inspireert Apna Ghar's hecht team. Iedereen werkzaam voor de organisatie weet dat ze bijdragen aan een inspanning die het leven van mensen ten goede kan veranderen.

Vijaya was zwanger toen ze verliet haar gewelddadige partner en zocht hulp bij Apna Ghar de noodopvang. De organisatie hielp haar krijgen gratis prenatale zorg, en ze gaf al snel bevallen van een tweeling. Twee maanden later, Vijaya tekende een huurovereenkomst voor haar eigen appartement waar ze nu de opvoeding van haar jonge gezin in veiligheid.

“Ik voelde me als het opgeven, maar uw steun helpt me gaan”, zei een deelnemer aan het programma. Veel mensen in de non-profit-client gemeenschap lof compassionate care van het team. Sommige mensen komen uit de buurt van Begeleidingssessies met een nieuwe kijk op hun leven en hun rol als ouders. Sommige families groeien dichter bij elkaar in de veilige ruimte van het persbureau.

“Ik ben verbaasd over hoe ondersteunend iedereen is hier.” - Een Apna Ghar deelnemer aan het programma

Sommige vrouwen komen om Apna Ghar in de donkerste momenten van hun leven, en het team competent en vol mededogen geeft hen de middelen die ze nodig hebben om vooruit te komen. “Ik dank u voor uw luisterend oor,” zei een ander. “Ik voel me alsof we zijn in goede handen.”

“Als we denken aan hoe groot het probleem is, soms voelt een beetje ontmoedigend,” zei Ashley, “maar het is geweldig dat de manier waarop de organisatie is gestructureerd, kunnen we ons richten op het individu en hen te helpen het probleem op te lossen en opnieuw te beginnen. ”

Apna Ghar biedt vrouwen een Compassionate Support System

Gender geweld treft vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een wijdverspreide probleem voor families over de hele wereld, maar het is niet gemakkelijk om te weten wat te doen als een intieme partner wordt abusive.Fortunately, Apna Ghar en andere non-profit organisaties hebben aanzienlijke middelen in empowerment van vrouwen om hulp te krijgen en te voorkomen dat slechte situaties escaleren zetten.

Of u nu op zoek bent naar een echtscheiding of gewoon iemand om mee te praten over uw situatie nodig hebt, kunt u zich wenden tot de organisatie crisis hulplijn of noodopvang om zinvolle ondersteuning krijgen als je erachter dingen out.These zorg voorstanders nooit uit het oog verliezen van het menselijke aspect van hun werk. Ze begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om misbruik gezinssituaties te overwinnen, en ze al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat niemand heeft om alleen te gaan door dat proces.

“Het personeel weerspiegelen de client gemeenschap,” Ashley vertelde ons. “We voelen ons deel van de oplossing, en we zijn erg verbonden met de problematiek van geweld tegen vrouwen. Het is heel belangrijk voor ons allemaal.”