Notalone.us: een ondersteunende gemeenschap voor vrouwen die abortussen hebben gehad

16 maart 2019

De 411: door middel van krachtige video's, NotAlone.us geeft vrouwen die een abortus een gehad veilige plek om hun verhalen met andere vrouwen, zodat ze niet meer kunnen feelafraid delen, beschaamd of alleen.

Of u pro-life of pro-choice zijn, de meesten van ons zijn het erover eens dat abortus is een serieus onderwerp dat miljoenen, zo niet miljarden mensen beïnvloedt, en het is vaak een moeilijke beslissing.

In de hoop van changingthe gesprek en terug te vechten tegen de aanvallen op de rechten van vrouwen, NotAlone.us is een uitlaatklep waar vrouwen comfortabel bespreken theirchoice kan voelen om een abortus en de impact die het heeft gehad op hun leven te hebben.

load...

NotAlone.us Founders Sherry, Beth en Brett Matusoff Merfish

Niet alleen NotAlone.us vrouwen in staat om hun verhalen te delen via video, maar beveelt ook nuttig zijn financiële, medische, statistische en politieke middelen.

De organizationwas in 2013 opgericht door Sherry Matusoff Merfish en haar dochters Beth en Brett en Emily Letts, waarvan de video van haar eigen abortus ervaring viraal ging, kwam het team in 2014.

Nu met meer dan 30 video's op de site, NotAlone.usencourages vrouwen elke dag dapper genoeg zijn om hun mening over een onderwerp dat iscommonlysurrounded door geheimhouding en schaamte stem te zijn.

“We hadden gezien, vooral met het succes van mijn video, hoe invloedrijk die ervaring kan zijn - niet alleen de video-opname en in het openbaar delen van het verhaal, maar ook het zien van iemands gezicht en ze te horen praten over zo'n stigma ervaring”, zei Letts.

Het aanbieden van ondersteuning in een tastbare manier

Het is één ding om iemands verhaal in een artikel, maar wat het team van NotAlone.usfeels maakt nog meer impact en krijgt nog meer mensen praten is video waar vrouwen daadwerkelijk kan zien en horen wat de ervaring was net voor iemand te lezen.

load...

“Als u wilt dat iemand te nemen hun abortus verhaal kan een uiterst moeilijke zaak, zelfs als ze zich veilig voelen en klaar, dus een van de dingen die we hebben gedaan is het opzetten van interviews met mensen en het opnemen van Skype gesprekken, waar ik hen vragen stellen en support ze in een veel meer tastbare manier,”zei Letts.‘We zijn echt proberen om een ​​gemeenschap te creëren voor al die mensen die hun abortus verhalen publiekelijk gedeeld.’

De volgende stap

Wat Letts en de familie Matusoff Merfish aan het doen zijn is zeer ongelooflijk, en de toekomst ziet er nog meer ongelooflijk, met fondsenwervers, politiek activisme, begeleiding en meer aan de horizon.

Emily Letts

“We zijn zeker op zoek naar dat en ook gewoon uitzoeken hoe veilig ruimtes te creëren online in termen van genezing, omdat uiteraard niet voor alle abortus verhalen zijn zo positief, bijvoorbeeld, de mijne was, dus we zijn geïnteresseerd in het post-abortus healing en counseling,”zei Letts.‘een op de drie womenwill een abortus in hun leven, en we willen uitzoeken unieke manieren om social media en YouTube en al deze nieuwe technieken te gebruiken op onze vingertoppen om te helpen met de-stigmatisering.’

load...

Voor meer informatie over NotAlone.usand luisteren naar de boeiende verhalen van zoveel courageouswomen, visitnotalone.us.